![]() |
|
Prace na publicznych arenach. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Prace na publicznych arenach. (/showthread.php?tid=18098) |
Prace na publicznych arenach. - Vinox - 11-11-2014 Witamy ponownie, informujemy, że w dniu 12 listopada na arenach zostaną przeprowadzone prace modernizacyjne dlatego w godzinach około 12-15 areny publiczne będą niedostępne dla graczy. O postępie prac poinformujemy w tym news. Ekipa Mazurskiego. Zapraszamy do gry! RE: Prace na publicznych arenach. - Ulthar - 11-11-2014 Będzie to modyfikacja pod kątem levelowym czy zmiana potworów? RE: Prace na publicznych arenach. - Vinox - 11-11-2014 to i to na pewno RE: Prace na publicznych arenach. - Novi - 12-11-2014 Fajnie, że podajecie ludziom informację wcześnie.. i to z ponad 24h wyprzedzeniem zazwyczaj to było kilkuminutowe max 2-3 godzinne wyprzedzenie ![]() Fajnie się dzieje.
RE: Prace na publicznych arenach. - Vinox - 12-11-2014 Teraz robimy tak, bo zawsze był problem o to, chociaż i tak ciężko zapowiedzieć coś ponad+24h bo już nie raz tak robiłem i musiałem przekładać bo czasu nie miałem czy coś i gracze piszą "wiedziałem, że tak będzie" itp, a to wkurza. Akurat te zmiany taski, arenki wyjdzie na dobre, już dziś cały dzień grało sporo osób, a idą święta i może jakieś update do tego zobaczymy. RE: Prace na publicznych arenach. - Novi - 12-11-2014 Tak jak już mówiłem, przydałoby się więcej loterii, eventów.. Jak za starych czasów. Telegry, najazdy, maratony. Brakuje tego, bo tak ciagla monotonnosc bot, bot, czasem Quest, ubicie kilku ludzi pod dp albo na arenach i dalej bot bot... ![]() Przydałoby się troche finezji i polotu
RE: Prace na publicznych arenach. - Sir Goldi - 12-11-2014 (12-11-2014, 2:51:00)Novi napisał(a): Tak jak już mówiłem, przydałoby się więcej loterii, eventów.. Przydały by się jakieś automatyczne world eventy może, na cronie szczególnie spodobał mi się zombie event choć wiem że zrobienie tego i to jeszcze pod 7.6 zajeło by pewnie mnóstwo czasu ;p RE: Prace na publicznych arenach. - Czesuaf - 12-11-2014 Patrzę i własnym oczom nie wierzę. RE: Prace na publicznych arenach. - Vinox - 12-11-2014 2 raz pytam, czy mógłbyś wyjaśnić o co chodzi z Twoim postem drugi raz piszesz taki sam post w news. W przeciwnym razie zbanujemy Twoje konto. RE: Prace na publicznych arenach. - Vinox - 12-11-2014 Prace zakończone. Uruchomienie aren odbędzie się o 14:00. RE: Prace na publicznych arenach. - Novi - 12-11-2014 (12-11-2014, 11:14:43)Vinox napisał(a): 2 raz pytam, czy mógłbyś wyjaśnić o co chodzi z Twoim postem drugi raz piszesz taki sam post w news. W przeciwnym razie zbanujemy Twoje konto. Nie to żeby coś ale jeśli chodzi Ci o te "Prawilne Fakty" to.. to jest jego podpis.. ale mogw sie mylic xd
RE: Prace na publicznych arenach. - Hi im ogor - 12-11-2014 @up Raczej chodzi mu o drugi, ten sam post "Patrzę i własnym oczom nie wierzę." gdyz Czesiek wlasnie w taki sposob wyraza swoje niedowierzenie, ze dzieje sie cos na serwerze. Wedlug niego mazurek upadl, a wchodzi tutaj, zeby zobaczyc czy cos sie dzieje. @topic Zmiany na dobre, ale moim zdaniem jest za duzo potworkow na +300 +400k, poniewaz na chwile obecna nie jest tyle graczy by wiekszosc potworkow wymagala pobytu na arenkach. Wiecej walnac cos la low lvli, typu onibalki, virge, a nawet medusa mage. 2+/10
RE: Prace na publicznych arenach. - Vinox - 12-11-2014 według mnie t on pisze posty dla beki, sciemny, żartów i z aluzją. RE: Prace na publicznych arenach. - Althenor - 13-11-2014 Modernizacja aren jest widoczna ale osobiście był zrobił każda full arene (lewo prawo automat). I dał każdego sensownego moba do expa. ale jak wiadomo chcesz żeby chociaż pewna cześć graczy expila na respie. Tylko nie wiem czemu zablokowałeś te nowe respy dla graczy z zordianami done jak taki gracz może przełożyć go sobie na 2 postać czy coś i wejść dla mnie bez sens. RE: Prace na publicznych arenach. - Miszczunio - 15-11-2014 no widzę w końcu cos sie dzieje na mazurskim RE: Prace na publicznych arenach. - Czesuaf - 17-11-2014 Kochany Mateuszu, nie, nie piszę tego dla beki, dla aluzji czy co tam jeszcze napisałeś. Wyglądałem mniej więcej tak, gdy zobaczyłem, że zapowiedziałeś pracę techniczne nad czymś ze wcześniejszym wyprzedzeniem. ![]() Cóż, przepraszam, że nie odpowiedziałem Ci na wcześniejsze pytanie - rzadko kiedy zaglądam dwa razy do tego tematu. Jeżeli chcesz - banuj, nie zależy mi na tym. W sumie bekando, człowiek zdziwiony do tego stopnia, że aż musi bana dostać. btw. Myślę, że czasem warto zdać się na opinię innych - Paweł miał stuprocentową rację. Pozdrawiam. RE: Prace na publicznych arenach. - Vinox - 17-11-2014 no i napisał po tym, gdy ja zadał pytanie gdybym wdział i widział wcześniej sprawy by nie było wiec spoko, wyjaśnione. |