Forum Mazurski OTS
Mini Update. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Mini Update. (/showthread.php?tid=16822)

Strony: 1 2

Mini Update. - Vinox - 17-09-2013

Witamy ponownie Smile

dziś postanowiliśmy wprowadzić oficjalnie update w którym dodaliśmy\zmieniliśmy:

Main:
- dodany czar exori soul oraz utani soul i utani max soul (pierwszy czar to na atak średnio x3 wiecej niż zwykłe czary oraz 2 czary na zmienianie predkosci naszej postaći). Aby korzystać z nich potrzeba nam soule czyli tzw. punkty duszy które można uzyskać przez zabicie banalnego potworka "Rotworm",
- poprawiliśmy kilka dobudówek oraz zaktualizowaliśmy obecne co były na mapie, UWAGA!!! jeżeli dobudówka Twoja nie została dodana to nie musisz się obawiać ponieważ zostanie dodana w ten czwartek tj. (19.09.2013r),
- Osoby które posiadały reborna przed kilkoma tygodniami dostaną dziś specjalną nagrodę "wizytówkę/aktówkę" - pocztą Smile w godzinach 20-23.
- Poprawiliśmy czar utani hur i inne które były "od zawsze" typu utani hur czy też utani gran hur.

Rook:
- tak jak na Main, nowy czar na hasted utani soul oraz utani max soul,
- poprawione są taski od 1 lvl do xxxx,
- tak jak na "main'ie" poprawiony czar utani hur i inne standardowe,
- zmniejszyliśmy punkt do zdobywania nagród na 400,
- jeżeli chodzi o dobudówki na rooku to jest taka sama opcja jak na "main'ie", będzie w czwartek.
- poprawione potwory nojer, lupek itp.

Komenda do sprawdzania stanu punktów duszy to: !soul
Przypominamy, że expienie na postaci i równoczesne pisanie z 2 postaci na "mc" jest zabronione!, jeżeli jakaś osoba się do tego nie zastosuje nie dostanie 15 dni kary, tylko 20, a nawet 25 w zależności od osoby banującej.

Zmiany standardowo będą przy najbliższym restarcie.

Ekipa Mazurskiego!

RE: Minu Update. - Novi - 17-09-2013

No okej ! Big Grin
A co z potworami na rooku? i ich respami?
Nojer, Lupek itp?

RE: Minu Update. - Vinox - 17-09-2013

zostaną także poprawione, zapomniałem dopisać.

dopisane.

thx pall.

RE: Minu Update. - Palldino - 17-09-2013

Mini*

Duzo nie ma ale zawsze cos ;] a i moze usuniesz ladowanie souli z hamaku? ;p

RE: Mini Update. - Vinox - 17-09-2013

up, tak usunięte będzie też.

Jbc, jak napisałem wszystko po restarcie.

RE: Mini Update. - Varial - 17-09-2013

Może wreszcie będzie można na Lupku normalnie expić Big Grin W koncu doczekam sie dobudowki jak wiekszość.

#edit
Fajnie, że poprawileś ilosc otrzymywanych %% za Lupka, ale moglbys poprawic resp, bo expi sie tam maskarycznie. W najlepszym wypadku wezme na siebie z 7 Lupkow, a Extrepów moge ciągnać z 15+, wiec nadal nie oplaca sie tam expic.

Jeszcze jedna rzecz. Dlaczego za Nojera mam więcej expa niż za Extrepa i tyle samo co za Lupka.

Mianowicie (podaje na swoim przykladzie):
-Nojer 12k - 11% na 17,9k
-Lupek 17k - 11% na 17,9k
-Extrepsion 15k - 8% na 17,9k
-Borsuk 9k - 7% na 17,9k

Jaka tutaj jest logika?

z Tymi dobudówkami to jest masakra, nie powinno tak być, ale czasami to normalnie nie mam czasu się nawet porządnie wyspać, ale na pewno mam więcej teraz czasu niż w wakacje wiec sorki Smile

RE: Mini Update. - Avi Szefo - 17-09-2013

spokojnie dobudówki beda dodane NA DNIACH

RE: Mini Update. - Mr Death - 17-09-2013

Po resie tez beda dzialac soule "3 silniejsze od wszystkich czarow"? Bo jak narazie bije z tego mniej niz z exori maxa Big Grin

RE: Mini Update. - Legend - 17-09-2013

Vinox to ogarnij jeszcze na stronie ekipe mazurskiego. pozamieniaj funkcje, usuń Olge bo ktos zrobi chara i sie bd podszywać czy coś.

