![]() |
|
Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. (/showthread.php?tid=17503) |
Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Vinox - 23-02-2014 Zgodnie z propozycją która jest tutaj od dnia dzisiejszego zmieniamy regulamin dot. serwera. Każda osoba która będzie używała w\w programu i nie będzie przy komputerze dostanie ostrzeżenie. Gdy gracz otrzyma trzy ostrzeżenia to wtedy jego postać zostanie skasowana z serwera. Osoby które są przy komputerze i używają programów wspomagających nie będą karane. Ostrzeżenia będą się kasować co pół roku, lub samemu można u NPC Doctor. RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Ulthar - 23-02-2014 Oooo bardzo dobrze się to czyta, jaram się xd! Wielki + Vinox. Zerknij jeszcze tutaj http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=17421 tylko proponowałbym jednak zmniejszenie lvla druidow a nie ich ilość np. Do 25/30k. @down Z tego co wiem nie można pisać do Vinoxa na prv ale mogę się mylić. RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Showtek - 23-02-2014 Zobacz jeszcze propozycję na zmiejszenie ilosci druidow do sl x200. Hmm mysle ze z tym botowaniem to najlepsze rozwiazanie ![]() -------------------------- Vinox byloby milo gdybys odpisal na priv
RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Koksik - 23-02-2014 No to jednak wprowadziles wyjdzie na + ;] RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Wafel - 23-02-2014 no to jedziemy panowie xD!!!!! RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - eM PeGo - 23-02-2014 LECIMY LUDZIE! JEST DOBRZE! <3333
RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Maniaczeqq - 23-02-2014 Gratulacje . Coraz bardziej mnie zaskakujesz pozytywnie oczywiście .
RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - danio3235 - 23-02-2014 (23-02-2014, 19:16:56)Wejfel napisał(a): no to jedziemy panowie xD!!!!! x22222222222 RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - DanielKot - 23-02-2014 Brawo brawo brawo Vinox jednak masz rozum ))))
RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Magus - 23-02-2014 24/7 elo xXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Banneq - 23-02-2014 W końcu zrozumiałeś, że bot jest czymś lepszym i mniej męczącym dla graczy niż naciskanie na F1,F2,F3. Myślę, że dzięki temu pojawi się więcej ludzi na OTS. Nie będzie już płaczu, że dostał bana, a siedział na kompie itd. Śwetnie! RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Vinox - 23-02-2014 Będzie sprawdzanie, typu jesteś i jak w ciągu 1 minuty się nie odpowie to normalnie ostrzeżenie. Ale zobaczymy jeszcze
RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Wizeros - 23-02-2014 Pewnie jak to napiszę to będzie jakiś gimbus, który spróbuje pokazać, że zaczynają mu rosnąć włosy na jajkach no ale i tak napiszę. Są na bank osoby, które nigdy nie używały botów więc nie wiedzą skąd je pobrać skonfigurować etc. Skoro powiedziałeś Vinox "A" na boty, to powiedz też i "B" umieszczając na stronie te boty, które są dozwolone razem ze skryptami. Twoje pozwolenie daje przewagę tylko kilku graczom, a sądzę że sprawiedliwie by było jakby każdy mógł z tego skorzystać. Pozdro
RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Ulthar - 23-02-2014 Wizeros, proste, że są tacy, ale wydaje mi się, że po to jest internet żeby to znaleźć
RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Smerfik - 23-02-2014 Gzzz vinox wielkie + dla ciebie to teraz bijemy 800k
RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Wukong - 23-02-2014 Chyba wrócę na mazurka ;D .................................... RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Theraxin - 23-02-2014 (23-02-2014, 19:35:17)Wizeros napisał(a): Pewnie jak to napiszę to będzie jakiś gimbus, który spróbuje pokazać, że zaczynają mu rosnąć włosy na jajkach no ale i tak napiszę. Są na bank osoby, które nigdy nie używały botów więc nie wiedzą skąd je pobrać skonfigurować etc. Skoro powiedziałeś Vinox "A" na boty, to powiedz też i "B" umieszczając na stronie te boty, które są dozwolone razem ze skryptami. Twoje pozwolenie daje przewagę tylko kilku graczom, a sądzę że sprawiedliwie by było jakby każdy mógł z tego skorzystać. Pozdro PODBIJAM! Ja osobiscie nie uzywalem botow (Czasami na bicku) i czemu nie majac pojecia o botach mam dostawać w plecy? Nie umiem obsłużyć BlackD, 10 osób umie i te 10 osób jest krok od mety, kiedy ja ledwo stoję na starcie (bez bota, grając recznie...) Loguje sie, puszczam film i lvl leci. 1,5h później - 3000 lvl więcej. A tak loguje sie, motywuje do expienia, dedam w miedzy czasie z 5 razy, w 1,5 godziny wyexpilem tylko 2000 lvli. Czemu? Bo człowiek jest tylko człowiekiem i nie umiem się skupić tylko na dźwigni i F1,F2. A wy już nawet usuwacie możliwość expienia f1/f2. Tylko patrzysz sie jak biegnie do dzwigni, zabija potwora i powtarza czynność do znużenia (ew. wbicia takiego lvla ze mozna sobie pozwolic na lepszego potwora na arenie...' RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Fatalek - 23-02-2014 Parodia, po tym newsie OTS zszedł na psy, jeśli myślisz, że to zwiększy liczbę graczy to wątpię, raczej zmaleje ![]() Rozdaj jeszcze dla nowych graczy po rosce na start, jak się bawić to się bawić ![]() Już widzę spinę pixeli pod tym postem, że niby płacze haha Vinox rujnujesz im życie xD teraz Althenor nie będzie chodził do szkoły w ogóle xDD w sumie i tak nie chodził, nawet jak nie można było bocić. Widzę, że tańczysz jak Pixele Ci zagrają. Beka RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Showtek - 23-02-2014 Dla tych co nie umieja korzystac moja rada. Odpalic google i szukac informacji o tym i sie powoli uczyc bocic. Przeciez kazdy kiedys byl nowym w tibi i nie wiedzial co to bot i z czym sie to je. Google.pl i jazda. Ew. pomoc jakeigos kumpla z gry. RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Nestor#1 - 23-02-2014 Server zszedł na totalne dno, elo. _______________________________ |