Forum Mazurski OTS
Restart Serwera. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Restart Serwera. (/showthread.php?tid=19980)

Strony: 1 2

Restart Serwera. - Vinox - 13-03-2020

Witamy,

w zawiązku tym co się dzieje na Świecie i Polsce, postanowiłem zrestartować serwer.

Wszystkie zmiany zostaną przedstawione w ciągu kilku dni. Na tej edycji będzie mniejszy exp stage.
Jeżeli ktoś kupił w ciągu ostatnich 30 dni Pacc/Vip oczywiście zostanie mu to zwrócone.  Wymagany będzie kod.

Ekipa Mazurskiego!

RE: Restart Serwera. - Mr Dragi - 13-03-2020

Pieknie, tylko teraz jak odpalisz serwa to z dobrymi zmianami nie z samym exp stage

RE: Restart Serwera. - Vinox - 13-03-2020

No właśnie ustalamy co zmieniamy.

RE: Restart Serwera. - Vinox - 13-03-2020

Jest 2 tygodnie wolnego, chcemy wprowadzić fajne zmiany.

RE: Restart Serwera. - Matiego23 - 13-03-2020

Ogarnij sobie dobrego mapera najlpierw a nie expem sie bawisz

RE: Restart Serwera. - Vinox - 14-03-2020

Maper juz jest,.

RE: Restart Serwera. - Sasha - 14-03-2020

Raczej nie będę grał, bo gram na konkurencji, ale mam nadzieje, że tym razem bardziej pomyślisz. Big Grin

Powodzenia. Wink

dziękujemy,. będzie ok oby koronka nam nie przeszkodziła ;D

RE: Restart Serwera. - xhaidishi - 14-03-2020

(14-03-2020, 0:11:51)Atnoks napisał(a): A co do mappowania to epidemia zordianów na dniach!

Nawet ja nie grając w tibie jakoś bardziej niż stanie w temple, wiem co gdzie i jak trzeba zrobić żeby niektóre rzeczy w magiczny sposób znalazły się w moim ekwipunku. Administrator tego serwera ewidentnie nie zna mapy, a "zatrudnianie" nowego mappera przy takim stanie rzeczy jest mało profesjonalne. 
Co do pogody myślę, że "deszcz" utrzyma się dość długo o ile ktoś jeszcze będzie miał chęci grać na "kolejnej edycji ze zmianami"
Bez pozdrowień.  Wink

Żadnego deszczu zordow nie będzie to przeszłość...

RE: Restart Serwera. - xhaidishi - 14-03-2020

(14-03-2020, 0:28:22)Vinox napisał(a): Żadnego deszczu zordow nie będzie to przeszłość...

Ja wiem, że znalazłeś i zlikwidowałeś w jakimś stopniu "przyczynę" deszczów, jednak nie byłabym pewna tego, że to była jedyna droga. Mapperów od początku edycji było kilku tak na logikę jakby każdy "coś" po sobie zostawił byłoby to trudne do wychwycenia. Czasem działa coś przez teleport, czasem trzeba ciut więcej czasu na wszystko. 
Tak jak wspomniałam wcześniej ja nie gram, a wiem. Ludzie grają, a nie wiedzą.  Rolleyes 
Sprawdź wszystko dokładnie zanim wystartujesz na pełni z nową edycją, bo z tego co pamiętam gracze nie byli zadowoleni z cofek przed SL Eventem.

RE: Restart Serwera. - Sparta - 14-03-2020

(13-03-2020, 22:01:19)Vinox napisał(a): No właśnie ustalamy co zmieniamy.

No to szybko ustalacie co zmieniacie jak już wystartowałeś z Resem charow hahah

edit Vinox:
Zmiany będą w quescie inna mapa czyli aktualizacje.

RE: Restart Serwera. - Zenon H - 14-03-2020

(14-03-2020, 0:22:38)xhaidishi napisał(a):
(14-03-2020, 0:11:51)Atnoks napisał(a): A co do mappowania to epidemia zordianów na dniach!

Nawet ja nie grając w tibie jakoś bardziej niż stanie w temple, wiem co gdzie i jak trzeba zrobić żeby niektóre rzeczy w magiczny sposób znalazły się w moim ekwipunku. Administrator tego serwera ewidentnie nie zna mapy, a "zatrudnianie" nowego mappera przy takim stanie rzeczy jest mało profesjonalne. 
Co do pogody myślę, że "deszcz" utrzyma się dość długo o ile ktoś jeszcze będzie miał chęci grać na "kolejnej edycji ze zmianami"
Bez pozdrowień.  Wink

Bardzo bym prosił o nie propagowanie prostytucji.

RE: Restart Serwera. - Matiego23 - 14-03-2020

Vinox zrób wątek niech się gracze wypowiedza inaczej nic z tego nie będzie. Po robić coś na własną reke jeżeli możesz zapytać osoby które tu grają.

RE: Restart Serwera. - Adervo - 14-03-2020

Znowu popełnia ten sam błąd i pyta ludzi po ots albo robi na własną rękę zamiast zrobić odpowiedni wątek i każdy by się wypowiedział co chciałby zobaczyć na następnej edycji i poczekać ze startem tydzień. Lepiej jest odpalić edycję z dnia na dzień i zmieniać coś w trakcie jej trwania a później o ludzie nie grają - trzeba zrobić resa.

RE: Restart Serwera. - Nestor1 - 14-03-2020

Na tą edycję nie wpadnę, ale powodzenia Smile
Ale i tak w dalszym ciągu jebać prezesa

Adervo - Mówimy tu o zmianach questach (inna mapa) a nie np zmienę expa podczas edycji. Nie wiesz co chcemy zmieniać zachowaj swoje uwagi dla Siebie.
Nie chcesz - nie graj(nie wypowiadaj się).

RE: Restart Serwera. - 0 W N 3 D - 14-03-2020

Nowa edycja, 14 online w weekend XD Bekę mam z tych ludzi co teraz grają, bo to pewnie te same nooby co przed resem tylko pod innymi nickami żeby nie było.

Co do serwera, skończy tak samo jak reszta edycji choćbyś nie wiem ile rzeczy dodał, bo to zwykły Bot&Play OTS.

Mają chęci to grają.
- Bot full afk 1 dzien ban
- Mniejszy Exp stage
- zmiana map w questach i inne.

RE: Restart Serwera. - Savater - 14-03-2020

O proszę, widzę że w końcu ktoś posłuchał się na temat full afkerów, jestem ciekaw jak to wyjdzie w praniu.
Co do botów bardziej tepił bym arenkowiczów.
Co do edycji to zobaczymy co z tego będzie, może wpadnę zobaczyć zmiany a może nawet pograć, czas pokaże.