![]() |
Propozycje od graczy. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Propozycje od graczy. (/showthread.php?tid=19178) Strony:
1
2
|
Propozycje od graczy. - Vedziorek - 09-01-2018 Dobry wieczór, Panie i Panowie, nie wiem jak Wy uważacie, ale po konsultacjach z graczami, którzy grają na serwerze doszliśmy do pewnych rzeczy. Proponujemy zwiększyć exp, do takiego jak w 2015 roku, może troszkę mniejszy, jak wiemy, mazurek słynie z fajnego expa, a nie, że ludzie biją lvl po 1h. Jakby tak chcieli, to poszliby na apo. Proponujemy zająć się serwerem, ogarnąć ekipę (a jest chętna dawna), aby pilnowali wszystkiego, jeżeli Ty nie masz czasu. Przede wszystkim pokazać graczom, że masz chęci do prowadzenia tego dalej. Uważam, że spokojnie na mazurku jest szansa na 50+ online, tylko wystarczy chcieć. Na początek zwiększe exp, ale nie o 1.. Tylko ogarnij to porządnie. Popytaj graczy, wszystko Ci powiedzą. Nie grasz tutaj Ty, tylko Oni. Pozdrawiam, Vegetka. RE: Propozycje od graczy. - Senti Weed - 10-01-2018 zwykłe wprowadzenie tutorów plus Helix jako sztywna reklama serwera + sprowadzenie Sashy i Danielka RE: Propozycje od graczy. - Merix - 10-01-2018 ehhhh XD, napiszcie do niego maila czy coś, to wam odpowie, żadne ekipy ani zwiększanie expa nic nie da, powtarzam kolejny raz, reset z przerobionym całym serwerem od początku, żeby jakkolwiek dało się grać. Jestem skłonny pomóc, ponieważ trochę wiedzy posiadam, tylko trzeba chcieć, ale wy wciąż wolicie siedzieć dzień w dzień i robić daily taski, napiszcie do Azerbejdżana na mailu, czy na gg, i ustalcie coś, bo póki co to nic się nie dzieje i niezmiennie od lutego nie da się i nie ma sensu tu grać. Dziękuję, powodzenia. Edit. Gracze o dziwo są,(wciąż nie wiem dlaczego XD), jest jakaś podstawa do gry itd, ogarnijcie gma, ja sprowadzę starą ekipę i można będzie pograć RE: Propozycje od graczy. - Kopekxd - 10-01-2018 No Merix dobrze gada, tylko wątpię, że komuś od nowa będzie się chciało coś robić. xD RE: Propozycje od graczy. - Sir White - 10-01-2018 Jak najbardziej jestem za... Brakuje tego mazurka na którym dało się siedzieć godzinami a nie tak jak teraz wejść i wyjść bo co tu robić? Expić się nie chce bo ten exp aż sam prosi się o zmianę .. Administracja powinna założyć temat w którym gracze mogli by się wypowiedzieć , wystarczy pokazać trochę chęci i naprawdę da się zrobić znowu coś dużego z tego servera.. Nie raz wchodząc na server słyszałem wiele dobrych propozycji albo wracanie przez graczy do czasu gdy był "normalny exp".. Jak dla mnie najważniejsze rzeczy są takie: 1.)Wyrzucić stamine 2.)Zwiększyć (znacznie) exp 3.)Dopracować taski w ten sposób by nie dawały ani za dużo ani za mało (mam tu na myśli to żeby nie expiło się na taskach ale również żeby były opłacalne) 4.)Arenki - zostawić tylko potrzebne potworki 5.)Zrobić przerwe po czym odpalić tygodniowe/2 tygodniowe beta testy z dostępnym eq by każdy mógł testować exp,taski itp.. 6.)NAJWAŻNIEJSZE! SŁUCHAĆ GRACZY ! cytuje "Popytaj