Forum Mazurski OTS
Nowy Goblin Set. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Nowy Goblin Set. (/showthread.php?tid=18372)

Nowy Goblin Set. - Eternity - 12-12-2015

Witamy!

Z przyjemnoscią pragne was poinformować, ze dzisiaj około godziny 21.30 zostanie dodany na serwerze nowy Goblin Set!

[Obrazek: 2zpmgsj.jpg]

Quest będzie mógł rozpocząć i wykonać kazdy śmiałek, który osiagnąl 100klvl. Wejscie na questa znajduje sie w poludniowo-wschodniej częsci Capital City lub poprzez teleport w temple.

Życzymy powodzenia i milej gry!
Ekipa Mazurskiego

RE: Nowy Goblin Set. - Sir White - 12-12-2015

To teraz jeszcze jakas nowa broń bo również by się przydała , bo z tymi już latamy od czasów XXX...
Dziś się za niego biorę , pozdrawiam Najt

RE: Nowy Goblin Set. - Elade - 12-12-2015

Pięknie Alex!! Szkoda ze z wyglądu taka kupa..

RE: Nowy Goblin Set. - Novi - 12-12-2015

(12-12-2015, 15:01:12)Sir White napisał(a): To teraz jeszcze jakas nowa broń bo również by się przydała , bo z tymi już latamy od czasów XXX...
Dziś się za niego biorę , pozdrawiam Najt

POTWIERDZAM !

Wiem ze APO APO itp itd ale przydalaby sie taka 1 uniwersalna bron Smile))

A CO DO SETA ! TO BRAWO <3 Oby tak dalej Big Grin

@
Edit.

Przeciez jest Sl x200 xDD

RE: Nowy Goblin Set. - Sir Goldi - 12-12-2015

No przydała by się new bronie bo od 2008 latamy w tych samych albo taka jedna jak na apo jak no noviś mówi, ogólnie też podbijam że set jak kupa wg mnie wyglada i lepszy był by sl ale i tak dobrze ze new quest jakis jest ;p

RE: Nowy Goblin Set. - Mathewewew - 12-12-2015

Z niecierpliwością czekam na restart Big Grin. Wygląda faktycznie nie najlepiej, ale pomysł na seta, który będzie v set < nowy set < zordian jest strzałem w dziesiątkę!

RE: Nowy Goblin Set. - Amaterasu - 12-12-2015

wiadomo ile ma defa i ile dodaje ataku ?

(12-12-2015, 16:00:46)Amaterasu napisał(a): wiadomo ile ma defa i ile dodaje ataku ?

Jedyne co wiadomo, to to że jest mocniejszy od V Seta a slabszy od Zordiana Smile

RE: Nowy Goblin Set. - Ultras - 12-12-2015

w koncu....................................................................

RE: Nowy Goblin Set. - Vinox - 12-12-2015

No miało nie być nowego seta no, ale zapowiadaliśmy więc nie możemy nie zrobić, to co się zapowiada to się robi. Mam nadzieję że się spodoba quescik Big Grin Pozdro od Vinoxa Big Grin

RE: Nowy Goblin Set. - Norbi - 12-12-2015

(12-12-2015, 17:20:47)Vinox napisał(a): No miało nie być nowego seta no, ale zapowiadaliśmy więc nie możemy nie zrobić, to co się zapowiada to się robi. Mam nadzieję że się spodoba quescik Big Grin Pozdro od Vinoxa Big Grin

Śmieszny jesteś... zapowiadałeś, że pacc będzie za free i co? Weź zanim coś napiszesz to się zastanów nad sensem swoich słów.

RE: Nowy Goblin Set. - Vinox - 12-12-2015

ale pozniej gracze zdecydowali, zeby zrobić płatny. Gdybyś grał i był na gc to byś wiedział.

RE: Nowy Goblin Set. - Norbi - 12-12-2015

Hahahahah.. chyba mówisz o ekipie OTS'a. Gdybyś siedział na gc cały czas to byś wiedział, że tak nie jest. Właśnie odchodzą, bo pacc nie jest za darmo. I proszę Cię nie wypowiadaj się już więcej, bo tylko się pogrążasz.

RE: Nowy Goblin Set. - DarkKnight - 12-12-2015

No nie powiem, na pewno się przyda ten nowy set, bo oddawać do z seta xxx MBP to jest jakaś masakra. Będzie on alternatywą z seta, dla low lvl.
A swoją drogą przydałyby się też nowe bronie, chociaż nic na siłę bo znając życie, wprowadzenie nowych broni lub jak koledzy wcześniej napisali o jednej broni dla wszystkich profesji to może to zepsuć cały balans.

Kur.. jak czytam wypowiedzi niektórych ? FREE PACC? SERIO? ^^
Po 1, z czego serwer by sie utrzymal?
po 2, 10zł - 200h PRZELEW Smile
czy to jest kur.. tak duzo? ^^

RE: Nowy Goblin Set. - Mathewewew - 12-12-2015

@up
Aktualnie cała kasa, która jest uzyskana z PACC jest "prawdopodobnie" na reklamę na ots server list. To nie jest tak, że Vinox jest taki biedny, bo tylko z PACC utrzymuje dedyka. Ma też swoje sposoby - np. te kilka reklam co jest na stronie. Przecież były czasy gdzie grało po 15os max i co? Na opłacenie servera wciąż jakimś cudem starczyło. Nie płaczę tu o jego cenę lub brak darmowego PACC'a lecz uświadamiam ludziom lub Tobie, że Mazurski nie jest w żadnej krytycznej sytuacji jeśli chodzi o pieniądz Wink

RE: Nowy Goblin Set. - Taped Rai - 12-12-2015

Za to Ty Banneq na 100% wiesz jak wygląda sytuacja finansowa mazurka...
bez pozdrowień
nestorek

RE: Nowy Goblin Set. - Mathewewew - 13-12-2015

@up
Wiem tyle co mi wiadomo i co można wywnioskować samemu Wink

@topic
Co do questu. Dobrze, że ogólnie został zrobiony. Jest to set dla największej populacji tego OTS'a czyli ~100k+. Zrobienie zorda równa się z oddaniem MBP i wykonaniem 3 dmq (kolejny MBP do oddania + b. dużo zadań) - istne męki Tantala. Jakoś specjalnie długo to nie trzeba było myśleć nad pomysłem na nim. Pierw 2 solo roomy (2 os), dość ciężkie labirynty (jak się robi pierwszy raz bez poradnika), potem korytarz z dziurami w podłodze. Przypominam by quest został dodany do statystyk postaci i do zakładki Przedmioty z lepszym jego opisem!

RE: Nowy Goblin Set. - Klarson - 13-12-2015

Bardzo fajny quest,pozdro mordy

RE: Nowy Goblin Set. - DarkKnight - 13-12-2015

Bardzo fajny Quest? Nie rób sobie jaj człowieku, co to za Quest jak po 1 dniu ma go już kilka osób.