Ozywienie Servera - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Ozywienie Servera (/showthread.php?tid=20368) Strony:
1
2
|
Ozywienie Servera - Incognito - 09-08-2022 Witam ja pisze z taka propozycja zeby troszke ozywic ten server.Poniewaz coraz mniej ludzi gra same boty i to zbytnio nie przyciaga nowych graczy bo nikogo niema. Mam propozycje zeby : dodac czesciej Bossy dac np co 3 dni jakies bosy slabsze i raz na poltorej tygodnia albo dwa Wolwerina zrobic jakies najazdy potworkow na city zeby po miescie biegaly 2 razy w tygodniu zaby jakies itemki wypadaly albo cos np: Dziwny item, Exp ring 1h rzadko , staminka 1 use rzadko jakis lvl nie mowie ze miliony i cos by mozna bylo dodac wymyslec do tego. Oraz dodac cos takiego ze po zabicu Bossa kazdy dostaje kto bil Bosa bp w parcelu jak na evencie zeby lov lvl i poczatkowi gracze dostawali tez cos z tego i mozna dac nawet blokade ze max 1 mc moze wbic i zrobic taka blokade ze jak sie jest w zamku tylko to sie dostaje nagrode wiec kazdy by musial bic bosa ;]] Slucham waszych propozycji Pozdrawia: Inkognito!!!! RE: Ozywienie Servera - wisnia742 - 10-08-2022 Propozycja jak dla mnie ok. Wróciłbym do expienia. Natomiast co na to administracja, która ostatnio raczej utrudniała expienie graczom. Na ten moment PACC skończył prawie dwa tygodnie temu. VIP to już nie pamiętam kiedy, ponad 2 miesiące temu i na razie nie mam zamiaru korzystać z sms shop. Czekam na kolejne. Mi się odechciało na razie. Sama satysfakcja z wbijanie lvl to za mało. Nagród brak, a do tego jeszcze podcinanie skrzydeł, za ponadnormatywną grę... RE: Ozywienie Servera - Salerno - 10-08-2022 Generalnie nie wiem po co zostały zrobione te bossy skoro tylko z manuala i to raz "na pół roku" są one odpalone, całkowicie zmarnowany potencjał. Te bossy powinny być tak skonfigurowane, aby w każdym tygodniu było co robić. Spadek liczby aktywnych graczy na czatach czy to eventach można tłumaczyć oczywiście latem, ale ruchy robione przez administracje też odcisneły swoje piętno. Przydało by się coś tu zrobić, bo czekać na jesień po większa aktywność graczy to trochę słabo. RE: Ozywienie Servera - wisnia742 - 10-08-2022 Jak coś to zgłaszam swoją kandydature na GMa i mogę odpalać te Bossy xD Ze mna gracze zawsze na plus xD RE: Ozywienie Servera - Mundzior - 11-08-2022 Oczywiście świetny pomysł , fajnie by było jak by były jakieś najazdy jak 15 lat temu :> do tego mogło by byc np szukanie ukrytych przedmiotów w city . pomysł z parcelami po zabiciu bossa świetny , z tym że powinno być tak ze trzeba zadać jakąś daną liczbę ciosów czy coś , bo podejdzie taki 1k lvl uderzy raz i dostanie np exp ring 1h lub cos takiego RE: Ozywienie Servera - Vinox - 11-08-2022 A co taki Boss Wolverin ma w sobie złego żeby go zmieniać czy nie prościej go dodać 2 razy w tygodniu. RE: Ozywienie Servera - Salerno - 12-08-2022 (11-08-2022, 20:52:15)Vinox napisał(a): A co taki Boss Wolverin ma w sobie złego żeby go zmieniać czy nie prościej go dodać 2 razy w tygodniu. Nic nie ma złego, nawet słabszego bossa z gorszym lootem można dodać, aby pojawiał się w określonych porach/dniach. Zawsze to cos innego do roboty. RE: Ozywienie Servera - Incognito - 12-08-2022 (11-08-2022, 20:52:15)Vinox napisał(a): A co taki Boss Wolverin ma w sobie złego żeby go zmieniać czy nie prościej go dodać 2 razy w tygodniu. nie no locik wolwerin ma dobry niema co ale wlasnie mozna by go dawac 2 razy w tygodniu RE: Ozywienie Servera - Vinox - 12-08-2022 No to ustalmy w jakie dni będą Wolverin i Trybson RE: Ozywienie Servera - Hiroshima - 12-08-2022 (11-08-2022, 20:52:15)Vinox napisał(a): A co taki Boss Wolverin ma w sobie złego żeby go zmieniać czy nie prościej go dodać 2 razy w tygodniu. 2 razy w tygodniu to nie przesada ? zaraz bedzie kazdy na serv mial candle najlepsza bron na serv ... RE: Ozywienie Servera - Salerno - 13-08-2022 (12-08-2022, 19:55:17)Vinox napisał(a): No to ustalmy w jakie dni będą Wolverin i Trybson Jak dla mnie to chyba weekend najlepsza opcją był by, tylko kwestia tego co hiroszima napisał, bo też będzie słabo jak zaraz będą leciec candle czy zordy co chwilę. Mi spokojnie pasowało by raz w tygodniu. RE: Ozywienie Servera - Santi - 13-08-2022 (12-08-2022, 21:03:32)Hiroshima napisał(a):(11-08-2022, 20:52:15)Vinox napisał(a): A co taki Boss Wolverin ma w sobie złego żeby go zmieniać czy nie prościej go dodać 2 razy w tygodniu. Można też coś zmienić że musisz ileś tam razy uderzyć żeby mieć szanse na najlepszego loota a nie że uderzysz raz i fartem dostajesz candle albo inny tego typu item. Oczywiście o ile jest to do zrobienia. RE: Ozywienie Servera - Incognito - 15-08-2022 no ja bym ustawil w piatek i niedziele naprzyklad a w tygodniu jakies inne najazdy potworkow RE: Ozywienie Servera - Incognito - 16-08-2022 (15-08-2022, 12:42:03)Incognito napisał(a): no ja bym ustawil w piatek i niedziele naprzyklad a w tygodniu jakies inne najazdy potworkow albo ustawic co drugi dzien RE: Ozywienie Servera - Vinox - 19-08-2022 tez bym ustawił w piątki i niedziele RE: Ozywienie Servera - Vinox - 19-09-2022 a jakie godziny? jak by to robić? właśnie w piątki i niedziele ? RE: Ozywienie Servera - HateMeToo - 20-09-2022 (19-09-2022, 20:35:07)Vinox napisał(a): a jakie godziny? jak by to robić? właśnie w piątki i niedziele ? Wieczorne najlepiej, gdy jest dużo osób i każdy ma czas. RE: Ozywienie Servera - Vinox - 20-09-2022 piątek 22, niedziela 22 ? RE: Ozywienie Servera - wisnia742 - 20-09-2022 Może być piątek i niedziela o 22:00 ;D No i na rooku też prawda? xD Tylko tam trzeba loota zmienić na tym rooku. Te obecne jagody, krewetki, truskawki zamienić na czarne perły, cukierki i ryby i będzie. RE: Ozywienie Servera - Vinox - 20-09-2022 Mówisz o Trybson_rook ? Wg Ciebie są za słabe nagrody ? |