![]() |
|
Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Zmiana Exp i ciekawe eventy. (/showthread.php?tid=19959) |
Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Vanishe25 - 25-02-2020 Witam chciałbym złożyć pewna propozycje zęby podkręcić trochę exp bo trochę ręce opadają. Przynajmniej żeby było jak kiedyś bo teraz jest gorzej . Kolejna propozycja z mojej strony to przykładowo w weekend 2x exp od soboty do końca niedzieli (gra na tego typu serverch zawsze przyciąga wielu graczy ). Kolejna propozycja płacąc za vipa tyle siana : Nie działa mi sl i spad mi lvl jak padne na potworku (troche porażka) mogło by się to również zmienić na tak jak kiedyś ze sl działał normalnie skoro mam vipa ktory jest "teoretycznie" lepszy od paca to gram i tak na gorszych warunkach tak uważam.. To tyle z mojej strony napewno jest takich propozycji więcej ale już nie będę się więcej rozpisywał . (TO JEST TYLKO PROPOZYCJA WIEC NIE CZEKAM TU NA HEJTY TYLKO POWAŻNE PODEJŚCIE DO SPRAWY)
RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Papa SM - 25-02-2020 Rozumiem, że to bait? XDDDDDDD PODKRĘCIĆ EXP I MARATONY CO TYDZIEŃ XDDDDDD Pozdrawiam Smerf RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Nestor1 - 25-02-2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Vanishe25 - 25-02-2020 a nie bylo by lepiej? Na chwile obecna nic sie nie dzieje na serwerze ludzi jest coraz mniej to by wnioslo zawsze cos innego
RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Papa SM - 25-02-2020 Nie po to każdy się męczył, żeby wbić te 600/700 k w 2/3 miesiące żebyś Ty to wbił w 2 tygodnie RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Savater - 25-02-2020 Eh ludzie, tu ciągle nic sie nie będzie działo na tym serwerze jeżeli nie będą organizowane wasze maratony, najazdy sprzedawanie domków. Zapominacie że tutaj można bocic 24/7 i nie ma żadnych konsekwencji z tego, więc ponad połowa stawia bota i ogląda tv/idzie na dwór, więc sie nie dziwić ze tu "martwy" serwer, plus to ze tu pvp nie istnieje juz od bardzo dawna <przyczyna wiadoma>. A reszta to tak jak wyżej napisane, nie po to mateusz zmniejszał exp stage na mniejszy, żeby po miesiącu czy tam 2 ludzie mieli 700k i pisali że nie ma co robić żeby teraz ponownie zwiększyć exp. Jak dla mnie większy exp=Ban za bocenie innej opcji nie widze tutaj. RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Vanishe25 - 25-02-2020 No wlasnie chodzi o to ze jest tutaj każdy na afku i tutaj mimo ze jest online 25 osób z tego 5 odpowie ci siema reszta to afk a jakesli były by eventy typu 2x exp w weekend w wybrany dzień więcej loota itp. Podniesiony lekko exp bez botów tylko granie normalnie bylo by o wiele ciekawiej . RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Savater - 25-02-2020 (25-02-2020, 16:01:50)Vanishe25 napisał(a): No wlasnie chodzi o to ze jest tutaj każdy na afku i tutaj mimo ze jest online 25 osób z tego 5 odpowie ci siema reszta to afk a jakesli były by eventy typu 2x exp w weekend w wybrany dzień więcej loota itp. Podniesiony lekko exp bez botów tylko granie normalnie bylo by o wiele ciekawiej . Nie żebym odpowiadał za kogoś, ale pomarzyć można w obecnej sytuacji o tym żeby przeszła tu gra bez botów, a robienie maratonów to nie jest żadna rada na podniesienie ilości liczby online na serwerze.Efekt zobaczysz na krótki okres, ale długoterminowo to na nic te twoje maratony. Jak dla mnie robienie maratonów to tylko oznaka, że nie ma pomysłu na serwer i człowiek się łapie ostatniej deski ratunku. RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - DarkKnight - 25-02-2020 Zgadzam się z Savaterem, maratony expa to krótkotrwała poprawa sytuacji na ots. Mazurskim stracił swój urok już po pierwszym restarcie postaci i traci z każdym kolejnym. Mydlenie oczu iż sytuacja się zmieniła to nie jest żadne rozwiązanie. O expieniu bez bota tutaj gracze też nie chcą słyszeć bo to nie ma sensu skoro każda kolejna edycja jest spisywana na straty i wiąże się z resetem postaci. RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Vinox - 26-02-2020 Expienie na full afku jest już nudne i będzie to zmienione