Forum Mazurski OTS
7.6 Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: 7.6 Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze (/showthread.php?tid=18763)

Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Xenobot - 29-03-2016

Z racji tego, ze mnie to coraz bardziej denerwuje mam kilka propozycji co do serwera.
Pierwsza propozycja
1. Usunąć tych MT. Jestem no-lifem i siedze 24/7 na game-chacie, a jedynie kogo widze nieraz to MT suprajsa. Fajnych mt wybraliscie, skoro nawet nie wchodza na GC, a tylko boca XD 
2. Co to za ekipa, skoro prosze sie pierdolone 15 minut, gdzie sie plynie na bastki i spectre, a Ci mnie tylko mutuja, lub Kiniaa grozi mi banem, ale zero pomocy od strony ekipy. Serio, az chce sie wylogowac i wyjechac w bieszczady. Juz wiem czemu tak wiele osob sprzedalo chary i jest ogolny spadek ludzi na serwerze. To moja propozycja, moze niech ekipa wreszcie zajmie sie serwerem, a nie wchodzi tylko na kilka minut i grozi banem/mutem, a pomocy zero.

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Nestor - 29-03-2016

Spamowałeś od kilku dobrych minut na g-c tym gdzie się płynie na bastki itd. Skoro kiniaa nawet o tym nie wiedziała, to jakim cudem miał wiedzieć to Guass? Big Grin
Co do MT to nie, dobrze że chociaż są.

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Фрешоль - 29-03-2016

JA NIE GRALEM NA SERWIE Z 2 LATA I SIE PYTAM O PODSTAWOWE RZECZY TO NIKT MI NIE ODPOWIADA A MT NA GC PRZED CHWILA COS PISAL TAK TO WYGLADA

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - gibek - 29-03-2016

Ja bym usunął tych MT za wyjątkiem Suprajsa, ponieważ reszte MT widziałem może ze 2 razy a MT po coś Vinox wybierał a takto nie ma pomocy zadnej z ich strony

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Palleq - 29-03-2016

Ale ból dupy XD
a bastków zawsze mogłeś sobie poszukać XDDDDD

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Mateuszsen - 29-03-2016

Na nie, niech ten serv stacza sie dalej XDDDDDD

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Ulthar - 29-03-2016

Wiedziałem, że tak będzie, miałem MT, to starałem się jak mogłem, by pomagać graczom, ale lepiej było wziąć kogoś, kto będzie tylko na stanowisku, żeby być, a nie brać czynny udział w "życiu" serwera.

@Nestor, MT jest od pomagania graczom, rozumiem, że może nie wiedzieć jakie są misje na rose shield np. ale podstawowe informacje, gdzie znajdują się expowiska? Przecież to jest bardziej niż śmieszne!

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - #Boonk - 29-03-2016

Tyle rekrutacji i z każdej była beka XDDDDDDDDDDDDDDDD
Niech się dzieje co chce, niech nestor grzeje mazura dalej XD

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Nestor - 29-03-2016

(29-03-2016, 16:20:29)#Boonk napisał(a): Niech się dzieje co chce, niech nestor grzeje mazura dalej XD
Ja stąd też uciekam, także spokojnie Smile!

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - #Boonk - 29-03-2016

(29-03-2016, 16:23:50)Nestor napisał(a):
(29-03-2016, 16:20:29)#Boonk napisał(a): Niech się dzieje co chce, niech nestor grzeje mazura dalej XD
Ja stąd też uciekam, także spokojnie Smile!
To zapraszamy do nas XD

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Suprajs - 29-03-2016

Zgadzam się z tym że nie wiedziałem. Bastki znajdują się na statku południe wyspy exp. Dotarła do mnie informacja o tym że npc jakiś tam nie działa i że nie ma jak się tpnac więc nie wiedziałem co mam Ci odpowiedzieć. Muty dostawałeś za wyzywanie, spamowanie capsem itd (wszystko w logach). Co do aktywności to były święta ja mam rodzinę, dziewczynę i miałem sporo zajęć dlatego też bot latał a mnie nie było.. Mam pracę i nie mogę siedzieć tak jak ty to napisałeś że siedzisz 24/7 więc jeżeli faktycznie są takie duże zastrzeżenia do mojej osoby i potwierdzi to większa ilość graczy to mogę zrezygnować chociaż i tak wiem że gdyby doszło do następnej rekrutacji to i tak wam coś będzie w nowych Mt nie pasować. Dla większości najlepiej jak by nie było nikogo i żebyście sobie cisneli i wyzywali a jak nowy gracz się o coś zapyta to styrać go,wyloguje się i będzie spokój.

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Palleq - 29-03-2016

generalnie przypierdalać się w przeciągu kilku ostatnich dni o to że "nie było nikogo z ekipy" to śmiech na sali, święta są tak? XD

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Papa SM - 29-03-2016

Jestem na nie !

Ludzie święta były xD nikt ie ma czasu siedzieć i patrzeć w pixele , bo przecież święta można spędzić z rodziną lub dziewczyna albo wyjść na miasto .. a nie siedzieć na tibi ..

Jak dla mnie MT dobrze się sprawują pomagają nowym graczom na tyle ile mogą ;]
A jak już byście mieli wpierdolic Mt to Mandorka typa wogole ani razu na gc nie widziałem xD . Nie będę się rozpisywał bo rozpętam gownoburze .

Papa Smerf

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Nrated - 30-03-2016

IMHO glownym powodem spadku liczby online jest rozczarowujacy system rebornow. Nie ma celu w grze po prostu

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Krejzi8 - 30-03-2016

Drewni, jesteś takim "no-lifem i siedzisz 24/7 na game-chacie"- dziwna sprawa :O
Po wypowiedzi Suprajsa zapewne dowiedziałeś się, że ludzie chodzą do pracy Smile Ja kiedy jestem w grze, mało razy widzę Twoją osobę na game-chacie, więc gdzie te Twoje 24/7?
Twoim zdaniem takie propozycje zmienią serwer na lepsze? Bo bez tych MT, który może co jedynie zmutować, będziecie mogli wyzywać się na game-chacie? Następnym razem przemyśl kilka razy, a potem dodaj na forum Smile

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - #Boonk - 30-03-2016

A co to k***a trzeba się na gc udzielać żeby być online ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Norbi - 30-03-2016

(29-03-2016, 12:39:34)Nestor napisał(a): Spamowałeś od kilku dobrych minut na g-c tym gdzie się płynie na bastki itd. Skoro kiniaa nawet o tym nie wiedziała, to jakim cudem miał wiedzieć to Guass? Big Grin
Co do MT to nie, dobrze że chociaż są.

Ty jesteś naprawdę takim idiotą, czy tylko udajesz?!
Właśnie o to chodzi, że jak można wziąć do ekipy osobę, która nic nie wie na temat tego OTS'a?
A po drugie wchodzisz ekipie tak głęboko w dupe, że masakra...
Myślisz, że tym zapunktujesz?
A co do graczy to spokojnie Nestor sam zostanie na serwerze, pacc'a kupi to będzie z czego utrzymać OTS'a.

RE: Bardzo wazne propozycje zmieniajace serwer na lepsze - Aerox - 31-03-2016

ja tam widzialem tylko suprajsa z mt na gc ale to nie znaczy ze tamci maja byc wyrzuceni. na nie./byly swieta to chyba oczywiste