![]() |
|
7.6 Sl typu event w sms shop - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 7.6 Sl typu event w sms shop (/showthread.php?tid=19432) |
Sl typu event w sms shop - Gitara - 14-11-2018 Witam jako moją propozycje chciałbym przedstawić Sl typu sl event lub Star Amulet Lecz nie posiadal by Zadnych atrybutów czyli dmg def po prostu chronił by tylko przed spadkiem Poziomu Doswiadczenia po zabójstwie od innego GRACZA I POTWORA. Mogł by być on po prostu w sms shop mialby tez wygląd Star Amulet po prostu był by inaczej poprisany i moglby on kosztować np sms lub przelew dot pay za 10zl na czas TYDZIEŃ. A poco taki pomysl w ostatnim czasie sporo osob jest zabijana przez innych gracz przy wykonywaniu Event Sl i następnie Spada im poziom przy najprosztszym pvp czy celowym zabójstwie nie mam na myśli nawet full afk bo expiac recznie bez event sl poziom rownies spada przy zabójstwie od gracza mysle ze wielu graczon to pomoze . :D RE: Sl typu event w sms shop - Aslan - 14-11-2018 Nie bez sensu ! już za dużo w tym sms shopie RE: Sl typu event w sms shop - kamil123 - 14-11-2018 Jestem na nie poniewaz sl event codziennie jest o 21 i lvl nie spada od potwora
RE: Sl typu event w sms shop - Gitara - 14-11-2018 (14-11-2018, 18:15:10)kamil123 napisał(a): Jestem na nie poniewaz sl event codziennie jest o 21 i lvl nie spada od potwora Ale powtarzam się spada lv od drugiej osoby przy niewykonanym sl event. A niestety na sl event bywaja zamachy i pewne osoby niemogą go wykonać z nie swojej winy. RE: Sl typu event w sms shop - kamil123 - 14-11-2018 (14-11-2018, 18:17:32)Gitara napisał(a):(14-11-2018, 18:15:10)kamil123 napisał(a): Jestem na nie poniewaz sl event codziennie jest o 21 i lvl nie spada od potwora RE: Sl typu event w sms shop - Damba Rook - 14-11-2018 Jestem na nie. SL event jest codziennie. A co do tych twoich 'zamachów' to jak pvp się nie podoba to zapraszam na non-pvp. RE: Sl typu event w sms shop - wisnia742 - 14-11-2018 To jest serwer PVP. Jestem na nie. RE: Sl typu event w sms shop - Shallit - 14-11-2018 Hahahah!!! Jestem na nie!! I co jeszcze ? Może aby działał jak EXP ring i dawał x2 expa ??? bez przesady!! Nieeeeee!!!! Nie Pozdrawiam ![]() Edit. To jest server PVP.... jak jest zle to zawsze można isc na off PvP xd RE: Sl typu event w sms shop - Savater - 14-11-2018 Jestem na nie, narzekasz ze ubijaja innych ludzi ale popatrz z drugiej strony, można bocic więc w czym problem ? I tak ci bot lata wiec odrobienie nawet tych 8k lvl to jest nic.. Druga sprawa jak juz wszyscy pisali, jest sl event i codziennie można go wykonać, a że kogoś biją najwidoczniej mają ku temu powody, bo poki co mimo ze krótko gram na tej edycji, to nie zauważyłęm żeby ktokolwiek bił drugą osobe za darmo. RE: Sl typu event w sms shop - Pluszak - 14-11-2018 Jestem na nie, bez sensu żeby wprowadzać wszystko w SMS Shopie bo zaraz sie zrobi z tego serwera noob ots gdzie wszystko można kupić za sms, i niedługo pojawiłyby się pakiety +100klvl za 30zł przelewem. Ciesz sie że masz event do zrobienia ![]() P.S. Tiwer i Smierc maja hunta na SL event także troche słabo dla nich RE: Sl typu event w sms shop - Vinox - 15-11-2018 Jestem na nie, rozumiem ze dużo można u nas na serwerze za pieniądze, ale to lekka przeginka. RE: Sl typu event w sms shop - Ulthar - 15-11-2018 9 do 2 na nie, w tym administracja, mysle ze mozna zamknac. |