Forum Mazurski OTS
Propozycja Eventów :) - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Propozycja Eventów :) (/showthread.php?tid=19267)

Propozycja Eventów :) - Papa SM - 05-03-2018

Witam, mam propozycję dotycząca eventów , więc przejdę do rzeczy .

Jak wiecie na naszym otsie mamy 10 eventów .

Wymienię teraz te eventy na których moze być zastosowana ta sama zmiana .

WALL , ZOMBIE , STONE , BOMBERMAN , SNAKE , PVP EVENT  .

Blokada IP , chodzi mi o taką blokadę , że nie możesz wbijać mc na event . Ale zaraz powiecie , że można zrobić blokadę mc , ale co to da jak ktoś może zalogować 5 charami 1 minute przed eventem ? Tylko blokada IP niech polega na tym , że jak logniesz to żebyś mógł dołączyć z powrotem na event , bo może zapomniałeś , że nie masz miejsca w plecaku , magic trapów czy też efektów włączonych .

Pozostałe eventy typu Hard Tron Event i Tron Event myślę , ze mogą zostać bez zmian po cieżko ogarnać 2 tibie na tym evencie nie realne raczej .

Kolejna propozycją jest zmienienie h startu eventu moja propozycja wygląda nastepująco :

O 12 może startować BomberMan event o 17 Snake Event , a o 18 Hard Tron Event . Big Grin
Proponuję też dodać na stronę zakładki z eventami których brakuje czyli Snake Event , Stone Event . Myślę że Hard Tronu Eventu nie trzeba opisywać bo chodzi o to samo co w zwykłym tronie . Smile  Cool

Pozdrawiam SMERF   Tongue

RE: Propozycja Eventów :) - Pretti Van - 05-03-2018

Za ten świetnie wpasowany BB-code i spacje przed znakami interpunkcyjnymi, jestem na tak.

RE: Propozycja Eventów :) - Merix - 05-03-2018

Jestem na tak tylko dlatego, że to propozycja kumpla, elo.

RE: Propozycja Eventów :) - Szakal - 05-03-2018

Również jestem na tak, to niech zrobią taką blokadę jak na piłkę event...

RE: Propozycja Eventów :) - Nestorek1 - 05-03-2018

Niech bomber zostanie bez zmian, nie każdy o 12 gra w tibie Wink

RE: Propozycja Eventów :) - Jet - 05-03-2018

Mi to nie odpowiada, bo niektórzy mogą mieć tak że z jednego adresu IP mogą grać dwie osoby nie koniecznie MC ale po prostu 2 osoby, i taka blokada uniemożliwia w tym czasie granie jednej z tych osób.

RE: Propozycja Eventów :) - Papa SM - 06-03-2018

Rozumiem Nestor, możecie zaproponować też przecież inne h eventów i może dojdziemy ładu i składu. Najlepiej jak komuś nie odpowiada zaproponuj coś swojego.

Jet rozumiem dlatego Ci co grają np bracia w domu z 1 IP to niech napiszą czy coś. Wątpię czy ktoś tu tak jest a jak jest to 1 osoba może 2.

Poza tym tylko Jet uzasadnił więc 3 na''nie'' to z dupy wcisneli Smile
Pozdrawiam i czekamy na dalsze decyzję Administracji

RE: Propozycja Eventów :) - Jet - 06-03-2018

Jak da się to załatwić to ja też mogę być na tak, już teraz coś było wprowadzone bo od ostatniego czasu pokazuje mi się czasem blokada MC z powodu eventu.. To jest słabe fakt faktem to czasem tylko 5 minut, ale strasznie drażni.. Ale tak jak pisałem skoro dało by się to załatwić to jestem za propozycją.

RE: Propozycja Eventów :) - Papa SM - 07-03-2018

(05-03-2018, 20:43:31)Papa SM napisał(a): Witam, mam propozycję dotycząca eventów , więc przejdę do rzeczy .

Jak wiecie na naszym otsie mamy 10 eventów .

Wymienię teraz te eventy na których moze być zastosowana ta sama zmiana .

WALL , ZOMBIE , STONE , BOMBERMAN , SNAKE , PVP EVENT  .

Blokada IP , chodzi mi o taką blokadę , że nie możesz wbijać mc na event . Ale zaraz powiecie , że można zrobić blokadę mc , ale co to da jak ktoś może zalogować 5 charami 1 minute przed eventem ? Tylko blokada IP niech polega na tym , że jak logniesz to żebyś mógł dołączyć z powrotem na event , bo może zapomniałeś , że nie masz miejsca w plecaku , magic trapów czy też efektów włączonych .

Pozostałe eventy typu Hard Tron Event i Tron Event myślę , ze mogą zostać bez zmian po cieżko ogarnać 2 tibie na tym evencie nie realne raczej .

Kolejna propozycją jest zmienienie h startu eventu moja propozycja wygląda nastepująco :

O 12 może startować BomberMan event o 17 Snake Event , a o 18 Hard Tron Event . Big Grin
Proponuję też dodać na stronę zakładki z eventami których brakuje czyli Snake Event , Stone Event . Myślę że Hard Tronu Eventu nie trzeba opisywać bo chodzi o to samo co w zwykłym tronie . Smile  Cool

Pozdrawiam SMERF   Tongue
@REFRESH !