![]() |
|
quest. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: quest. (/showthread.php?tid=18593) |
quest. - Gugugaga - 07-02-2016 Elu, mam taką propozycje dodać new quest, powiedzmy od 300-400k lvl, nagroda nie byłby tym razem kolejny #gunwoitem z xx dimejdż/def, a 3/4 dodatkowe fragi czyli jak normalnie 4 frag to rs tak po wykonanym queście 7-8 oznaczałby rs. Oczywiście wraz ze wzrostem wolnych fragów wzrasta cena usunięcia to chyba logiczne ![]() Co wy na to? ;] RE: quest. - Jet - 07-02-2016 Wydaje mi sie ze to spoko opcja, mi np bardzo by sie to przydało. Ale z drugiej strony troche bezsensowny quest Zaznaczyłem tak ale nie wiem czy to jest na pewno potrzebne
RE: quest. - Mr Death - 07-02-2016 na nie ![]() ___________________________________________ zglaszaj dowoli, wyrazam opinie skoncz plakac i prowokowac ![]() rozczaruje cie mistrzu weza, siedze max 2-3h przy kompie, reszta czasu to praca/kima/jedzenie/zakupy. I skoncz pisac juz swoje spioskowe teorie czy to czasami nie reklama? hmmm. Widze, ze gra ci sie zaczyna mylic z realnym zyciem. Nie rozumiem tylko dlaczego ty masz taki bol dupy huhu hejtujesz wiekszosc osob na tym forum jak i w grze i myslisz, ze dlugo administracja bedzie to tolerowac? to nie jest temat do szykania spiny, a ty wlasnie to robisz, chcesz sie wyzyc? idz na trening To jest takie samo wyrazanie opini jak twoje wysylanie hotow, nie ma tu wulgaryzmow, ani obrazy. Jezeli pozostajesz bezkarny za te hoty na gc oraz ogromna arogancje, to i ja za ten post nie zostane ukarany. RE: quest. - Gugugaga - 07-02-2016 (07-02-2016, 23:15:50)Mr Death napisał(a): na nie Brak jakiejkolwiek argumentacji. Zgłaszam. #up Której nie potrafisz nawet uargumentować? Skończ nabijanie postów. #up Udaj się do okulisty, bo od tego pilnowania bota 24/7 coś ci siada wzrok. #up Zapomniałeś do swojego planu dnia dopisać płaczu na apo o ebola baty ![]() #up U ciebie widać nabijanie. Liczę, że administracja zrobi porządek hehe. #up "na nie" ależ opinia. Długo nad nią myślałeś? Skoro nie potrafisz uargumentować swojego wyboru to nie wchodź i nie komentuj. ELOSZKA. RE: quest. - Novi - 07-02-2016 Ludzie, czy Wy nawet przy propozycjach musicie tworzyć spiny? Argumentacja zaznaczonej odpowiedzi NIE jest obowiązkowa, czy zgłosisz każdego użytkownika który zagłosuje w ankiecie PRZECIWKO Twojej propozycji a nie odniesie się do niej? Ogarnijcie te zgłaszanie postów wszelakiej maści. Propozycja dla mnie do kitu... i tak liczba fragów została kiedyś zwiększona do 4 to po 1, po 2 za marne grosze w ciągu 10 sekund można sciagnac wszystkie fragi... więc nie widze sensu robic dalej jakiegoś badziewnego evo x9999.... RE: quest. - Probiotyk - 07-02-2016 Na moje nie potrzeba zaśmiecać mapę tak bezsensownym questem 4 fragi są wystarczające Na NIE . RE: quest. - Ulthar - 08-02-2016 50sc to nie majatek, jestem na nie RE: quest. - Seven - 08-02-2016 jestem na nie, 4 fragi wystarczają i można je szybko usunąć RE: quest. - Mondi - 08-02-2016 Oczywiście, że tak ![]() może coś się rozwinie i więcej ludzi wpadnie na server. _________ RE: quest. - Kiniaa - 08-02-2016 Zdecydowanie na nie! 4 fragi to wystarczająco ! Po to można je zdjąć u NPC Doctor lub usunąć poprzez spanie żeby nie trzeba było robić takowych "bezsensownych" questów. RE: quest. - Novi - 08-02-2016 Jeszcze raz sie wypowiem jest to słaby pomysł i on na pewno nie przejdzie/ zamykam. |