![]() |
|
Wyniki Loterii. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wyniki Loterii. (/showthread.php?tid=20310) |
Wyniki Loterii. - Vinox - 19-04-2022 Witamy, Przedstawiamy Wam wyniki: Losy main: 806 Losy rook: 645 Ilość losów łącznie: 1 451 Wyniki losowania MAIN: I miejsce: Purhawek II miejsce: Maly Kamilek III miejsce: Dathar Nagroda pocieszenia: - Hiroshima Wyniki losowania ROOK: I miejsce: Alex Rookstayer II miejsce: Prezes III miejsce: Salwas Nagroda pocieszenia: - Kici Kici Tas Tas Wszystkim wygranym gratulujemy! Nagrody zostaną wręczone w ciągu maksymalnie 24 godzin. Zapraszamy do Gry, Ekipa MazurskiOTS. RE: Wyniki Loterii. - Klina1989 - 19-04-2022 Gratulacje dla zwycięzców. Pozdrawiam RE: Wyniki Loterii. - Pan Antos - 20-04-2022 Purcio jestes wielki GZZZZZZZZZZ RE: Wyniki Loterii. - Adervo - 20-04-2022 Gratulacje !! ............
RE: Wyniki Loterii. - wisnia742 - 20-04-2022 Przy tak słabych nagrodach na rook, nagroda pocieszenia powinna być również dla osób na podium ;p RE: Wyniki Loterii. - Aerox - 20-04-2022 a gdzie nagroda pocieszenia dla reszty graczy bioracych udzial? nagrody pocieszenia nie dajesz tym osobom z podium tylko podczas gdy ja losuejsz wypierdalasz podium z losowania i losujesz z reszty i wylaniasz osobe z najwieksza iloscia losow (odliczajac podium). Logistyka panowie zawodzi Masakra. RE: Wyniki Loterii. - Haw - 20-04-2022 Piękna sprawa, dziękuję wszystkim fanom za wsparcie, które od was otrzymałem - ta pomoc była nieoceniona. Nagroda pocieszenia faktycznie mogłaby obejmować tylko osoby, którym nic się nie udało wygrać, tym bardziej, że to tylko symboliczne kilka godzin pacca i vipa RE: Wyniki Loterii. - Salerno - 20-04-2022 Brawo ukasz i brawo eter, ale z tymi nagrodami pocieszenia to się nie popisaliście. Jak to kiedyś bywało, nagroda pocieszenia lądowała u tych ludzi którzy mieli największą ilość losów i znajdowali się po za miejscami obejmującymi nagrody. Jak zwał tak zwał, nagrody jednak powinny być wręczone moim skromnym zdaniem. RE: Wyniki Loterii. - Sasha - 20-04-2022 Gratulacje dla szczęściarzy! ![]() Co do nagrody pocieszenia jeżeli chodzi o największą ilość wydanych losów to powinno być tak, że jak już jest wybrana osoba na podium, która wydała dała najwięcej losów to powinno się losować drugą osobę, która zajęła 2 miejsce w ilości. Takie mam zdanie.
RE: Wyniki Loterii. - Banneq - 20-04-2022 Gratulacje dla Etera i Purchawka. Cieszę się, że tak potężne itemy nie trafiły w ręce jakiś borowików. Jeśli chodzi o nagrody pocieszenia to logiczną sprawą jest to, że powinny dostać je osoby które oddały największą ilość losów, z wyłączeniem wygranych. @off Offnijcie już te mcki na gm island, bo aż w oczy kole jak po 1:00 w środku tygodnia jest 80 online XDDD RE: Wyniki Loterii. - wisnia742 - 22-04-2022 Pacc jest, candle jest, a Vip kiedy będzie przydzielany?
RE: Wyniki Loterii. - Vinox - 22-04-2022 Gotowe, Byl lag i opóźnienie ![]() Zapatrzyłem się trochę...
|