graczy, wszystko Ci powiedzą. Nie grasz tutaj Ty, tylko Oni." 7.)Na 100% są osoby które graja tu od xx lat i chcieli by pomóc przykładem np. jest Merix.. takich osób potrzebujesz na tutów,Mtutów itp.. RE: Propozycje od graczy. - Labelizer - 10-01-2018 Jestem za! Fajnie było gdy wbijało się wysoki poziom w kilka dni. Dziś żeby wbić 100 k trzeba naprawdę się namęczyć. Na serwerze brakuje gm'ów, tutorów, itp. Z tego co mi wiadomo gracze którzy mają 300k (nie jestem pewien) wbijają swój poziom tylko daily taskami bo nie opłaca im się już expić. Jestem pewien że gdy wróci stary exp, liczba graczy się zwiększy. RE: Propozycje od graczy. - boniekms - 10-01-2018 Ten Azerek w dupie ma, wylacz tego mazurka ok? ale cos zacznij robic , zal???????? XD RE: Propozycje od graczy. - Kopekxd - 10-01-2018 No teraz niech Administracja się wypowie. xD RE: Propozycje od graczy. - Radzio - 11-01-2018 Fajnie byłoby, pograć znowu na mazurku jak kiedyś, z zajebistą ekipą ![]() ![]() RE: Propozycje od graczy. - danio3235 - 11-01-2018 A no pograło by się trochę, teraz tylko czekać na odpowiedź ![]() RE: Propozycje od graczy. - Vedziorek - 11-01-2018 Napisałem do Vinox'a, na gg. Zobaczymy, co odpiszę. Chyba, że w ogóle nie odpisze :p RE: Propozycje od graczy. - wisnia742 - 11-01-2018 Ja to widzę tak. Jeśli po roku trwania tej edycji max lvl to 500k. To expa trzeba zmienić tak, by po roku grania max lvl wynosił około 700-800k Sorry, ale nie może być za lekko ![]() I teraz ten mit 1lvl/h... Ja na 490k mam 100lvl/h. Ze speedem, bonusem do expa i exp ringiem, można spokojnie 400lvl/h wyciągnąć. Tylko trzeba chcieć. Jak dla mnie to stamina może nawet zostać xD RE: Propozycje od graczy. - Gm Azerbek - 14-01-2018 Uważam że połowie graczy nie będzie chciało się expić od zera na tym samym. Zwiększenie expa? Ok 50% i masz za rok 800k. Jak nie szybciej bo będą daily i normalne taski. RE: Propozycje od graczy. - czesiu273 - 14-01-2018 No tak bo lepiej dalej cisnac 150k-600k na botach... ![]() RE: Propozycje od graczy. - Gm Azerbek - 14-01-2018 a co ktos bedzie expil bez bota? xD RE: Propozycje od graczy. - Vedziorek - 14-01-2018 Od początku było ustalone, że bot dozwolony, ale z obecnością. Co za tym idzie? Powinno się sprawdzać, czy ludzie są aktywni przed komputerem. Ale po co? Expią 24/24h i napierdalają. Zwiększasz exp, pilnują ludzie, czy są przy kompie, max 12/24h będą expić, więc będzie o wiele lepiej. RE: Propozycje od graczy. - Gm Azerbek - 14-01-2018 Zapewne tak. Mozna zawsze zatrudnic jakis ST i bedą banować. RE: Propozycje od graczy. - czesiu273 - 14-01-2018 Skoro dozwolone to fajnie by bylo jakby jakis poradnik zostal utworzony jak sie ustawia takiego bota, bo nie powiem troche mi smutno jak inni lataja na botach : ![]() RE: Propozycje od graczy. - wisnia742 - 15-01-2018 Są poradniki do bota, w dziale poradniki ![]() RE: Propozycje od graczy. - Meorz - 15-01-2018 Spoko propozycja niech vinox czy kto teraz jest ogarnie to i bedzie mozna grac pozdrawiam |