![]() |
|
Niebieski Motylek - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Niebieski Motylek (/showthread.php?tid=18578) |
Niebieski Motylek - Sokolxks - 06-02-2016 Tak w ramach sprostowania, mój pomysł opieram na opinii graczy, którzy za czeli od zera. Wraz ze wzrostem ludzi na serwerze podskoczyły drastycznie ceny przedmiotów. Spowodowane jest to małą ilością niebieskich motylków, których brakuje. Nowi gracze, którzy nie mają nie wiadomo ile kasy, nie są w stanie zrobić na w miarę niskim lvl questu na mbp, przez co expiene jest bardzo trudne i w końcu rezygnują z gry. Moja propozycja jest taka aby wprowadzić event, quest trwający kilka dni(każdy będzie mógł zdobyć tylko jedną sztukę), w którym będzie można zdobyć niebieskiego motylka. Ceny spadną nowi gracze będą mieli łatwiej a nie wpłynie to aż tak bardzo na serwer, bo szybko motylki zostaną wykorzystane. RE: Niebieski Motylek - Xenobot - 06-02-2016 Niech dodadzą wiecej respow motylkow. Bo gra teraz ponad 60+ osob, a motylkow jest malo, wiec powinni podwyzszyc wystepowanie motylkow. RE: Niebieski Motylek - Mateuszsen - 06-02-2016 Na poprzednich edycjach był tylko jeden resp motyla i na dodatek nie było tam strefy PZ. Teraz został dorobiony kolejny resp (czyli produkuje się 2x więcej motyli niż ostatnio) i na dodatek oba są objęte strefę PZ, by low lvl miały równe szanse. Może od razu wszystkie itemy potrzebne do questów powinny być nagrodą w kolejnych żałosnych eventach? Na NIE. RE: Niebieski Motylek - Mr Death - 06-02-2016 A ja jestem za tym, aby wprowadzic 10 miejsc gdzie respi sie motylek. o co chodzi ? juz tlumacze. Zrobic 10 miejsc w ktorych moze znajdowac sie motylek, po restarcie bedzie on tylko w 1 z 10 miejsc, ulatwi to znajdowanie tego itemu nowym graczom nie uwazasz?
RE: Niebieski Motylek - Old Atnoox - 06-02-2016 Ma być ciężko tak jak jest. Masz kilka opcji albo liczyć na farta i łapać motylki albo zbierac hajs z mobów albo kup na allegro. Na nie RE: Niebieski Motylek - Gugugaga - 06-02-2016 (06-02-2016, 13:21:55)Mr Death napisał(a): A ja jestem za tym, aby wprowadzic 10 miejsc gdzie respi sie motylek. o co chodzi ? juz tlumacze. Zrobic 10 miejsc w ktorych moze znajdowac sie motylek, po restarcie bedzie on tylko w 1 z 10 miejsc, ulatwi to znajdowanie tego itemu nowym graczom nie uwazasz? Nie lubie typa ale dobrze prawi hehe RE: Niebieski Motylek - Virus - 06-02-2016 Teraz jest dobrze, co ty chcesz ? A może na start mcie (gracze) dostać motylki? Haha.. Co to jest wylocić ng nawet z onibali na 100k, albo zbierać itemy questowe dla hlvli za ng, no albo złapać po restarcie? Na Nie. RE: Niebieski Motylek - Spiver - 06-02-2016 Bezsensu, byl jeden resp za malo jest drugi jeszcze za malo, co wy chcecie 20 motylkow co restart? RE: Niebieski Motylek - Adi Knight - 06-02-2016 Wedlug mnie to powinna jeszcze zostac zniesiona strefa PZ, zeby byla wieksza zabawa . A tak w ogole jest 2 resp motyla? XDDD
RE: Niebieski Motylek - Mr Death - 06-02-2016 Nie ma drugiego respa motyla .. jest resp niebieskiego i jest resp rozowego. Rozowych nie mozesz oddac do mbp RE: Niebieski Motylek - Palleq - 06-02-2016 Oczywiscie ze nie ma dwoch respow niebieskiego ;P ziomeczku przeciez bys o tym wiedzial od razu! @topic teraz masz co chwile crashe itd, i mimo cofek niektóre motylki z crashy zostają, te przed tymi mega crashami, więc i tak wpada ich dość sporo + możesz od Alana dostać MBP, więc każdy MBP robi jakby za 3 motyle do dmg3/zorda więc nie jest tak źle ;p IMO nic nie trzeba zmieniać. Chyba, że by kompletnie przerobić te questy i zrobić tak jak jest do weapona 400k, że trzeba dropić samemu. RE: Niebieski Motylek - Tr4X - 06-02-2016 Zrobilem tego questa 4x na tej edycji i za kazdym razem nie mialem z tym problemu. Wystarczy troszke ogarniac. I tak teraz jest o wiele latwiej bo kiedys byl tylko jeden resp motyla. Jestem zdecydowanie na nie! RE: Niebieski Motylek - Nrated - 06-02-2016 Jestem za, ale tylko w formie RARE loota z jakiegoś BOSS'a lub eventu RE: Niebieski Motylek - Sharks - 06-02-2016 jest dobrze jak jest ) na nie
RE: Niebieski Motylek - Mondi - 07-02-2016 No małolat na co liczysz? nic nie zmieniamy , nam się b.dobrze gra, nie umiesz to ;exit; tibie, elo.
RE: Niebieski Motylek - Nestor - 08-02-2016 Na nie, teraz można zlootać motylka za war tokena, trzeba próbować
RE: Niebieski Motylek - Eternity - 09-02-2016 Nie wydaje mi sie, zeby tutaj jakiekolwiek zmiany byly potrzebne. Sa dostepne na mapie dwa respawny niebieskie motyla, ktore sa dostepne przy kazdym restarcie. Dodatkowo mamy mozliwosc ich zdobycia jako nagrody za taski u Alan'a, a takze poprzez lotniecie z taskowej areny uzywajac war tokena, pozdrawiam |