Forum Mazurski OTS
Blokada na wykonywanie questów - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Blokada na wykonywanie questów (/showthread.php?tid=18867)

Blokada na wykonywanie questów - Wizeros - 21-06-2016

Krótko i na temat mordki. Co Wy na to, by Vinox zdjął blokadę na n-te wykonywanie questów? Biorąc pod uwagę porażającą ilość graczy niemożliwe jest zebranie ekipy, która nie miałaby wykonanego jakiegoś questa, by z nim pomóc. Na przykład zebranie ludzi na BSa jest trudne, żeby nie powiedzieć niemożliwe Sad . Czekam na Wasze odpowiedzi.

RE: Blokada na wykonywanie questów - Krejzi8 - 21-06-2016

Jestem jak najbardziej na tak, przy tej ilości graczy nie ma możliwości wykonać taki quest Big Grin

RE: Blokada na wykonywanie questów - Maniek88 - 21-06-2016

Jak najbardziej jestem na tak.

RE: Blokada na wykonywanie questów - danio3235 - 21-06-2016

Ja jestem na nie, propozycja bezsensu.

#edit

Poniewaz będzie za latwo, juz teraz na mazurskim wszystko latwo idzie zrobic, niech sie troche pomęczą.

RE: Blokada na wykonywanie questów - Vinox - 21-06-2016

up, czemu ? jakiś powód "sensowny"?

RE: Blokada na wykonywanie questów - Maniek88 - 21-06-2016

Skoro juz poruszylismy kwestie questow, to moze czas na wyjasnienie kwesti sl'a. Mianowicie chodzi o spadek lvla od zabicia od czlowieka, przy 500k lvlu, przy zabiciu od czlowieka poziom spada o okolo 600lvli... To task na zmarnowaniu, i lvle przy nim wbite. Juz nie mowiac o 600k, gdzie 50 lvli to 10h expienia na bocie, a przy smierci od czlowieka traci sie 1k. A wiec gdzie tu sens grania... Vinox przemysl to prosze, bo wlasnie takie rzeczy odstraszaja tych ktorzy tu jeszcze graja/grali.

RE: Blokada na wykonywanie questów - Sasha - 22-06-2016

Przy tak małej ilości graczy online, wiadome że ciężko będzie wykonać takie questy. Ciężko znaleźć osoby, które nie mają wykonanego questa..
Pomyślałbym nad zmianą tego.. :<

RE: Blokada na wykonywanie questów - Boniek - 23-06-2016

Vinox, ida wakajce, rob restart i za 2 miesiace wlaczaj

RE: Blokada na wykonywanie questów - Wizeros - 23-07-2016

To jak Vinox? Smile Robisz coś w tym kierunku? Smile

RE: Blokada na wykonywanie questów - Vinox - 13-08-2016

Poproszę /pos w grze gdzie dźwignie sprawdzają gdzie trzeba więcej niz 1 osobe do questu i prawdopodobnie usunę blokadę sorki za opóźnienie ale miałem wakacje.

RE: Blokada na wykonywanie questów - Dvilla - 16-08-2016

Ojejku zrob to wszystko od nowa i zajmuj sie serwerem

RE: Blokada na wykonywanie questów - Timeless - 19-08-2016

Vinox, podaje  pos  dzwigni znajduja sie na Mazur butkach kazdy kto zrobił nie moze juz wejśc pomóc  komus innemu, dobrze byloby to zmienić, na sam quest wejsc sie da, ale w momencie klikania na wajchy  pisze
"Wykonales juz ten poziom!"
12:45 Twoja pozycja to: 1078 1138 8
 Na tym posie jest 5 dzwigni  (2 górne i 3 po prawej)  ta na samym dole moze zostac bez zmian  bo jest  po odbiór nagrody.

RE: Blokada na wykonywanie questów - Vinox - 19-08-2016

ten akurat quest bym zostawił jak jest bo to taki rodzaj jedyny taki quest na ots.

RE: Blokada na wykonywanie questów - Certage - 19-08-2016

Ja proponuje quest na mbp zmienić, nie podam teraz pozycji bo nie mogę akurat wbić

RE: Blokada na wykonywanie questów - Vinox - 19-08-2016

to czekam na pos.

RE: Blokada na wykonywanie questów - Norbi - 19-08-2016

1541 1406 10, o tą pozycję chodzi temu Panu. Pozdrawiam <3