![]() |
|
Sasha Life! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Rookgaard (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Sasha Life! (/showthread.php?tid=19375) |
Sasha Life! - Sasha - 29-07-2018 Witam!
Postanowiłem założyć swój Life. Będę w nim przedstawiał przygody mojej postaci. ![]() ![]() 500 poziom doświadczenia.
![]() ![]() 5 magiczny.
![]() Więcej zdjęć wkrótce.
Pozdrawiam,
Sasha.
RE: Sasha Life! - Adervo - 29-07-2018 No i elegancko W razie pytań / pomocy pisz śmiało na El Wasted / Adervo to jeszcze pomogę
RE: Sasha Life! - Freo - 29-07-2018 Hacka życzę złodzieju _____________________________________________________________ RE: Sasha Life! - Damba Rook - 29-07-2018 Hmm... life taki sobie... nic w nim fajnego.. co by tu więcej dodać.. hate hejt po całości xDD GZEEEETY
RE: Sasha Life! - Sasha - 30-07-2018 Witam.
#Adervo
Dzięki za komentarz, no i za pomoc.
#Freo
Znamy się? Nie wiem kim jesteś i co piszesz.
#Damba Rook
Dzięki kochanie, pozdrawiam!
#temat
Gram 4fun, dla zabicia czasu.
![]() 1000 oraz 1500 poziom doświadczenia.
![]() ![]() ![]() 6 magiczny:
![]() Kiedy kolejne zdjęcia? Nie mam pojęcia, jak wyżej wspomniałem. Gram z nudów.
Pozdrawiam,
Sasha.
RE: Sasha Life! - Damba Rook - 12-09-2018 GZZETY ciśniesz dalej a jak nie to pożycz rook bolta hahahaha
RE: Sasha Life! - Ulthar - 18-01-2019 Co sie dzieje Sasha, czekamy na wiecej RE: Sasha Life! - Sasha - 02-02-2019 Witam. Nie wiem co się stało z moim Rookerem, ale ktoś chyba mi postać usunął, bo passy nie działają i zrobiłem nowe konto z takim samym nickiem. Tym razem postanowiłem sobie pograć z nudów na Main'ie.. Kilka minut dziennie, może wejdzie ten 100k, kto wie. ![]() Możecie mi napisać gdzie najlepiej (najszybciej) expić, jakie questy robić, itd. Zawsze pomoc się przyda. Mam nadzieje, że się podoba. Pozdrawiam, Sasha. RE: Sasha Life! - Ulthar - 02-02-2019 Moze dlugo nie logales i postac poszla na licytke. do 50/60k Drako, później reapterki, questy na tym lvl sie nie zmieniły, wiec pewnie pamietasz. Pozdrawiam RE: Sasha Life! - Sasha - 02-02-2019 Witam. (02-02-2019, 0:31:03)Ulthar napisał(a): Moze dlugo nie logales i postac poszla na licytke. Być może jest to przyczyna usunięcia postaci. Co do questów, coś Ty.. Właśnie mało pamiętam, prawie wszystko zapomniałem. ![]() #temat 50 000 poziom: ![]() 100 magiczny: ![]() Pozdrawiam, Sasha. RE: Sasha Life! - Mateuszsen - 03-02-2019 (02-02-2019, 0:27:09)Sasha napisał(a): A ja wiem - [04/10/2018 11:44] First Sasha -> change nick to: Sami. Został wylicytowany z powodu braku logowania. #topic Fajnie, że znowu wpadłeś. Powodzenia! RE: Sasha Life! - Sasha - 04-02-2019 Witam. (03-02-2019, 1:10:07)Mateuszsen napisał(a): A ja wiem - [04/10/2018 11:44] First Sasha -> change nick to: Sami. Został wylicytowany z powodu braku logowania. Dzięki za informacje! #temat 60 000 poziom: ![]() Niestety chyba zakończę moją przygodę na serwerze.. Bez bota nie ma co tu grać, no może i jest, ale wszystko idzie 3 albo 5 razy wolniej. Ja niestety nie lubię botów, nie używam ich, nawet nie umiem.. Co do serwera, widać znaczną różnice patrząc na poprzednie lata. Ekipa jest w porządku, nie ma faworyzacji.. Serwer na plus.. Niestety te boty, nie są dla mnie. Ale cóż, takie czasy..Na serwer będę wbijał od czasu do czasu, na forum zostaje jak zawsze. Było miło, kto wie.. Może za jakiś czas wrócę. Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam, Sasha. |