![]() |
|
Zdjac tego avetadora z MT - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Zdjac tego avetadora z MT (/showthread.php?tid=19935) |
Zdjac tego avetadora z MT - Novi - 10-02-2020 Moją propozycją jest zabranie mu pozycji MT - nie ma pojecia o serwerze co gdzie i jak.. nikomu nie pomaga. - Oszukuje graczy - Ledwo dostal MT bawi sie komendami /muted - Utrudnia graczom gre, blokuje klatkami na arenach, zabiera loota i przeszkadza w plynnym graniu - do tego wydaje sie i pisze jakby mial max 12 lat wiec taka osoba nie nadaje sie do pelnienia tak "zaszczytnej" funkcji na serwerze! Oddajcie swoj glos moje spiohy! RE: Zdjac tego avetadora z MT - Nestor1 - 10-02-2020 Tak, gość się urwał z choinki i ma 0 pojęcia o grze na tym jakże zacnym serwerku !
RE: Zdjac tego avetadora z MT - Estess - 10-02-2020 Prawda wczoraj mnie wyzywal i nawet nie chciał pomoc!
RE: Zdjac tego avetadora z MT - Jet - 10-02-2020 Potwierdzam, facet sie nie nadaje. Ja troche lat juz gram na tym serwerze, a wiem ze sie nie nadaje na MT ale napewno bardziej niż jakiś no name który utrudnia graczom gre i nic nie wie o serwerze. Sam widzialem jak w tej edycji latał po arenach i przeszkadzał, również mi. Jak najbardziej jestem za żeby zabrać mu ten jakże "zaszczytny" tytuł. RE: Zdjac tego avetadora z MT - Mateuszsen - 10-02-2020 Zgadzam się z przedmówcami, jego pozycja na tym serwerze to chyba jakiś żart ze strony Vinoxa (albo akt desperacji). Gdy został zapytany dlaczego Mucha dostał mute na okres kilku lat, ten odpisał 16:33 Slu Avetador: bo 16:33 Slu Avetador: jest 16:33 Slu Avetador: lamusem. Mutuje wszystkich po kolei i spamuje w dp bezsensownymi tekstami typu /mute 600000000000000000000000000000000000000000 elder Alvanor. Gość zachowuje się jak 12 latek. Tyle jest osób które aktualnie mogłyby ogarniać serwer, a Vinox wybrał kogo wybrał... Zabrać mu pozycję, zanim nie narobi większego syfu... 16:38 Slu Avetador: [MT]: twoj stary 16:41 Dostales blokade na okres 1000000000 sekund, przez Slu Avetador. Stosuj sie do regulaminu! ![]() Potem wysłałem na gc informację o mucie i... 16:42 Dostales blokade na okres 1000000000 sekund, przez Slu Avetador. Stosuj sie do regulaminu! 16:47 Slu Avetador: /baned 25 Zloty gracz 16:48 Slu Avetador: /downrang Składam wniosek formalny o unmute dla wszystkich, zdjęcie MT oraz ban na hosta dla tego degenerata. RE: Zdjac tego avetadora z MT - 0 W N 3 D - 10-02-2020 Dobre jaja z gimbem XD Do odstrzału. RE: Zdjac tego avetadora z MT - Czesuaf - 10-02-2020 Gratuluję Mateusz, kolejna świetna decyzja. Jak nie Mucha, to jakiś inny - to tylko pokazuje jak małą masz wiedzę o społeczności serwera. RE: Zdjac tego avetadora z MT - Zenon H - 10-02-2020
RE: Zdjac tego avetadora z MT - Ulthar - 11-02-2020 Poproszę konkretną datę i godzinę tego, co się działo (jeśli to było gc) Sprawdzimy logi. Ze swojej strony dołożę tyle, że spróbuję się pojawić na serwerze i poobserwować incognito. Nie znacie dnia (nocy?) ani godziny RE: Zdjac tego avetadora z MT - Czesuaf - 11-02-2020 (11-02-2020, 0:33:49)Ulthar napisał(a): Poproszę konkretną datę i godzinę tego, co się działo (jeśli to było gc) Sprawdzimy logi. Ze swojej strony dołożę tyle, że spróbuję się pojawić na serwerze i poobserwować incognito. Nie znacie dnia (nocy?) ani godziny Bartek, z konkretną datą i godziną może być problem, ale polecam użyć opcji "Find all" i szukać po nicku. Pobierz VSC, machnij ctrl+shift+f i szukaj po nazwie, z pewnością wiele znajdziesz. RE: Zdjac tego avetadora z MT - Papa SM - 11-02-2020 Zamiast dać komuś ze starych graczy mt czy T co mają pojęcie na temat tego serwera to jakiś no name dostaje (nie mam bólu dupy) zresztą do Vinoxa genialnych decyzji każdy zdążył się przyzwyczaić i dobrze, że zakończyłem grę na serwerze ![]() Pozdrawiam Smerf #obytakdalej RE: Zdjac tego avetadora z MT - Vinox - 12-02-2020 zamykam osoba nie ma mt, |