przy kolejnej edycji(jeśli powstanie). Planowane są także zmiany: - full afk - 1 dzeń ban. - wymiana kilku questów (robić po raz sety ten sam stracił urok), - zmniejszenie expa - chodzenie ekipami na questy jak będzie wolnej leciał exp (przynajmniej tak powinno być) - no i oczywiście dokładnie sprawdzanie map bo edycja padła z jakiego powodu - zordy itp mimo ze naprawione po kilku tygodniach to było to niesprawiedliwe, że jedni expili sobie na exp ring (za darmo) + full kasy z sprzedaży zordów, a inni wydawali na to ng/zl. Topic. zmiana expa w środku edycji na większy to niemożliwa modyfikacja - ktoś expił 3 miesiące 700k a Ty chcesz to w krótszym czasie - - nie. Maratony tu nie pomogą bo każdy z topki sprzedał char - 'nachapali się' zordami, exp ringami i sprzedali. RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Vanishe25 - 26-02-2020 Czyli rozumiem ze od nowej edycji ( jeśli taka powstanie ) planujesz jeszcze zmniejszyć exp i ograniczyć bocenie? Wtety obawiam sie ze ludzie mogą wcale nie grac bo na malym expie nikomu sie nie będzie chciało expic ręcznie znając życie. No ciekawe ja jestem po prostu ciekaw zmian jestem z wami już długo ale w tej edycji gram możne z miesiąc PS. Kiedy planujesz nowa edycje? Pytam z ciekawości. Pozdrawiam. RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Papa SM - 26-02-2020 Zamiast misji w questach to proponuję sam labirynt, solo room, żeby mogły wejść 2 osoby i ci co już zrobili quest nie mogą wejść 2 raz, a i co do expa to żeby te 200 k się wbijało z 2 miesiące a nie i pozmieniać goblin seta od 200 k e ringa od 250, bsa od 200 k, V seta od 50k, razem z missionka, g ringiem,klapami, misiem oraz wandem. Mirrow ring od 500 k zord od 500k rabbit od 300k Roska od 600k, mazur bootsy od 400 k trapery od 600 k champion ring od 700k to takie propozycje, wtedy myślę ze gra będzie ciekawsza każda rzecz będzie miała swoją wartość, oraz edycja dużej potrwa jeśli to wystartuje gdzieś początkiem listopada, teraz nie ma sensu robić restartu bo to i tak nie pomoże. Pozdrawiam Smerf Ps.Vinox jak byś słuchal graczy i robił propozycje co dany gracz zaproponuje to i ots by stał a ty skontaktujesz się z jedną osobą zadecydujesz i spierdolisz serwer, dodaj może jakaś co do nowej edycji i każdy się wypowie na temat serwera co do zmian. RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Adervo - 26-02-2020 @ Smerf e ring od 250k a na czym będziesz expił do 250 k takim msem ? tu team hunta nie ma A mi misje właśnie się podobają typu idź tu oddaj to itd a nie solo room gdzie idziesz 2 godziny i na końcu padasz bo tam potworek niespodzianka znając vinoxa xD@ Vinox przestań już ściemniać bo tyle razy pisałeś, że odpalisz kolejną edycję z nową mapą . Edycja ruszyła i wszystko to samo co było na poprzedniej a nie fakt zmieniałeś soule i tokeny na exp ringi w trakcie trwania edycji albo hp robertów no mądre . "Maratony tu nie pomogą bo każdy z topki sprzedał char - 'nachapali się' zordami, exp ringami i sprzedali."<- zacząłeś zmieniać coś w trakcie edycji to wszyscy sprzedali konto w tym ja bo uznaliśmy, że z Tobą i tak nie ma gadki wiesz swoje najlepiej i zmieniasz coś na "lepsze " a wystarczyła ankieta na forum i słuchać graczy ( to oni tworzą serwer ) Co do następnej edycji to pisałem Ci żebyś chociaż pozmieniał wygląd potworków ( już nie mówię o nazwach bo to dużo zmian w questach / taski alan /daly task ), zmieni misje w questach i bez tych najazdów oraz maratonów po kilku drikach . Jak chcesz rozkręcać to robisz licytacje domków oficjalną bo te zostały posprzedawane bez żadnej informacji czy konkurs wiedzy o mazurskim i do wygrania nie roska a ng / e ringi / motyle/ tulipy . RE: Zmiana Exp i ciekawe eventy. - Vinox - 26-02-2020 Nowy serwer to propozycja na dalszy czas, nie wiadomo czy będzie ale jeśli będzie to edycja można powstać zeby ograniczyć full afk - chodzi o te boty z VPS'a. Zmiana expa +750k gdzie ma 1 osoba expa byla konieczna - ponieważ po 1kk nie ma gry. Ogolnie exp jest za duży tutaj może byłby dobry jakby nie było tych full afk i VPS. No ale zobaczymy co będzie dalej, na obecną chwilę, brak koncepcji. |