![]() |
|
7.6 Zmiana SL Event - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 7.6 Zmiana SL Event (/showthread.php?tid=18613) |
Zmiana SL Event - Palleq - 11-02-2016 W związku z tym, że na serwerze gra dużo osób, a SL event jest ograniczony liczbowo do 20, proponuję wprowadzić "małą" zmianę o której napisałem w poprzednim temacie. Mianowicie chodzi o modyfikację SL Eventu w ten sposób, by każdy (dana postać) mogła wejść na SL Event o dowolnej godzinie, i robić go z dowolnymi osobami - w ten sposób, unikniemy sytuacji kiedy na event wchodzą osoby którym ten SL się nie przyda (np noobchary 2klv) oraz takich, w których kilkanaście osób zostaje dotknięta przez kilka noobów/sabotowiczów którzy postanawiają zlurować Robertów. Ograniczeniem będzie oczywiście licznik 23h (lub podobny), który startuje od momentu wejścia na event - czyli jeżeli wszedłem na event dajmy na to o 22, to następnego dnia mogę wejść o 21. Kolejną zaletą tego pomysłu jest również fakt, że nie zawsze każdy ma czas by być 20;55 w domu, wiadomo wejście równo o 21 zwykle kończy się tym, że bonusu nie ma. Z racji tego, że event jest zmieniony, będzie go trudno przejść "samemu" więc gracze tak czy inaczej będą musieli współpracować, by przejść przez Roberty
RE: Zmiana SL Event - Zajkovski - 11-02-2016 Jestem na tak! Ostatnio po zmianie mapki jest naprawdę trudniej. Roberty przez nowe podłoże biegają szybciej, przez co niektórzy uciekają do tyłu, co kończy się lurowaniem jeszcze większej ilości Robertów. Pomysł jest dobry, każdy będzie chodził kiedy będzie chciał, nie będzie płaczu o zabijanie, brak miejsca na evencie. RE: Zmiana SL Event - Nestor - 11-02-2016 Jestem na nie, jest to event dla wszystkich graczy to niech tak zostanie, można by zrobić tak, żeby na ten event wchodziły osoby od nwm. 20k i też źle nie będzie
RE: Zmiana SL Event - Zajkovski - 11-02-2016 (11-02-2016, 23:50:01)Nestor napisał(a): Jestem na nie, jest to event dla wszystkich graczy to niech tak zostanie Przecież nadal będzie to event dla wszystkich, a może nawet więcej ludzi będzie wchodzić, a nie ograniczona liczba 20, czasem 40 jak Vinox otworzy. RE: Zmiana SL Event - SpecTRage - 12-02-2016 Jak najbardziej na tak pomysł fajny. Pozostaje kwestia debugów przez nadmierną ilość graczy po przejściu prez tp :/ RE: Zmiana SL Event - Probiotyk - 12-02-2016 Jestem na NIe . Mi tam się podoba w takiej postacji jak jest jak ktoś nie potrafi przejść to jego sprawa ;D przynajmniej jakaś zabawa jest i sam musisz myśleć by wykonać questa ^^ RE: Zmiana SL Event - Spiver - 12-02-2016 Z jednym sie moge zgodzic, nie kazdy ma czas wchodzic o 21 na event, ale z drugije strony to ze luruja i blokuja to tez zalety tego eventu nie dosc ze jest duzo smiechu to i za duzo osob nie zrobi sl
RE: Zmiana SL Event - Mondi - 12-02-2016 Nestor się nie wypowiada, jestem na tak ! ![]() ____________________ RE: Zmiana SL Event - Mr Death - 12-02-2016 Na nie po raz 3 ______________________ RE: Zmiana SL Event - Novi - 12-02-2016 Proszę jeśli się wypowiadacie w temacie głosujcie w sondzie.. bo widzę tu 75 % wypowiedzi na NIE a głosów tylko 1... TAK 4 osoby. Serio te ankiety nie są robione w jakimś celu tylko informacyjnie dla administracji czy pomysł się podoba czy nie. Serio my nie mamy aż tyle czasu, żeby każdego wypowiedź analizować i dokładnie czytać co kto miał na myśli.... Co do pomysłu to jestem na nie, godzina jest ustalona... zasady są jasno określone... poprzednia wersja Eventu była już nudna... każdy kto poświecił te 25-30 minut dostawał SL... chyba, że ktoś w 5 minut przebiegał bez bicia Robertów. Ale ta sztuka udawała się raz na 10... Teraz jest przynajmniej ciekawi i ten event "Wygrywaja" nieliczni ![]() Wątpie, że Vinox się na to zgodzi... ale możecie próbować. Ja osobiscie jestem na NIE. |