![]() |
|
Stamina - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Stamina (/showthread.php?tid=18532) |
Stamina - DonKamillo - 28-01-2016 Witam wszystkich serdecznie! Zwrocilem uwage, ze gracze posiadajacy reborn, strasznie narzekaja na niski exp po kilku przegranych godzinak. Wpadlem na pomysl , aby wprowadzic stamine, nie tylko "rebornistom" ale i wszystkim graczom. Wygladalo by to mniej wiecej tak, kazdy gracz na start ma jakies 42godziny staminy, przez pierwsze 2h tzn 42-40 dostawalibysmy 50% wiecej expa od 40-12 bylby normalny a od 11-0 bylo by 100% mniej. Przy 0 staminie zero expa. Stamina regenerowala by sie tak od 0 do 40. 1minuta staminy 3minuty prawdziwe. 40-42 8minut prawdziwych. To tylko pomysl wstepny, takze mozna by bylo zawsze cos zmienic. Pozdrawiam! RE: Stamina - Nestorkrul - 28-01-2016 Na tak Ale za staminą na rookgard jestem przeciw ;p ___________________________________________ RE: Stamina - Novi - 28-01-2016 Nie Nie i jeszcze raz NIE. Stamina? Exp x3? ^^ No błagam nie róbmy z tego serwera RL. Było dobrze.. exp okolo 200/h po rebornie na 600k + to wcale nie był duży exp, a jak widać nikt nie expi z expem 50/h. Trzeba albo poprawić exp po rebornach, albo te reborny zlikwidować. RE: Stamina - Kopekxd - 28-01-2016 Jeestem na Nie. Niech poprawią ten exp po rebie. RE: Stamina - Nestorkrul - 28-01-2016 Dobrze by było jakby poprawił jeszcze exp przed rebem. Bo wbić 100k lvl w godzine to troszkę nie na miejscu ;p RE: Stamina - Sharks - 28-01-2016 ja chodź jeszcze rebona nie mam, to i tak jestem za zlikwidowaniem : ) RE: Stamina - Smerfik - 28-01-2016 @up to skocz na bombe i siebie zlikwiduj Nie nie i jeszcze raz nie na co ta stamina..poprawic exp po rebornie i bedzie gitara. RE: Stamina - Seven - 28-01-2016 Jestem na nie, exp po rebornie jest spoko a ta stamina wszystko psuje RE: Stamina - Norbi - 28-01-2016 Jestem na nie ponieważ to zniechęci ludzi, a co za tym idzie? Zmniejszenie się ilość graczy online. RE: Stamina - Ulthar - 28-01-2016 Jezeli juz to tylko dla rebornistow, normalnym graczom staminy bym "nie dawal" RE: Stamina - Tr4X - 28-01-2016 Masz coś takiego jak !speed Prawie jak stamina. Jestem na nie, to jest 7.6 nie rób z tego otsa rl tibii... RE: Stamina - Konr@do - 28-01-2016 Żadnej staminy ![]() Ogarnąć porządnie exp, taski na każdym przedziale lvlowym i będzie good. RE: Stamina - Mr Death - 31-01-2016 Na nie, ja postawie bota i mam gdzies ze ktos nie moze postawic i musze sie wygolowac na 8h, przepraszam pomylka, dostawac mniej expa zeby od 24 bot mi zaczal normalnie expic, ja jestem za zniesieniem calej tej staminy, a od kazdego reba zmniejszac exp o polowe + wprowadzic nowe moby na reborn, aby nie mozna bylo expic na tych zwyklych co bez reba RE: Stamina - Seven - 31-01-2016 (31-01-2016, 0:41:22)Mr Death napisał(a): Na nie, ja postawie bota i mam gdzies ze ktos nie moze postawic i musze sie wygolowac na 8h, przepraszam pomylka, dostawac mniej expa zeby od 24 bot mi zaczal normalnie expic, ja jestem za zniesieniem calej tej staminy, a od kazdego reba zmniejszac exp o polowe + wprowadzic nowe moby na reborn, aby nie mozna bylo expic na tych zwyklych co bez reba Oczywiście zgadzam się, przed wbiciem reborna nie bylo mowy o staminie, co mnie to interesuje że inni nie mogą postawić sobie bota. Dobrze Vinox wiedział ile z Novim mamy czasu online więc nie rozumiem po co to zostało wprowadzone skoro i tak exp od reborna co 100k jest mniejszy. |