Forum Mazurski OTS
Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. (/showthread.php?tid=17503)

Strony: 1 2 3

Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Vinox - 23-02-2014

Zgodnie z propozycją która jest tutaj od dnia dzisiejszego zmieniamy regulamin dot. serwera.

Każda osoba która będzie używała w\w programu i nie będzie przy komputerze dostanie ostrzeżenie. Gdy gracz otrzyma trzy ostrzeżenia to wtedy jego postać zostanie skasowana z serwera. Osoby które są przy komputerze i używają programów wspomagających nie będą karane.

Ostrzeżenia będą się kasować co pół roku, lub samemu można u NPC Doctor.

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Ulthar - 23-02-2014

Oooo bardzo dobrze się to czyta, jaram się xd! Wielki + Vinox.

Zerknij jeszcze tutaj http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=17421 tylko proponowałbym jednak zmniejszenie lvla druidow a nie ich ilość np. Do 25/30k.

@down
Z tego co wiem nie można pisać do Vinoxa na prv ale mogę się mylić.

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Showtek - 23-02-2014

Zobacz jeszcze propozycję na zmiejszenie ilosci druidow do sl x200. Wink Hmm mysle ze z tym botowaniem to najlepsze rozwiazanie Wink
--------------------------
Vinox byloby milo gdybys odpisal na priv Smile

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Koksik - 23-02-2014

No to jednak wprowadziles wyjdzie na + ;]

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Wafel - 23-02-2014

no to jedziemy panowie xD!!!!!

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - eM PeGo - 23-02-2014

LECIMY LUDZIE! Big Grin JEST DOBRZE! <3333

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Maniaczeqq - 23-02-2014

Gratulacje . Smile Coraz bardziej mnie zaskakujesz pozytywnie oczywiście . Big Grin

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - danio3235 - 23-02-2014

(23-02-2014, 19:16:56)Wejfel napisał(a): no to jedziemy panowie xD!!!!!

x22222222222

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - DanielKot - 23-02-2014

Brawo brawo brawo Vinox jednak masz rozum Wink))))

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Magus - 23-02-2014

24/7 elo
xXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Banneq - 23-02-2014

W końcu zrozumiałeś, że bot jest czymś lepszym i mniej męczącym dla graczy niż naciskanie na F1,F2,F3. Myślę, że dzięki temu pojawi się więcej ludzi na OTS. Nie będzie już płaczu, że dostał bana, a siedział na kompie itd. Śwetnie!

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Vinox - 23-02-2014

Będzie sprawdzanie, typu jesteś i jak w ciągu 1 minuty się nie odpowie to normalnie ostrzeżenie. Ale zobaczymy jeszcze Big Grin

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Wizeros - 23-02-2014

Pewnie jak to napiszę to będzie jakiś gimbus, który spróbuje pokazać, że zaczynają mu rosnąć włosy na jajkach no ale i tak napiszę. Są na bank osoby, które nigdy nie używały botów więc nie wiedzą skąd je pobrać skonfigurować etc. Skoro powiedziałeś Vinox "A" na boty, to powiedz też i "B" umieszczając na stronie te boty, które są dozwolone razem ze skryptami. Twoje pozwolenie daje przewagę tylko kilku graczom, a sądzę że sprawiedliwie by było jakby każdy mógł z tego skorzystać. Pozdro Smile

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Ulthar - 23-02-2014

Wizeros, proste, że są tacy, ale wydaje mi się, że po to jest internet żeby to znaleźć Smile

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Smerfik - 23-02-2014

Gzzz vinox wielkie + dla ciebie to teraz bijemy 800k Smile

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Wukong - 23-02-2014

Chyba wrócę na mazurka ;D
....................................

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Theraxin - 23-02-2014

(23-02-2014, 19:35:17)Wizeros napisał(a): Pewnie jak to napiszę to będzie jakiś gimbus, który spróbuje pokazać, że zaczynają mu rosnąć włosy na jajkach no ale i tak napiszę. Są na bank osoby, które nigdy nie używały botów więc nie wiedzą skąd je pobrać skonfigurować etc. Skoro powiedziałeś Vinox "A" na boty, to powiedz też i "B" umieszczając na stronie te boty, które są dozwolone razem ze skryptami. Twoje pozwolenie daje przewagę tylko kilku graczom, a sądzę że sprawiedliwie by było jakby każdy mógł z tego skorzystać. Pozdro Smile

PODBIJAM! Ja osobiscie nie uzywalem botow (Czasami na bicku) i czemu nie majac pojecia o botach mam dostawać w plecy? Nie umiem obsłużyć BlackD, 10 osób umie i te 10 osób jest krok od mety, kiedy ja ledwo stoję na starcie (bez bota, grając recznie...) Loguje sie, puszczam film i lvl leci. 1,5h później - 3000 lvl więcej.

A tak loguje sie, motywuje do expienia, dedam w miedzy czasie z 5 razy, w 1,5 godziny wyexpilem tylko 2000 lvli. Czemu? Bo człowiek jest tylko człowiekiem i nie umiem się skupić tylko na dźwigni i F1,F2. A wy już nawet usuwacie możliwość expienia f1/f2. Tylko patrzysz sie jak biegnie do dzwigni, zabija potwora i powtarza czynność do znużenia (ew. wbicia takiego lvla ze mozna sobie pozwolic na lepszego potwora na arenie...'

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Fatalek - 23-02-2014

Parodia, po tym newsie OTS zszedł na psy, jeśli myślisz, że to zwiększy liczbę graczy to wątpię, raczej zmaleje Wink

Rozdaj jeszcze dla nowych graczy po rosce na start, jak się bawić to się bawić Wink

Już widzę spinę pixeli pod tym postem, że niby płacze haha Vinox rujnujesz im życie xD teraz Althenor nie będzie chodził do szkoły w ogóle xDD w sumie i tak nie chodził, nawet jak nie można było bocić. Widzę, że tańczysz jak Pixele Ci zagrają. Beka

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Showtek - 23-02-2014

Dla tych co nie umieja korzystac moja rada. Odpalic google i szukac informacji o tym i sie powoli uczyc bocic. Przeciez kazdy kiedys byl nowym w tibi i nie wiedzial co to bot i z czym sie to je. Google.pl i jazda. Ew. pomoc jakeigos kumpla z gry.

RE: Uzywanie botów, programów wspomagających itp. - Nestor#1 - 23-02-2014

Server zszedł na totalne dno, elo.