![]() |
|
7.6 "Turniej Czterech Niedziel" - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 7.6 "Turniej Czterech Niedziel" (/showthread.php?tid=18479) |
"Turniej Czterech Niedziel" - Novi - 20-01-2016 WITAJCIE
Chciałbym Wam zaproponować pewien "event".
Mam nadzieję ze każdy dokładnie przeczyta to co tu zaraz napisze i spokojnie sobie przeanalizuję.
A więc: Ostatnio padła propozycja turnieju PVP, no ale wiadomo będzie taki turniej, zrobi się go w 1 wieczór i później każdy o tym zapomni. Dlatego też wychodzę do Was z propozycją pewnego - turnieju, eventu PVP. Poniżej przedstawie na jakich zasad miało by się to odbywać.ZASADY:
Możecie mi wierzyć lub nie ale nagrody będą liczne i wartościowe ! ![]() Dodatkowo dla osoby który by wygrała 4 z 4. Będzie dodatkowo nagroda, tak samo jak dla osoby która wystąpi w 4 z 4 finałów. Będzie to szansa na wykorzystanie umiejętności dla High oraz Low lvli. Wszystko będzie prowadzone uczciwie i pod okiem całej administracji. Punktacja będzie dodawana po każdym turnieju i każdy z graczy biorący w niej udział będzie miał na nią podgląd. TYLKO TERAZ NASTĘPUJE PEWNIE PYTANIE:
CZY CHCECIE TAKI OTO TURNIEJ ?!
Proszę o odpowiedzi w temacie oraz głosowanie w sondzie.
Pozdrawiam
RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Xenobot - 20-01-2016 chętnie przystąpie do takiego turnieju, jestem na tak RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Sharks - 20-01-2016 jak dla mnie pico bello : ) jestem na wielkie TAK! RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Banneq#2 - 20-01-2016 Bardzo dobry pomysł, świetnie przeanalizowany. Na TAK RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Norbi - 20-01-2016 Fajny pomysł jestem na tak!
RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Velfin - 20-01-2016 Bardzo podoba mi się ten pomysł jestem na tak RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Aneczka - 20-01-2016 Bardzo na tak. Jeszcze jak pieknie napisana propozycja, Novi zdolniacho, duma. RE: "Turniej Czterech Niedziel" - DarkKnight - 20-01-2016 Jestem na Tak! O takie rzeczy nie trzeba pytać. :-D RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Seven - 21-01-2016 Dobry pomysł, jestem na tak
RE: "Turniej Czterech Niedziel" - danio3235 - 21-01-2016 Bardzo dobry pomysł, na tak! ;D RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Smerfik - 21-01-2016 Aczkolwiek uważam tą propozycja za nie głupią xD Jestem na tak
RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Ulthar - 22-01-2016 Takie propozycje az chce sie czytac! Schludnie napisane, majace na celu poprawe jakosci gry oraz czerpania z niej przyjemnosci! Jestem na tak! RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Varion - 24-01-2016 oby przeszło oczywiście jestem na tak ! RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Kopekxd - 24-01-2016 Oczywiście jestem na Tak. Zawsze to coś nowego.
RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Arvery - 24-01-2016 JESTEM ZDECYDOWANIE NA TAK ! CHETNIE WEZME UDZIAL
RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Sasha - 25-01-2016 Na tak, takimi samymi poziomami będą wyrównane szanse. Zawsze to jakaś innowacja i aby nie było spóźnień/ niedociągnięć, jak to jest z konkursem na zdjęcie i pozycje!
RE: "Turniej Czterech Niedziel" - Miszczunio - 25-01-2016 Oczywiście na Tak świetny pomysl Noviszka górą |