Forum Mazurski OTS
Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Wątek: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) (/showthread.php?tid=17448)

Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Pysio - 11-02-2014

Witam !
Czy tez lepiej bawicie się na oktanach jak na narkotykach i promilach ? Smile
oto moja żonka

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Ulthar - 11-02-2014

Ooo motocyklista Big Grin tylko tak dla mojego świętego spokoju mógłbyś dać taka karteczke z napisem "mazurski ots", żebym był bardziej skłonny uwierzyć?

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Eliverek - 11-02-2014

(11-02-2014, 17:49:46)Ulthar napisał(a): Ooo motocyklista Big Grin tylko tak dla mojego świętego spokoju mógłbyś dać taka karteczke z napisem "mazurski ots", żebym był bardziej skłonny uwierzyć?

Zrobi na paincie i Ci wklei.. Jak on ma 12-13 lat, Ty mu w to wierzysz?XD

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Pysio - 11-02-2014

Eliverek widziales mnie ? slyszales? czemu mowisz ze mam 12-13 lat Smile szkoda ze kamerki ani mikro nie mam bo sprzedalem zeby miec co zalac do baku Smile

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Ulthar - 11-02-2014

Ale chyba kartkę, długopis i jakiś aparat/telefon masz, co nie?

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Disko - 12-02-2014

(11-02-2014, 19:05:03)Pysio napisał(a): Eliverek widziales mnie ? slyszales? czemu mowisz ze mam 12-13 lat Smile szkoda ze kamerki ani mikro nie mam bo sprzedalem zeby miec co zalac do baku Smile
To jest taki idiota Sad
A tak w ogóle, to mogłeś kupić mniejszą pojemność jak teraz nie masz co zalać do baku

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - DerulsWARS - 13-02-2014

Ja tam wole quady, mam YAMAHE 550 w huy pali ale stać mnie na paliwko xD.

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - MeGiCz DeD - 15-02-2014

A ja mam E.M.Z.E.T.K.E 250 hihi.

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Magus - 15-02-2014

HUAHUAHUAUHAUHAUHAHUAUHAHU 12 letnie dziecko i motor, gz

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - eM PeGo - 16-02-2014

Motocykl*
Zrob zdjecie cuda z karteczką mazurskiots, to uwierze :>

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Ulthar - 17-02-2014

Dokładnie em peg, ja też na to czekam xd. Może jak mi się zechce to swoją Yamahe wrzuce xd

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Magus - 17-02-2014

(16-02-2014, 22:31:07)eM PeGo napisał(a): Motocykl*
Zrob zdjecie cuda z karteczką mazurskiots, to uwierze :>

Nastala cisza, pewnie sprzedal juz SWOJA HULAJNOGE ;\

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Smerfik - 18-02-2014

Usmialem sie xD ty pysio masz z 10lat +- i yamaha dobree..

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Ulthar - 18-02-2014

Smerfie, to Honda.... XD..........

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Toster - 18-02-2014

(18-02-2014, 22:33:25)Smerfik napisał(a): Usmialem sie xD ty pysio masz z 10lat +- i yamaha dobree..

Co to jest wpisać: www.google.pl + grafika google i masz xD.
Noo Honda, a nie Yamaha xD.

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Fretari - 19-02-2014

Widać że jego bo google mi nie znalazło nie wiecie nie piszcie proste Wink

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Fatalek - 20-02-2014

Oba oba ładnie Big Grin. Ja posiadam Suzuki GSXR 600, Szerokości Wink

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Pustelnik - 21-02-2014

(11-02-2014, 18:46:07)Eliverek napisał(a):
(11-02-2014, 17:49:46)Ulthartokutaz napisał(a): Ooo motocyklista Big Grin tylko tak dla mojego świętego spokoju mógłbyś dać taka karteczke z napisem "mazurski ots", żebym był bardziej skłonny uwierzyć?

Zrobi na paincie i Ci wklei.. Jak on ma 12-13 lat, Ty mu w to wierzysz?XD

Ty sie nie odzywaj bo jestes najwiekszym dzieciakiem.

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Banneq - 08-03-2014

Widac, ze ten Pan jest potencjalnym dawcą nerek ^^. Ja tam nie wiem co fajnego jest w samochodach i motorach. Samochod owszem, ale tylko dla swojej wygody.

RE: Bo są ludzie którzy bawią sie lepiej na oktanach niż na promilach :) - Dragon Fire - 24-03-2014

.............................................. ..