Forum Mazurski OTS
7.6 Traper Boots - zwiększenie DMG. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: 7.6 Traper Boots - zwiększenie DMG. (/showthread.php?tid=19875)

Traper Boots - zwiększenie DMG. - Novi - 05-01-2020

Cześć, przeglądając ostatnio screeny, rozmowy zauważyłem 1 rzecz.
Myślę, że jestem na 1 miejscu jesli chodzi o ilosc wykonanych tych najciezszych questow na serwerze typu Mirrow, Zord, Slx200 itp itd.
Jednak nigdy nie wykonalem ani nawet nie zaczalem questa na traper bootsy dlaczego?

Otoz moim zdaniem quest jest jednym z najciezszych a na pewno najbardziej kosztownym a daje tylko 1% wiecej niz quest na buty ktory po prostu przechodzimy...
A 2% wiecej niz najzwyklejsze klapki ktory ma kazdy po 30 minutach grania...

Jestem za zwiekszeniem dmg Traper Boots o dobre 4/5% zeby zrobienia najciezszego questa na serwerze mialo sens.
Dodaje ankiete.

RE: Traper Boots - zwiększenie DMG. - Vinox - 05-01-2020

Proszę pamiętać ze teraz mamy eventy które daja 25% dmg. Dodatkowo chce Pan jeszcze 5%. Czekamy na opinie innych graczy.

RE: Traper Boots - zwiększenie DMG. - Papa SM - 05-01-2020

Jestem na tak,ponieważ jak dobrze wiemy wykonanie questa jest bardzo ciężkie,restart odbywa się średnio co 20h z czego nie każdy jest zawsze na restarcie więc zdobycie 35 tulipów przez gracza oraz trafienie numerku (1%na trafienie) jest monotonne a już sama aktywacja jest jaka jest bo kosztuje .... i tylko po to żeby mieć 1 % to już lepiej chodzić jest na eventy i ma się 25 % do magii .

Pozdrawiam Smerf Smile

RE: Traper Boots - zwiększenie DMG. - Mateuszsen - 06-01-2020

Może warto pomyśleć o jakimś dodatkowym atrybucie butów, innym niż % do magii. Faktycznie quest jest giga ciężki, a to tylko 1% więcej niż mazurki ;(.

RE: Traper Boots - zwiększenie DMG. - Vertez121 - 06-01-2020

Jestem jak najbardziej na tak. Obecnie jestem w trakcie wykonywania tego questa i stwierdzam ze 1% wiecej niz mazurki jest troszke za malo jak na taki czasochlonny i kosztowny quest. 
Pozdrawiam Aerox

RE: Traper Boots - zwiększenie DMG. - 0 W N 3 D - 06-01-2020

@Vinox
To może warto pomyśleć nad dodatkowymi właściwościami dla butów? np. %dmg jakie ma teraz + dodatkowo (do wyboru):

- zwiększenie fist/shield
- zwiększenie max hp/max mana o np. 10%. Czyli jak ktoś ma 100k hp to po założeniu ma 110k i jak zdejmie to z powrotem ma 100k i tak w kółko.
- odnawianie souli (chociaż nikt z tego nie korzysta)
- szybsze zbijanie fragów (chociaż tu pvp nie ma xD)
- trochę większa prędkość postaci
- więcej cap?
- kilka % więcej expa z potworów.
cokolwiek innego?? ;p

RE: Traper Boots - zwiększenie DMG. - Nestor1 - 06-01-2020

Nigdy nie robiłem tego questa, ale skoro jest najbardziej czasochłonny ze wszystkich ( w sumie oddać 30 tulipanów czy 35) .. Jak dla mnie mógłbyś nawet zmniejszyć z 25 na 20 dmg za eventy a te 5% dodać do traperek Smile