Forum Mazurski OTS
Come back.. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Come back.. (/showthread.php?tid=19791)

Strony: 1 2

Come back.. - Vedziorek - 19-09-2019

Witajcie,

mam dla Was propozycje, a mianowicie, wrócił bym do mapowania, zrobilibyśmy spory edit i wystartowali na listopad/grudzień, tylko pytanie czy Wy tego chcecie, bo jak widzę gra jedna osoba Big Grin 
A no i Vinox się musi jeszcze zgodzić, bo nie wie o moim pomyśle :p 

Co Wy na to? Angel
For Fun chłopaki Big Grin
Sam bym pograł, ale z Wami, samemu się nie chcę  Huh

RE: Come back.. - Vertez121 - 19-09-2019

o widze powrot na rejony. aktualnie duzo osob z mazura gra na warmi nie wiem co byscie musieli zrobic zeby wrocili

RE: Come back.. - Mr Dragi - 19-09-2019

HAHA NAGLE TERAZ SIE KTOS OBUDZIL HAHAHA POZDRAWIAM

RE: Come back.. - Vertez121 - 19-09-2019

no sluchaj reakcja o pare miechow za pozno XDD

RE: Come back.. - Savater - 20-09-2019

Ja powiem tylko tyle, jeżeli będzie zainteresowanie, ja moge popykać < i nie mowie o tym ze brak czasu rodzina etc> lecz jeżeli będzie wyglądało znowu tak samo jak ostatnio, jest dobrze to pokazuję się na servie a jak sie sypie to olewka, to ja podziękował za taką edycje.
Jak bedzie troche więcej zaangażowania z waszej strony, jestem na tak
Trzeba zmian i nie ma co sie oszukiwać, tyle z mojej strony.

RE: Come back.. - Sasha - 20-09-2019

Może i ja bym pograł na mazurku, gdyby się wszystko zmieniło. Przede wszystkim exp oraz zakaz botów. Confused

RE: Come back.. - Vertez121 - 20-09-2019

(20-09-2019, 14:37:10)Sasha napisał(a): Może i ja bym pograł na mazurku, gdyby się wszystko zmieniło. Przede wszystkim exp oraz zakaz botów. Confused
nie ma opcji na mazurku takiej jak zakaz botow nie robmy z mazurka drugiego apo .

RE: Come back.. - 0 W N 3 D - 21-09-2019

Zakaz botów to jest podstawa żeby ten serwer normalnie funkcjonował i trzeba tępić to równo i bez pierdolenia czyli od razu za pierwszym razem delete. Jak ktoś nie ma czasu na normalną grę to niech nie gra, bo taka osoba to nie gracz, robi tylko sztuczny tłum. Wolę 5/1000 bez afków niż 500/1000 z czego 99% będzie na full afku latać.

RE: Come back.. - wisnia742 - 21-09-2019

Mnie w mazurku nic tak nie irytuje jak ciągłe resety charów... Po każdym takim resecie, coraz mniejszy zapał do gry.

RE: Come back.. - 510955009 - 22-09-2019

Najlepsze rozwiązanie to ze by było zakaz botów :d :d

RE: Come back.. - Adervo - 23-09-2019

jeżeli na prawdę Vegeta wrócisz do mapowania i zrobisz coś z tego to mogę zagrać ( ale jak to ma wyglądać tak że znowu na chwilę wrócisz to szkoda tracić czas ) Mi osobiście podobały się questy typu idź tam zanieś to później wróć do mnie itd a nie bicie po xx potworów bo na to ustawisz bota i elo .

RE: Come back.. - vexard0912 - 24-09-2019

Z przyjemnością bym pograł ! O ile będzie więcej ludzi. Big Grin

RE: Come back.. - Vedziorek - 24-09-2019

Ludziki, to tylko gra Big Grin
Coś się kończy, coś zaczyna :p
Dam Wam znać, czy będzie mi się chciało, ale myślę, że możemy działać Big Grin

RE: Come back.. - Pluszak - 25-09-2019

jestem za Smile jeśli Vinox będzie ogarniał i Vegeta robił mapki to na grudzień można startowac

RE: Come back.. - Virus - 26-09-2019

Kto inny postawi mazurka na nogi, jak nie Ty Kamil! Big Grin Zabieraj się za to i wracamy do gierki! W razie jakiejś pomocy wiesz do kogo pisac ^.^

RE: Come back.. - Novi - 27-09-2019

Jestem za ! <3

RE: Come back.. - Shallit - 27-09-2019

Jestem za!! Tylko Vegeta !! Wez ty sie za mapowanie a nie Skrypter oraz Maper Vinox xD!! Działaj ! Smile

RE: Come back.. - Merix - 01-10-2019

h-hej, masz może jakiegoś mazurka?

RE: Come back.. - Pluszak - 01-10-2019

Vinox jest na tak, jeśli Vegeta chce się tym zająć Smile

RE: Come back.. - Vedziorek - 17-10-2019

Ziomki, niestety, ale wyjeżdżam jutro za granicę i wracam dopiero na święta, więc nic z tego nie będzie Sad