![]() |
|
Wyniki Konkursu. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wyniki Konkursu. (/showthread.php?tid=16832) |
Wyniki Konkursu. - Sir Goldi - 20-09-2013 Witam! Na początku, chciałbym serdecznie wszystkim podziękować za wzięcie udziału w konkursie. Było bardzo dużo ładnych screenów jednak musiałem wybrać jedynie 3. Przedstawim Wam listę osób, którym udało się wygrać:
Po nagrody proszę się zgłosić do mnie w grze. RE: Wyniki Konkursu. - Sasha - 20-09-2013 Heh, wiedziałem, że Novi/Devil zajmą miejsce w pierwszej trójce. Goldi, szkoda, że jedynie przerabianymi screenami się zainteresowałeś, ale cóż, co zrobić ![]() Gz dla zwycięzców. @edit Wątpię, że Wyssmienita sprzeda mu s legi Więc prędzej Wyss będzie miał fulla niż Dzefi.
RE: Wyniki Konkursu. - Bodecki - 20-09-2013 Dzefrej farciarz Gratulacje dla zwycięzców.
RE: Wyniki Konkursu. - Lewy - 20-09-2013 @Sasha A czy Goldi pisał o tym, że przerabianie zdjęć jest zabronione? Gratuluję zwycięzcom. RE: Wyniki Konkursu. - DZUMA - 20-09-2013 TERAZ DZEFREJ MUSISZ SETA MIEC NIE MA ZE BOLI GZ DLA KAZDEGO
RE: Wyniki Konkursu. - Rookus - 20-09-2013 moim zdaniem bylo to ustawione. ale co zrobic . nastepnym razem kazdy bd wiedzial ze musi sie pobawic jakims programem aby przerobic ssa ; ) /gz panowie RE: Wyniki Konkursu. - Novi - 20-09-2013 Po 1 nie Rockmaster tylko Novi, po 2 nie chcę tej nagrody, po 3 WYGRAŁ SS NA KTÓRYM NIC NIE WIDAĆ?! PORAŻKA ^^ RE: Wyniki Konkursu. - Devil - 20-09-2013 (20-09-2013, 21:52:45)Novi napisał(a): WYGRAŁ SS NA KTÓRYM NIC NIE WIDAĆ?! Co to wgl. ma być ! ? Lubię Dzeff no ale bez przesady taak ? Ss, jak ss, zrobiony w przeciągu paru sekund na " odwal się " i taki zajmuje pierwsze miejsce ! ? WSTYD I HAŃBA ! RE: Wyniki Konkursu. - Varial - 20-09-2013 Beka z Ciebie Goldi, zrobiłeś tak samo jak Vinox przy wyborze prezentacji. Juz myślałem ze Wysmienita wygra to w ogóle byłoby smiechowo. RE: Wyniki Konkursu. - Wysmienita - 20-09-2013 (20-09-2013, 22:12:52)Varial napisał(a): Beka z Ciebie Goldi, zrobiłeś tak samo jak Vinox przy wyborze prezentacji. Juz myślałem ze Wysmienita wygra to w ogóle byłoby smiechowo. x2 (20-09-2013, 21:39:54)DZUMA napisał(a): TERAZ DZEFREJ MUSISZ SETA MIEC NIE MA ZE BOLI GZ DLA KAZDEGO powodzenia co do nagrody serio beka, ze takie zdjecie wygralo >.< (20-09-2013, 21:38:11)Sasha napisał(a): Heh, wiedziałem, że Novi/Devil zajmą miejsce w pierwszej trójce. wiadomo, ze ja bo dzefrej nie ma mi nic do zaoferowania, a ja mam mu wiele hehehe co on mi moze dac czego ja nie mam xD(20-09-2013, 21:50:52)Rookus napisał(a): moim zdaniem bylo to ustawione. moim tez, mysle, ze goldi dal mu helmet dlatego, zebym ja poprostu nie mial seta ;d a wgl i tak armor i helmet nic na rook nie jest warty, bo to tylko ozdoba do domku, taka jak motylek, g amulet i inne, a legi przynajmniej mozna nosic i sa to najlepsze spodnie na rook :3 RE: Wyniki Konkursu. - Wu tang - 21-09-2013 Dzefrej ustawiony jak choooy
RE: Wyniki Konkursu. - H a v e n - 21-09-2013 Dzefrej z takim ss wygral? Przeciez to widac ze ustawione tak samo nowi ss z awansem co w tym fajnego ? Choc + dla Cb Goldi za konkurs z swojej kieszeni. RE: Wyniki Konkursu. - Fatalek - 21-09-2013 Jak dla mnie Rudego screen wygrał haha ;D zabrakowało na bombę
RE: Wyniki Konkursu. - Kartoflex - 21-09-2013 Graty dla zwycięzców! XD D RE: Wyniki Konkursu. - AviSzefo - 21-09-2013 koler powinien wygrac, chociaz nie bral udzialu ___________ RE: Wyniki Konkursu. - TwiTeQ - 21-09-2013 Gz dla zwycięzców ![]() __________________ RE: Wyniki Konkursu. - Avi Szefoo - 22-09-2013 heh dzefrej wygral trolowatym ssem gz all |