![]() |
|
Handlarz. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Handlarz. (/showthread.php?tid=18508) |
Handlarz. - Norbi - 24-01-2016 Witam, proponuję aby wybrać jakąś chętną osobę z Tibi, która mogłaby prawnie pomóc w wymianie ROOK/Main.
Jako iż częściej Eternity pomaga w wymianie niż jakikolwiek tutor (za dużo moją obowiązków[sarkazm]) Polegałoby to na tym, że na stronie mazurka była by zakładka np. Pomocnicy. Tam "Vinox", osoba która prawnie może pomagać graczom w wymianie rook/main. Musi to być zaufana osoba, ale raczej nikt by się nie odważył oszukać,bo delete od razu. Oczywiście, aby taka wymiana miała sens to Handlarz bierze prowizję w 5% czy coś. Co Wy na to? RE: Handlarz. - Loniusek - 24-01-2016 Beka jest z tych tutorow.Diablo siedzi se w domku i mowi ze czasu nie ma no ja p******e XD..Oczywiscie na tak, kolejna swietna propozycja! RE: Handlarz. - Sharks - 24-01-2016 no taka osoba mogła by się przydać tylko może z tym 5% to odpuść.
RE: Handlarz. - Adi Knight - 24-01-2016 Pomysl dobry, nie bylo by problemow z wymianami. na TAK. RE: Handlarz. - Norbi - 24-01-2016 (24-01-2016, 20:19:40)Sharks napisał(a): no taka osoba mogła by się przydać Tylko, że w tym momencie ta osoba traci czas/exp'a/hajs (bo mogłaby lotać)/pacc. Dlatego jest jakaś prowizja. @@Ulthar Może być z tym tutorem, tylko wiesz w regulaminie piszę że nie mają takiego obowiązku i mogą z chęci, ale jeszcze żaden mi nie pomógł ![]() Słyszałem właśnie, że Eternity pomagał Czujesz to? Koleś który robi mape itp Pomaga w wymianie, a inni nie.
RE: Handlarz. - Ulthar - 24-01-2016 to diablo w ogole ma jeszcze range? Zwracajac uwage na jego obecnosc to nie spodziewalbym sie, ze jeszcze istnieje. Oczywiscie, co do pomyslu jestem na tak, albo po prostu kogos ogarnietego na stanowisko TUTOR'a dac
RE: Handlarz. - Taped Rai - 24-01-2016 Jestem na tak ! Nawet MT się nie chce wymieniać : > RE: Handlarz. - Sharks - 24-01-2016 (24-01-2016, 20:22:41)Ulthar napisał(a): to diablo w ogole ma jeszcze range? Zwracajac uwage na jego obecnosc to nie spodziewalbym sie, ze jeszcze istnieje. Oczywiscie, co do pomyslu jestem na tak, albo po prostu kogos ogarnietego na stanowisko TUTOR'a dac on już chyba nie ma tutora, a jak ma to nie wiem po co
RE: Handlarz. - Loniusek - 24-01-2016 (24-01-2016, 20:32:12)Sharks napisał(a):(24-01-2016, 20:22:41)Ulthar napisał(a): to diablo w ogole ma jeszcze range? Zwracajac uwage na jego obecnosc to nie spodziewalbym sie, ze jeszcze istnieje. Oczywiscie, co do pomyslu jestem na tak, albo po prostu kogos ogarnietego na stanowisko TUTOR'a dac Ma tutora :/ niestety RE: Handlarz. - Dotyk - 24-01-2016 Jak najbardziej na tak. Sam kiedyś miałem potrzebę z czegoś takiego skorzystać. Zwykle to się kończy wołaniem "Eteeeeeeeeeeeeer pomuuuusz" xD A trudno żeby odpowiadał za wszystko. Prowizja pewnie nie przejdzie, sama dobra wola musi wystarczyć ![]() @edit Najlepiej by było żeby takie osoby np. zdawały na koniec tygodnia raport z tego kto z kim i czym się wymienił. RE: Handlarz. - Norbi - 24-01-2016 Jeżeli chodzi o opłatę to ja to mogę robić za darmo. Zgłaszałem już ten pomysł e-mailowo miejmy nadzieję, że na forum decyzja graczy wejdzie w życie. RE: Handlarz. - Popej#2 - 24-01-2016 A czy ja wiem.. Wdg mnie nie ma takiego zapotrzebowania (po prostu mało wymian), ale nie bede robił Ci przykrości i dam łapke w góre xd RE: Handlarz. - Varion - 24-01-2016 Ja mogę bardzo chętnie! Jestem na tak
RE: Handlarz. - Banneq#2 - 24-01-2016 Tak, myślę, że Mandor mógłby nim zostać. XDDDDDDDDDDDDDD RE: Handlarz. - Novi - 24-01-2016 (24-01-2016, 20:24:26)Taped Rai napisał(a): Jestem na tak ! Bardzo mnie dziwi co tutaj piszecie. Ekipa jest praktycznie 15-20h w grze.... I jeszcze nikt nigdy do mnie nie napisał w sprawie wymiany, więc nie wiem o co ten cały szum
RE: Handlarz. - Sasha - 25-01-2016 Słuchy mnie doszły, że na dniach powstanie pewna opcja wymian Rook-Main/ Main-Rook. Myślę, że będziecie zadowoleni.
|