Forum Mazurski OTS
Konkurs PVP! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Konkurs PVP! (/showthread.php?tid=18531)

Konkurs PVP! - Eternity - 27-01-2016

Witamy!

Chciałbym dzisiaj ogłosić, iż na serwerze w niedziele, po godzinie 19 odbędzie się turniej PVP! (Player vs Player).

Żeby wszyscy mieli wyrównane szanse i możliwość zaprezentowania swoich możliwości, każdy będzie mógł wziąć udział używając war postaci na passach 1/1!

Turniej będzie polegał na eliminacjach i pokonywaniu przeciwników, którzy zostaną wylosowani. Osoby, które dojdą najdalej zostaną obficie wynagrodzone!

Z przyjemnością chciałbym Was poinformować, że po godzinie 24.00 z niedzieli na poniedziałek, zostaną otworzone zamówienia na długo wyczekiwane dobudówki do domków! Cennik niedługo zostanie podany na forum. Wszystkie zamówienia będziecie mogli nadsyłać na nasz adres e-mailowy, mazurskiTeam@wp.pl.

Pozdrawiamy,
Ekipa Mazurskiego!

RE: Konkurs PVP! - Nestorkrul - 27-01-2016

Super, fajnie że się coś dzieję Big Grin
A takie pytanko, jak ktoś będzie grał charem z 1/1 na main to nagrodę jakąś będzie mógł na rook ?

RE: Konkurs PVP! - Vinox - 27-01-2016

Oczywiście z tak.

RE: Konkurs PVP! - Sharks - 27-01-2016

super że ruszają dobudówki Smile))))

RE: Konkurs PVP! - Mateuszsen - 28-01-2016

Nadchodzą wyczekiwane już od dawna dobudówki. Zobaczymy co będzie w ich ofercie Wink

RE: Konkurs PVP! - Sharks - 28-01-2016

pewnie wszystko oprócz aren, ale czas pokaże: )

RE: Konkurs PVP! - Novi - 28-01-2016

Jestem za Smile Fajnie by było jakbyscie pokazali nagrody jakie beda.

RE: Konkurs PVP! - Virus - 28-01-2016

Noo wreszcie coś dobrego! Teraz tylko zbierać nuggety na dobudówki Smile

RE: Konkurs PVP! - Ulthar - 28-01-2016

Ciekawe jakie nagrody, chetnych na pewno bedzie mnostwo! Smile

RE: Konkurs PVP! - Papa Smerf - 29-01-2016

Dobry pomysl z tym PVP , i nareszcie dobudowki : )

RE: Konkurs PVP! - Old Atnoox - 03-02-2016

Szkoda tylko ze tyle debugow bylo,ale bylo spoko

RE: Konkurs PVP! - Palleq - 04-02-2016

Osobiście uważam, że event powinien się odbyć ponownie, ale kiedy lagi, kicki i debugi się skończą raz a dobrze ;p

RE: Konkurs PVP! - Virus - 04-02-2016

(04-02-2016, 19:18:58)Palleq napisał(a): Osobiście uważam, że event powinien się odbyć ponownie, ale kiedy lagi, kicki i debugi się skończą raz a dobrze ;p
x2! event powinien byc powtórzony, bo nie bylo sprawiedliwie..

RE: Konkurs PVP! - Zajkovski - 04-02-2016

Wydaje mi się, że palladyni mają troche za duże DMG, widać to było po osobach w finale (same pallki ;x). Nawet Eternity stwierdził, że trzeba im troche obniżyć DMG.

RE: Konkurs PVP! - Nestorkrul - 04-02-2016

Ja jakoś normalnie wziąłem udział w konkursie i nie dostałem żadnego kicka jak to Palleq uważa...

RE: Konkurs PVP! - Trecc - 04-02-2016

Kolejny event po ogarnięciu lagów/debuów/crashy byłby dobrą opcją, tak jak to koledzy wyżej piszą Smile

RE: Konkurs PVP! - Palleq - 04-02-2016

(04-02-2016, 19:51:59)Nestorkrul napisał(a): Ja jakoś normalnie wziąłem udział w konkursie i nie dostałem żadnego kicka jak to Palleq uważa...

No wiesz, ja osobiście nie dotrwałem nawet do drugiej walki bo kick, to samo pare osób które już 2gą walkę wygrały - myślałem że po prostu logły z braku czasu/chęci, potem się dowiedziałem, że pare osób dostało po prostu kicki.

@Zajkovski Wydaje mi się, że palladyni mają troche za duże DMG, widać to było po osobach w finale (same pallki ;x). Nawet Eternity stwierdził, że trzeba im troche obniżyć DMG.

również się zgadzam, to było trochę chore ;p