Forum Mazurski OTS
Mazurski 10.77 - boty i inne - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Mazurski 10.77 - boty i inne (/showthread.php?tid=18839)

Mazurski 10.77 - boty i inne - Sir White - 01-05-2016

Witam,
Chciałbym wyjść z inicjatywą zakazu bocenia na serverze oraz stosowania za to surowych kar.
Czy to ma być kolejny server typu 7.6?
Gdzie co druga osoba włącza bota i patrzy raz na 12h czy lata dalej ?
Bo jak narazie tak się to zapowiada , topka lata na bocie a gdy coś do nich napiszesz nawet nie licz na odpowiedź z ich strony bo ich nie ma.

Kolejną sprawą jest balans postaci bo narazie gra czymkolwiek innym niż ed"em to śmiech ..

Proszę o opinie Vinoxa na ten temat !
Pozdrawiam Night / Night Knight

[Ulthar] pisanie czerwonym kolorem jest zastrzezone dla ekipy, warn.

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Might Here - 01-05-2016

Jestem jak najbardziej za tak! Wink

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Oguraz - 01-05-2016

Proponowałbym całkowity zakaz używania bota jeśli chodzi o lewurowanie. Do pvp powinien być dozwolony. Do pvp, najazdów i wszystko co się nie tyczy wbijania lewurka. Ogólnie tak, jestem w topce i nie bociłem tutaj, bo nie chce mi się xeno ściągać. xD
Najpierw niech balans ogarnie, bo gówno jest. Big Grin

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Chudyy - 01-05-2016

Jestem na Nie.
1. Poty sie koncza, wiec musisz recznie expic, watpie ze bedziesz expil na h lvlu na Exura Wink
2.12h z botem? pozdrawiam Stamine + te poty.

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Sir White - 01-05-2016

(01-05-2016, 14:40:57)Chudyy napisał(a): Jestem na Nie.
1. Poty sie koncza, wiec musisz recznie expic, watpie ze bedziesz expil na h lvlu na Exura Wink
2.12h z botem? pozdrawiam Stamine + te poty.

1. Napierdalasz na bocie na bugu - poty Ci nie potrzebne (jak teraz)
2. To było porównanie do 7.6 Chyba ktoś tu nie nauczył się czytać ze zrozumieniem Smile
3. Dlaczego akurat ty jesteś na nie ? bo ty bocisz - ludzie którzy chcą sobie poexpić są na nie bo to chujowe gdy ktoś wbija ręką lvl 
a ty wybocisz 2k w 3 razy krótszy czas :Smile inaczej mówiąc psujesz gre

(01-05-2016, 14:40:14)Oguraz napisał(a): Proponowałbym całkowity zakaz używania bota jeśli chodzi o lewurowanie. Do pvp powinien być dozwolony. Do pvp, najazdów i wszystko co się nie tyczy wbijania lewurka. Ogólnie tak, jestem w topce i nie bociłem tutaj, bo nie chce mi się xeno ściągać. xD
Najpierw niech balans ogarnie, bo gówno jest. Big Grin
Oguraz - oczywiście , niech sobie mlvl , skille i wgl co chcą robią na bocie , ale jeśli chodzi o samo expienie powinny boty być zabronione 
oraz stosowane surowe kary tak jak na starym mazurku 7.6 - typu gdy jesteś przed kompem 15dni gdy Cie nie ma 25 dni . I dziekuje Smile

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - ziomalq123 - 01-05-2016

Pierwsze primo, balans potworków uhanie i takie pierdoły. Bot nie jest potrzebny,też bym wolał go off.A póki co zapowiada się fajnie tylko dużo pracy trzeba w niego włożyć Pzdr Tongue

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Don Vito - 01-05-2016

Jak najbardziej na TAK . Zakaz bocenia i od razu mazur staje sie lepszy Big Grin

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Vinox - 01-05-2016

kazdy serwer 8.6 pozwala na bocenie i tu zostanie dozwolony bot.

W takim razie Night mówi papa Sad

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Might Here - 01-05-2016

To Might również się żegna papa Wink

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - kriszv - 01-05-2016

To elo z takim serwerem gdzie grasz ręką, a jakiś typ co grać nie potrafi i tak jest od Ciebie lepszy. Elo z taką grą. // Kriszu

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Oguraz - 01-05-2016

No dokładnie, każdy SERWER 8.6 POZWALA. To my gramy na 8.6? Pozdrawiam serdecznie.
Jak mówiłem. Bot DOZWOLONY tylko w wypadku pvp, questów, trainów. NIE PODCZAS EXPA.
Jeśli to jest twoja polityka, to Oguraz aka Krojel aka Chromatelma mówi eloszka również. Heloł

RE: Mazurski 10.77 - boty i inne - Ulthar - 02-05-2016

zamykam, temat wyczerpany.