![]() |
|
Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Odejścia i powitania. (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. (/showthread.php?tid=18617) |
Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Mondi - 14-02-2016 Witam i żegnam kto znał i zna ten wie z kim grał ![]() Konto na forum możecie mi zostawić, Sewenuwka za to samo 2 tyg baniszera, ale c**j. 25 (dni) Hakowanie kont/postaci - zmien choćby zakłade bana, albo un baniszer or 25 day xD Dziękować za grę , ale Vinox i ta jak mówiłem na policje zostajesz zgłoszony jutro, możesz mieć co chcesz jutro zgłąszam Mateusz Ziutkowski ul. Czarnieckiego 55A/17 , takze ten tu macie dane Vinox, haha ;3 mozecie mi zablokowac konto sram na to i c**j, ale w ostródzie będę za tydzień chyba na zakupkach i u cioci, wiec Vinox wbije na piwo, napisze Ci na skype kiedy, abyś z domu nie wychodził , bo terrorysta wjeżdża na twoja dzielnie, z tej rozmowy skype miałeś wyjebane tego hosta nie dasz rady bloknac takze mozemy przetestowac kozaku ten host ;3 wiec siemanko, jak bedzie baniszer wroce pykac jak nie to nie , elo. RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Nestor - 14-02-2016 Narka. Zapraszamy ponownie ![]() ___________________ RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Adi Knight - 14-02-2016 No co tu duzo gadac dobrze ze dostales delete. Powodzenia w zyciu RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Vinox - 14-02-2016 Jeśli uważasz, że będziemy tu trzymać złodziei to się grubo mylisz. Twoje groźby na mnie nie działają, a jeśli masz moje dane to zapraszam. "Panie Kocyk" - pewnie wesz o co chodzi ![]() Pozdrawiam. RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Eternity - 14-02-2016 Jak zwykle humor poprawiony przed snem, powodzenia kocyk. RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Althenor - 14-02-2016 Jednego psa mniej elo xD RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Probiotyk - 15-02-2016 jeden żyd mniej ^^: D Nie Pozdrawiam ^^ . RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Xenobot - 15-02-2016 a gdzie dla mnie pozdrowenia?
RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - eM PeGo - 15-02-2016 Gahaha ! XD Oddawaj tego buta frajerze bo na psiarnie zadzwonie! XDDD RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Mateuszsen - 15-02-2016 Muhahahahahahha, takiego "rage'u" po odebraniu kilku pikselowych itanzów u ponoć "dorosłego" człowieka to ja jeszcze nie widziałem. Jednego nuba co kupił vpsa po to by 24/7 stać przed arena na noobie i pilnować chara, mniej. A jeśli chodzi o policję to nie pomoże ci w odzyskaniu nie twoje własności za to przypomnij sobie sprawę sprzed kilku lat, gdzie to Vinox lekko mówiąc udupił jednego "kozaka" co skakał podobnie co ty. Nie pozdrawiam, stfu.
RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Bobek - 15-02-2016 pal gume ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Spiver - 15-02-2016 hahahahhahahahahahahahahaha XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Novi - 15-02-2016 O ja pier.... po Twoich "propozycjach " wiedziałem że masz coś z głową... ale nie myślałem że aż tak bardzo :3 RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Loniusek - 18-02-2016 elo mordo hehe pozderki z radomia heheh RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Tr4X - 18-02-2016 Tak z ciekawosci, za co on chce zgłosic vinoxa na policje? za te bany? XD RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Krejzi8 - 18-02-2016 nara menelu, na policje hahahahahahahahahah RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Azbit - 22-02-2016 siemanko __________________ ___________________________ RE: Żegnam Sky, - Vinox dużo tam delejtów. - Tasky - 25-02-2016 nie ma to jak iść na policje o konto na otsie, haha xD |