Forum Mazurski OTS
Run/Swim event - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Run/Swim event (/showthread.php?tid=18433)

Run/Swim event - meath - 08-01-2016

Siemka.
Proponuje urozmaicić troche Swim i Run event. Osoba która zna droge i wystartuje w najlepszej pozycji wiadomo ze wygra.
Proponuje je podrasowac. Np dania możliwości upicia innych graczy. Gracza który będzie w najlepszej pozycji nie da sie wyścignąć chyba że popełni jakis głupi bląd ale cięzko tam sie pomylić.  Nie mam dokładnie pomysłu na to. Jedyne co mi przychodzi do głowy to upijanie innych uczestników wyścigu. Może wy macie jakiś pomysł? Napiszcie           i dajcie znać co o tym myślicie.

Sharks Dokładnie w tej samej minucie co napisałeś dodałem ankiete Smile

RE: Run/Swim event - Sharks - 08-01-2016

wydaje mi się że zapomniałeś o ankiecie kolego, bez tego propozycja do koszta poleci.

RE: Run/Swim event - Ulthar - 08-01-2016

Zawsze to jakieś urozmaicenie, jestem na tak!

RE: Run/Swim event - DarkKnight - 09-01-2016

Moim zdaniem zarówno swim jak i run event nie mają sensu, wiec bym je usunął z serwera.
Jak kolega wyżej wspomniał, ten kto najlepiej się ustawi na początku ten wygra...
W porównaniu do zombie eventu czy też pvp to te eventy to jakieś nieporozumienie.
Co do tematu to jestem na tak, może to jakoś urozmaici te nudne eventy.

RE: Run/Swim event - meath - 09-01-2016

(09-01-2016, 2:05:09)DarkKnight napisał(a): Moim zdaniem zarówno swim jak i run event nie mają sensu, wiec bym je usunął z serwera.
Jak kolega wyżej wspomniał, ten kto najlepiej się ustawi na początku ten wygra...
W porównaniu do zombie eventu czy też pvp to te eventy to jakieś nieporozumienie.
Co do tematu to jestem na tak, może to jakoś urozmaici te nudne eventy.

I własnie w tym celu trzeba je urozmaicić by nie liczyła sie tylko pozycja. Trzeba móc pushowac w trakcie biegu jak i np móc upijać. Nwm coś trzeba by było wymyśleć

RE: Run/Swim event - danio3235 - 09-01-2016

W sumie to dobry pomysl, bo te dwa eventy są nudne, trzeba jakos je urozmaicić.

RE: Run/Swim event - Sir Goldi - 09-01-2016

Trochę za dużo tych eventow a te 2 można usunąć bo i tak mało osób na nie chodzi szczególnie rano, nie mam pomysłu jak je urozmaicić jak już ;s

RE: Run/Swim event - danio3235 - 09-01-2016

(09-01-2016, 13:46:32)Sir Goldi napisał(a): Trochę za dużo tych eventow a te 2 można usunąć bo i tak mało osób na nie chodzi szczególnie rano, nie mam pomysłu jak je urozmaicić jak już ;s

No masz racje, zbyt duzo jest tych eventow, mozna by ja urozmaicić, ale tez mozna je usunac Smile

RE: Run/Swim event - Banneq#2 - 10-01-2016

Również jestem tego samego zdania co Goldenka. Raz byłem na swimie, doszedłem do połowy labiryntu i relognąłem, na run'a ani razu nie poszedłem wiedząc, że będzie tak samo do dupy jak swim. Za dużo zrobiło się tych eventów.

RE: Run/Swim event - Eternity - 10-01-2016

Ciekawa propozycja, ale myslelismy bardziej nad dodaniem losowym map do poszczegolnych eventow Wink

Dodamy cos na czasie,

pozdrawiam