![]() |
|
Auto najazdy. Update. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Auto najazdy. Update. (/showthread.php?tid=18849) |
Auto najazdy. Update. - Vinox - 15-05-2016 Witamy ponownie! Wiem że jesteście zrażeni tym, ze restartuje serwer bez zapowiedzi. Gwarantuje iż tym razem tak szybko do tego nie dojdzie. Wychodzę z propozycją, która od dawna miała być tu zrobiona, czyli auto najazdy. Chciałbym, aby każdy z was zaproponował na jakie lvl zrobić dane najazdy. Chce zrobić auto system najazdu np 4-5 poziomów i w 1 czasie na 4-5 wyspach będzie się respić potworek z dobrym lotem i np będzie ich tyle ile graczy jest na danym poziomie. Co Wy na to ? Zaprazam do normalnego komentowania. Ekipa Mazurskiego! RE: Auto najazdy. Update. - Adervo - 15-05-2016 Przydałaby się jakaś reklama serwa i jakieś postanowienie Twoje Vinox, że nie będziesz robił resa przez najbliższy rok . Co do tematu to jestem jak najbardziej za ! Najazdy na lvl na pewno 50-100k , 101-200k ,201-500k i 501-800k im większy lvl tym lepszy lot z niego i żeby biło się go z c wanda i hera jak kiedyś kochanego vampirka . Jeszcze propozycja moja abyś zmienił czas paca , który jest z questa z 5h na 10 h (nowi gracze w 5h nie poznają całej mapy a już muszą kończyć expić bo jak dobrze wiemy bez paca dużo się nie da wbić ) RE: Auto najazdy. Update. - Vinox - 15-05-2016 No ja już postanowiłem, nie będę robić restartu.. Dzieki za koment. RE: Auto najazdy. Update. - Vinox - 15-05-2016 Dodam, że w planach jest nowy quest na buty. Kapcie na pewno każdemu się znudziły... Pytanie co mają dawać. Może każdy da jakaś propozycje. RE: Auto najazdy. Update. - Adervo - 16-05-2016 Moim zdaniem jak pisałem wcześniej powinni coś dodać nowego po rebornach typu dmg4 dostępne po rebie a te nowe buty mają być lepsze od klapów ale gorsze o traperków czy jeszcze lepsze ?? RE: Auto najazdy. Update. - Sir White - 16-05-2016 Najazdy : 1-50k 50-200k 200-400k 400-600k 600-820k 820k+(chociaż wątpię że tu taki będzie szybko) Buty : Lepsze od klapek słabsze od traperów 2% więcej magii niż magiczne kapcie + mała regeneracja many ![]() Myślę że taka opcja by się przyjęła Gdy już robicie "Nowe Itemki" to może przemyślał byś opcje : Tarcza pomiędzy bs (45k) a roska... + quest np na 150/180klvl z bsem lata się już od wieków a roskę ciężko zrobić więc moim zdaniem coś takiego było by dobre... *Kolejna propozycja Daily taski - nagrody? może za każdy oddany daily task - 10 pkt ? od 100pkt można wylosować coś co nie leci z Alana? Nie mówię o itemach typu mbp czy zord , ale coś innego... Pozdrawiam Najcior RE: Auto najazdy. Update. - Vinox - 16-05-2016 up, fajna propozycja ale questa nie będziemy robić milion misji tylko jakieś np połóż tu item idz z jakaś osobą. I wykorzystamy, że trzeba iść ekipą ze bedą "wyjadacze many" co Ty na to? RE: Auto najazdy. Update. - Sir White - 16-05-2016 ^UP (co do questu) Jak najbardziej na tak , zrób coś takiego że moby bedą tak biły że bez regeneracji nie opłaca się iść - 10ng z servera , zrobił bym również dzwignie - połóż krzyż (dlaczego? bo trzeba wyexpić 38 k drugą postacią , wg mnie fajna opcja ) + (wejście za ng i w tym roomie do pokonania mini boss ) ( np bije po 600 k z krytyka 1.2mln [posiada 1mlrd hp ]) + na koniec duo room (w 2 osoby) + kolejny bossik (najlepiej bez dmq z duzą ilościa hp , i gdy go zabijecie [w 2 osoby] to pojawia sie tp ... RE: Auto najazdy. Update. - Vinox - 16-05-2016 oki fajna opcja. na pewno dodam, a na jaki lvl jeszcze RE: Auto najazdy. Update. - Sir White - 16-05-2016 (16-05-2016, 19:15:43)Vinox napisał(a): oki fajna opcja. na pewno dodam, a na jaki lvl jeszcze RE: Auto najazdy. Update. - Vinox - 16-05-2016 ok przyjęte do realizacji. RE: Auto najazdy. Update. - Antoine1 - 16-05-2016 moja sprawe kiedys ogarniesz? czy zlewka? XD RE: Auto najazdy. Update. - Vinox - 16-05-2016 a napiszesz o co chodzi bo nie widze czy wyjebane? RE: Auto najazdy. Update. - Toster - 17-05-2016 Wychodzi na to, że nie opłaca się robić questów typu roska bo na samym apo padnie się ze 100x a potem lvl odrabiać? Chore. RE: Auto najazdy. Update. - Kiniaa - 17-05-2016 jeśli tak dużo zgonów jest co za problem zmienić fabułę questów jak narazie do 600 k jest daleko wiec nie martw się na zapas a najpierw to zacznij grać bo komentować to i nie jeden umie a robić nie ma komu RE: Auto najazdy. Update. - Adervo - 17-05-2016 1. to tak jeżeli nie ma rebów to trzeba zmienić trainy te po rebie na jakiś quest na wejście tam albo od jakiegoś lvla 2. Co z critikalem co miał wejść ? 3. Na trainach miał pacc lecieć wolniej a wcale tak nie jest do poprawy .| 4. jeżeli nie ma rebornów to co ze spectre ? RE: Auto najazdy. Update. - Sir White - 17-05-2016 Kolego up Ale co Ci to przeszkadza ze one są ? Może kiedyś akurat zostaną wykorzystane , lecz jak expisz bez nich to po co się czepiać szczegółów ? POMAŁU DO PRZODU! Najt
RE: Auto najazdy. Update. - Vinox - 17-05-2016 Adervo tak jakbym miał usuwać rose quest bo jeszcze nia ma 600k. ah te twoje czepianie się... |