RE: Mini Update. - Polkos - 17-09-2013

Mam nadzieje, że tych aktówek nie wyślesz pocztą Polską..

Tak wgl. wam też forum sie rozyebalo?

RE: Mini Update. - Sir Goldi - 17-09-2013

Zrób jeszcze Vinox na rook exete res soul bo ten czar przydał by się na questach i bd git do tego przegiąłeś z biciem 30 rotów na 1 soula... Powinieneś zmniejszyć liczbę do 15 albo dodać nowego potwora np ghoule.

RE: Mini Update. - Baster - 17-09-2013

23.30 a aktowek ni ma ^^ i update raczej marny aby dobu i soule które zbyt ciekawe nie są.

Goldi rotwormów jest 34 obok romka a w całym city chyba 55 więc nwm kto bd wbijać te soule. proponuje dać 200 zwyklych potworków na 1 soul ^^

i osobiście wolę to http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=16595 zamiast exori soul Smile

@Down jutro już minęło ^^

sir, ok fajny pomysł Big Grin

Baster, sorki wyślę jutro byłem zajęty. Myślę że jeden dzień nie zbawi.

RE: Mini Update. - Novi - 18-09-2013

sory że to sobie pisze tutaj ale tam przy opcji zedytuj i tak nikt tego nie przeczyta. Chodzi o rook.. pisze całą sprawe-za nojery dalej dostajemy najwięcej .
. ale resp to porażka. to samo tyczy się respa lupkow nie wygodnie się expi i tam się odechcię
wa expic. sam vinox wiesz że te respy zrobione są na odpierdol przez felka. porównaj je z respem extrepow. albo nawet borsukow. tamte respy są zrobione z pomysłem aż zachecają do expa! o wyrmkinach nie wspomnę.. dają 1%więcej niż alex a mają chyba że 2x więcej hp.-to jest też cudowny fajny ressp tylko potwór po c***u. Trzeba go naprawić porownaj go my alex mana wystarczy mu dać 10-15k więcej hp niż ma alex i będzie cacy ..

RE: Mini Update. - Sasha - 18-09-2013

Dobrze, że Vinox dotrzymałeś słowa z Aktualizacja, lecz myślałem, że będzie tego więcej.
Oby nie było już skarg, lecz ja bym poprawił więcej rzeczy oraz dodał Smile

RE: Mini Update. - Dzefrej - 18-09-2013

(17-09-2013, 16:18:02)Vinox napisał(a): Rook:
- tak jak na Main, nowy czar na hasted utani soul oraz utani max soul

Kolejny zbędna rzecz na rooku ... żadnej róznicy miedzy utani hurem a tym soulowym nie widac...

a wiadomo, że nikt 900 rotwormow nie zabije, zeby se czar puscic, gratz niewypału.

(17-09-2013, 16:18:02)Vinox napisał(a): - poprawione potwory nojer, lupek itp.

a halazzi i fluo dalej zje**ne... bo po co sobie głowe zawracac

RE: Mini Update. - Ulrich von - 18-09-2013

(18-09-2013, 21:13:31)Dzefrej napisał(a):
(17-09-2013, 16:18:02)Vinox napisał(a): Rook:
- tak jak na Main, nowy czar na hasted utani soul oraz utani max soul

Kolejny zbędna rzecz na rooku ... żadnej róznicy miedzy utani hurem a tym soulowym nie widac...

a wiadomo, że nikt 900 rotwormow nie zabije, zeby se czar puscic, gratz niewypału.

(17-09-2013, 16:18:02)Vinox napisał(a): - poprawione potwory nojer, lupek itp.

a halazzi i fluo dalej zje**ne... bo po co sobie głowe zawracac

Po co tu grać Huh 30os po uptade, w godzinach szczytu. "To coś" już powali upada. OTS trzyma się na takich graczach jak nestor. Pozdro.

RE: Mini Update. - Avi Szefoo - 22-09-2013

Fajnie super, ale za duzo trzeba zabijac rotow na soule :/

RE: Mini Update. - H a v e n - 22-09-2013

Wszystko fajnie tylko zes mi arenke zrabal xD