![]() |
|
Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX (/showthread.php?tid=19874) |
Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Papa SM - 05-01-2020 Witam wchodzę z propozycją o powiększenie liczby osób na piłkarskim evencie ponieważ jak dobrze wiemy ten event przyciąga jak najwięcej graczy na naszym serwerze . Bo jak na razie to wygląda tak kto pierwszy ten lepszy a event cieszy sie popularnością wśrod mazurkowiczów, oraz prosze o wyrażenie opinii. Pozdrawiam Smerf
RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Nestor1 - 05-01-2020 Dużo troli na niego wchodzi, jak chcesz wejść bądź przed czasem a na pewno miejsce dla Ciebie będzie
RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Atnoks - 05-01-2020 Jak najbardziej popieram ten pomysł. PIŁKA NOŻNA powinna być dostępna dla wszystkich. Kto wie może któryś gracz zostanie kiedyś znanym piłkarzem! Pozdrawiam Serdecznie graczy oraz zapraszam do głosowanie na mnie w plebiscycie złotej piłki, ponieważ na każdym piłkarskim evencie zgarniam MVP meczu. RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Vinox - 05-01-2020 Ja obecnie uważam, aby zostało jak jest. Ponieważ bez limitu graczy na evencie może spowodować z czasem dużą ilość tokenów jak wchodziło 10 vs 10. to Dziennie spadało po 10 tokenów na serwer - to stanowczo za dużo. Zawsze można zostawić jak jest i zobaczyć za miesiąc jak będzie token stał wg ng. RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Papa SM - 05-01-2020 (05-01-2020, 21:42:50)Nestor1 napisał(a): Dużo troli na niego wchodzi, jak chcesz wejść bądź przed czasem a na pewno miejsce dla Ciebie będzie Na te trolle albo przy wyniku juz 1-0 logniecie z tego eventu powinien być autoban na ip i nie bylo by tłumaczenia, ze opss internet mi wywalilo jak ci internet wywala to nie wchodź proste
RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - sasanik - 05-01-2020 Papa SM ja jestem za jezeli chodzi o powiększenie liczby osób na piłkarski event ponieważ moje zdanie jest takie że każdy chciałby pograć i oczywiście wygrac tokena myśle ze do 20 osob czy tam 18 było by w miare OK. RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Atnoks - 05-01-2020 Jeśli już mowa o tokenach to sam Pan Administrator odpalał pvp po 2 razy na dzień, a teraz Pan twierdzi, że 10 tokenów to za dużo? Błagam... RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Papa SM - 05-01-2020 (05-01-2020, 21:45:47)Vinox napisał(a): Ja obecnie uważam, aby zostało jak jest. Ponieważ bez limitu graczy na evencie może spowodować z czasem dużą ilość tokenów jak wchodziło 10 vs 10. to Dziennie spadało po 10 tokenów na serwer - to stanowczo za dużo. Owszem lecz na tej edycji (nie wiem kiedy wystartowala) to moze z 40 % pilkarski event nie dzialał a tego nie bierzesz pod uwagę A i miesiąc moim zdaniem to trochę za dużo, czekamy na opinie graczy . RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Vinox - 05-01-2020 Jeśli chodzi o "działanie" eventu to nie działał maxymalnie tydzień. A uruchamianie eventów x2 pvp jest wtedy, gdy nie działała piłka. Jeśli ja uruchamiam event pvp x2 i widzę duże zainteresowanie na serwerze online, to czemu mam tego nie robić przecież tego nie robię codziennie, a event Meczu leci codziennie. RE: Powiększenie liczby graczy na PILKARSKIM EVNECIE Z 10 NA XX - Crazy Virus - 05-01-2020 Jestem jak najbardziej na tak. Zwiększyć do 20 chociaż |