Forum Mazurski OTS
Nowy początek. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Nowy początek. (/showthread.php?tid=17930)

Strony: 1 2

Nowy początek. - Vinox - 07-09-2014

Witamy,
Postanowiliśmy przyjąć Waszą propozycję co do resetu postaci. Mianowicie mamy zamiar do soboty:
- Zresetować lvle postaci
- Wyczyścić domki z ownerów oraz itemów.
Questy na wykonanych postaciach pozostają niezmienne, tak samo jak eq oraz oczywiście pacc
Co do większych zmian w kwestii arenek - Zostawimy to jak jest, bo chyba bez tego będzie Wam słabo szło?

Start: 13.09.2014r. Godzina: 16:00

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry,
Ekipa Mazurskiego!

RE: Nowy początek. - Toster - 07-09-2014

No to sweet Smile Ciekawe czy wiecej graczy wroci :>

RE: Nowy początek. - Koksik - 07-09-2014

Ciekawe czy graczy przybędzie dobrze by bylo co do postaci jestem jeszcze za tym by skasowac z nich czas online wtedy zobaczymy kto w jakism czasie bedzie expic ;D

Wafel: bedzie skasowane ;p

Ciekawe czy bedzie tyle osob co na s2 w 1 dzien bylo sporo liczba xD

Warny z postaci tez bybylo można usunać tym co czas minał lub maja 1 max 2 meisiace do konca ;D

Ja bym jeszcze reborny przywrocil na starej zasadzie lub jak bambus chyba opisywal keidys ;D

RE: Nowy początek. - alonette - 07-09-2014

Czyli jak ktos mial cos w depo to zostaje to czy zostanie skasowane ?

Wafel: zostaje

RE: Nowy początek. - Mateuszsen - 08-09-2014

No, bede mial czas to wpadne. Moze byc ciekawie.

RE: Nowy początek. - Burger - 08-09-2014

Ciekawe co na to maniek a co do tego resa i tak bedzie gralo 10-20 osob mazurek jest i bedzie na zawsze syfem zycia Angry

po chu... robic res jak arenki eq zostaje nwm poje.... i tak tam nikt nie bedzie grac zresetuj eq i domki dobu bo znow za miesiac dla all sie znudzi ots

Wafel: Maniek jest zadowolony. Jezeli syf, to nikt nie zmusza Cie do tego żebyś grał, gdybyś uważnie przeczytał, to bys wiedział że wszystkie domki nie mają własciciela, a aren publicznych jest dość mało, więc będzie trzeba expić na respie Smile

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart bo ci bedzie jeszcze ktos gral na syfie watpie

RE: Nowy początek. - Sir Goldi - 08-09-2014

Jeszcze wprowadź free pacc bo i tak nikt go nie kupuje a może trochę graczy przybędzie, albo przynajmniej niech będzie tańszy.

RE: Nowy początek. - alonette - 08-09-2014

Według mnie graczy nie przybędzie gdyz sama tibia stała sie mało popularna gra Sad

RE: Nowy początek. - Mande - 08-09-2014

Ja bym usunął te areny bo to największy syf. Zamiast na fajnych respach to wszyscy siedzą na tych arenach i 0 zabawy. PK-wanie tylko pod depo

RE: Nowy początek. - DanielKot - 08-09-2014

hahahhaha nie wierze że to nastąpiło hahahaha

RE: Nowy początek. - Novi - 08-09-2014

Ja też nie wierze ze to nastapilo... Smile
Gratuluje że Ci co wiedzieli to zostawili EQ w DP Smile
i bedzie placz, ze jeden musi zaczac wszystko od 0, a 2 ma full eq bo sobie schowal.
Powinno byc wszytsko na czysto poswiecone kilka dni
na chociazby zakmkniecie arenek i uisuniewie ich z domkow.
i byloby git.
Pacca tez usunac... w koncu reset postaci to reset.
a to jest jakis zwykly gowniany reset lvl.

RE: Nowy początek. - Matt - 08-09-2014

beka, mogles chociaz kazdemu profesje skasowac, zeby mozna bylo sobie zmienic xd
c**j tam, ze nikt nowy pewnie nie przyjdzie tylko te same maniaki, ktore beda jebac ostre pg, zeby byc top1 haha Big Grin
ja bym na twoim miejscu to w pizdu wylaczyl i tak tego syfu nie uratujesz ^^

RE: Nowy początek. - Impressiv. - 08-09-2014

Zgadzam się z #up, potwory do 100k muszą być ogarnięte, bo znowu ludzie się znudzą.

WAFEL

Hity potworów już dawno zostały zmodyfikowane(azerus, onibal, virge)

RE: Nowy początek. - Jedker - 08-09-2014

No to albo robicie całkowity reset, albo robicie kaszane zostawiając itemy w depo. Jak Wy chcecie żeby grało więcej osób? Przecież to nie ma sensu. Wejdą te gimbożółwie, które by tylko w tibie grały i z miejsca będą mieć przewagę nad resztą. Nie wspominając o pacc runach.

RE: Nowy początek. - kamil10451 - 08-09-2014

Powinny na postaciach zostać to czego się dorobił ktoś i tego nie usuwać a LVL to się wyexpi a itemków czybko nie będzie się miało a tak lepiej z eq zostać a nie z niczym a i żeby pacc też był a nie że ktoś wydał kasy w chuk i all straciDodgy

RE: Nowy początek. - Kopekxd - 08-09-2014

No Eq i pacc zostaną.
Ale questy też powinny być zresetowane bo starzy gracze nie będą mieli co robić...
Tylko exp i exp xD

RE: Nowy początek. - Vizerox - 08-09-2014

MMH ja myślę że to dobry pomysł, ale co do domków to eq powinno być odesłane do właścicieli jak i tak już eq jest zostawiane ;d. Ciekawy jestem ile osob będzie gralo na nowym starcie.

Pozdrawiam ;D

RE: Nowy początek. - Lucasyn - 08-09-2014

@Vinox.
Ja bym jeszcze wprowadził takie coś dodał w temple teleport na quest gdzie by były umieszczone skrzynki z all nagrodami (buty,zord,roska,esl itd.) ale można by było jedynie nagrodę odebrać ze skrzynki jeżeli ma się zrobionego questa na dany przedmiot. Nie jest tego dużo bo zrobiłbyś skrzynkę z butami, zordem, roską, misiem , bsem , mbp i e bangle i wiponem (reszty chyba nie trzeba).
A czemu tak? restart itemów każdy ma szanse od zera ci co kiedyś grali i sprzedali/wydali itemy mogli by zacząć spokojnie grać z eq, i nie było by tego że ktoś ma uzbierane xxx sztabek i kupi all domki z dobu.

RE: Nowy początek. - Pustelnik - 08-09-2014

Myśli ze jak reset zrobi to gracze wrócą. Beka . Co to za sens jak macie eq ? ;-3
@maniek na bank nie będzie tutaj + 20

RE: Nowy początek. - Kratek - 08-09-2014

Według mnie to powinno być all skasowane wszystko od początku, bo nowy gracz chce wbić a tu 80 % serva ma juz full eq i expi 200x szybciej niż on, więc gdzie tu sens?