Forum Mazurski OTS
Zordian Set - zmiana pierwszy room - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Zordian Set - zmiana pierwszy room (/showthread.php?tid=19896)

Zordian Set - zmiana pierwszy room - Mateuszsen - 11-01-2020

Witam,
w Zordian Secie aktualnie panuje pewien paradoks, gdyż w pierwszym roomie, który jest podobno trudniejszy niż drugi, nie może pomóc osoba, która ma już wykonany quest, a w drugim już tak. Przykładowo taki 600k ms nie ma najmniejszej szansy zrobić solo labiryntu i musi czekać wiekami na jakiegoś rpka 400k+, któremu zachce się zacząć robić quest. Moją propozycją jest, umożliwienie ludziom z wykonanym questem ponownego wejścia do pierwszego roomu.

Pozdrawiam cieplutko.

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Papa SM - 11-01-2020

Popieram, tak samo powinno być na traperkach, jeśli osoba zrobi quest (trafi swój numer) powinna wejść jeszcze raz jak by chciała komuś pomóc 😉.

A i co do aktywacji traper bootsów, moim zdaniem i zdaniem innych koszt na aktywację jest zbyt duży ( zordian set mbp 25 sztab 15 v setów oraz 3 goblin sety)
Proponuję zmianę jak większosc graczy.

Pozdrawiam Smerf 🙃

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Vertez121 - 11-01-2020

(11-01-2020, 16:09:00)Papa SM napisał(a): Popieram, tak samo powinno być na traperkach, jeśli osoba zrobi quest (trafi swój numer) powinna wejść jeszcze raz jak by chciała komuś pomóc 😉.

A i co do aktywacji traper bootsów, moim zdaniem i zdaniem innych koszt na aktywację jest zbyt duży ( zordian set mbp 25 sztab 15 v setów oraz 3 goblin sety)
Proponuję zmianę jak większosc graczy.

Pozdrawiam Smerf 🙃

Co do Zorda jestem na tak a trapy to uwazam ze niech zmieni na 4-5% i niech zostanie aktywacja tak jak jest.

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Norek - 11-01-2020

Jestem za jak najszybszą zmianą jak w temacie.
Goblin.

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Ulthar - 12-01-2020

co do tematu, mozemy poczekac na wypowiedz wiekszej ilosci graczy, ale jakies rozwiazanie na pewno istnieje

co do pomyslu ze zmniejszeniem „ceny” aktywacji traperek jestem totalnie na nie, one zawsze byly kolosalnie drogie i tak powinno to zostac. % trafienia chyba powinien zostac bez zmian, potwory tez z plecakami trapow zawsze sie ogarnialo, nie chcecie za wiele ulatwien?

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Savater - 12-01-2020

Co do zordiana to jestem na tak, ale trapy zostawić bez zmian, to mial być trudny quest i drogi i ma tak zostać, to że nie macie kasy na aktywacje to tym lepiej dla serva chociaż nie będzie miało ich dużo ludzi.Co do losowania się nie wypowiem bo to ładna loteria, taki tiwer trafil za 1 razem a inni pół edycji sie męczyli więc to tylko szczęscię.

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Crazy Virus - 12-01-2020

Jestem na tak co do zordiana Big Grin

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Matiego23 - 12-01-2020

Jestem na tak co do zordiana a co do traperow to jest quest na większy poziom więc ma być trudny pozatym na serwerze łatwo się zarabia kasę

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Ulthar - 14-01-2020

widzę, że niemal wszyscy są na tak, więc podsyłam wyżej.

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Novi - 15-01-2020

Wlasciwie to zebralismy sie w 3/4 osoby. Kazde z nas wydalo 50ng na bonus fast attacku po czym zrobilismy to w 10 minut ten labirynt.
Dla chcacego nic trudnego. Mi obojetnie.

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Mateuszsen - 15-01-2020

@up
Dokładnie, czekałem na ten moment 3 tygodnie. Dla 4 osób to nic ciężkiego, ale w pojedynkę (jak pisałem) niewykonalne dla biednego msa Sad - potrzebne jest wsparcie.

RE: Zordian Set - zmiana pierwszy room - Sparta - 23-01-2020

Moim zdaniem jeśli chodzi o zorda to powinno być zmienione tak aby mogła pomóc osoba która ma już wykonany quest