Forum Mazurski OTS
Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. (/showthread.php?tid=16781)

Strony: 1 2

Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Vinox - 07-09-2013

Przypominamy, że z dniem 15 września uruchamiamy opcję czyszczenia postaci oraz domków graczy którzy nie logowali się 30\60 dni, w zależności od posiadania PACC.

Przepraszamy też, za takie opóźnienie z dobudówkami powód (brak czasu, praca) lecz dziś dodałem wszystkie które były "zaległe", jeżeli kogoś dobudówki nie otrzymał to proszę o przesłanie ponownie zamówienia(całego) na email: mazurskiteam@wp.pl

Przypominamy, że zbliża się update które miało być wykonane w fazie 2\2 dodamy miedzy innymi:
- soule nowe opcje,
- nowe czary (atakujące, wspomagające grę),
- możliwe, że dojdzie nowy quest na *** xD.
- nowe taski,
- poprawienie potwór na rooku,
- i wiele więcej, wszystko opiszemy w NEWS.

Planowany termin update za około 7-10 dni.

Zapraszamy do gry!
Ekipa Mazurskiego!

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Zeus - 07-09-2013

Super. Fajnie, że coś się dzieję.

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Mr Death - 07-09-2013

A te czary to beda dla graczy ktorzy bija z hera czy z hura ?

--
Vinox
Jeszcze nie wiadomo jai typ ataku będzie. Prawdopodobnie z hera.

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Varial - 07-09-2013

Ja się niestety dobudówki nie doczekałem Big Grin Fajnie, że częściej dodawane są update, to przyciągnie na pewno trochę graczy.

edit Vinox
To poprosimy e-mail do nas.

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Warzywek - 07-09-2013

Wreszcie coś się dzieje i tak jestem za poprawieniem tej rs runy questa bo jest ciężki bez tych skrzynek najlepiej by bylo wgl usunać zapadnie xD
wielki + dla Ciebie Vinox mamy nadzieje ze up bedzie w tym przedziale a nie "na dniach".

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Azbest - 07-09-2013

Puaczki mają swoje dobudówki. Zaskoczeniem dla mnie jest update :o

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Kartoflex - 07-09-2013

Wielki + dla Vinoxa ;D Cos sie zaczelo dziac!

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Wu tang - 07-09-2013

(07-09-2013, 9:36:40)Varial napisał(a): Ja się niestety dobudówki nie doczekałem

x2.. dobu niby jest a nic nie dziala w nim ;O

edit Vinox

Dobudówka jest dodana lecz nie działają tylko schody małe niedopatrzenie. A ty ze wszystkim - nie działa. Nie skomentuje Ciebie, lecz nagrodzę warnem.

-- już działa.

/\ niestety Cie zmartwie ale dalej nie działa Smile Nie ma wyjścia z areny, nie ma npc, nie ma opisanej tabliczki, schody na -3 dalej źle działaja

edit Vinox
tego co brakuje jest zamówione w kolejnej dobudówce a to realizujemy za kilka dni.

co Ty gadasz npc tabliczka bylo w pierwszym zamowieniu a arena w drugim..

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Czesuaf - 07-09-2013

Cytat:Planowany termin update za około 7-10 dni. na dniach.

XD

Dobra, dobrze że coś się dzieje. Jestem ciekawy tych nowych czarów oraz souli Big Grin

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Viseq - 07-09-2013

10 sierpnia zglosilem dobudowke i tez sie nie doczekalem. Bylem przekonany ze do końca bana tj. 13 września ale najpewniej sie nie doczekam. E mail oczywiscie wyslany dzis ok.10 rano.

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Ogoras - 07-09-2013

Kolejny update na dniach <3
ciekawe jakie zastosowanie souli i quest ;> Moze nowe buciki?? ^^

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Danysus - 07-09-2013

Nie ma to jak update na dniach. Smile Big Grin

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Warzywek - 07-09-2013

(07-09-2013, 15:03:51)Ogoras napisał(a): Kolejny update na dniach <3
ciekawe jakie zastosowanie souli i quest ;> Moze nowe buciki?? ^^

ALE TY JESTES IDIOTA SAM VINOX PISAL w upie 2/2 ze beda BUTY !

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Vinox - 07-09-2013

Update nie jest na dniach tylko za kilka dni, konkretnie 7-10 dni.

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Viseq - 08-09-2013

Vinox kiedy moge spodziewac sie dobudowki? czekam miesiac i nadal nic. szybciej zejdzie mi 30 dniowy ban niz zrobicie dobudowke ktora miala obejmowac arenke + 4 potwory..... Do tego dobudowke na rooku zrobiliscie tez zle, brak slow... Kiedy planowany termin nastepnych dobudowek? kolejny miesiac?;/

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Pan Rolus - 08-09-2013

Jeśli chodzi o te soule to ja bym to widział tak:

Za pkt specjalne za taski u Alana można by było je wymienić na pkt soul lub nagroda (do wyboru)

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Vinox - 08-09-2013

Viseq, gdybyśmy mieli Twoją dobu byś dostał jak każdy w dniu pisania tego news. Jeżeli nie mamy dobu to co możemy zrobić, co z tego, że Ty napiszesz do nas zamówienie dobu i naliczasz 4 tygodnie jak my go nie mamy, tak to możesz sobie naliczyć rok, a nawet 2. Następnym razem jak do nas piszesz to czekasz az do naszej odpowiedzi - aż do skutku. Chyba, że był problem z miejscem np go nie ma lub tez nie zapłaciłeś za dobu to inna kwestia.

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - DZUMA - 08-09-2013

A rozumiem ze dalej plume rook quest nie dziala chodzi o stary ? ;/

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Ulrich von - 08-09-2013

(08-09-2013, 20:51:45)DZUMA napisał(a): A rozumiem ze dalej plume rook quest nie dziala chodzi o stary ? ;/

Vinox, nie możesz usunąć tej misji z frołing star na plume? Wiele osób chce robić plume, a nie może. Ograniczasz ludziom grę.

RE: Dobudówki, zapowiedz UPDATE. - Viseq - 08-09-2013

(08-09-2013, 20:48:41)Vinox napisał(a): Viseq, gdybyśmy mieli Twoją dobu byś dostał jak każdy w dniu pisania tego news. Jeżeli nie mamy dobu to co możemy zrobić, co z tego, że Ty napiszesz do nas zamówienie dobu i naliczasz 4 tygodnie jak my go nie mamy, tak to możesz sobie naliczyć rok, a nawet 2. Następnym razem jak do nas piszesz to czekasz az do naszej odpowiedzi - aż do skutku. Chyba, że był problem z miejscem np go nie ma lub tez nie zapłaciłeś za dobu to inna kwestia.

Dostałem odpowiedź 29 sierpnia a w niej " przepraszamy za opoznienie ale dobudówka zostanie zrealizowana jakos niebawem były male problemy ale już się bierzemy do pracy." więc wybacz, ale nie ma możliwości żebyście wy nie mieli tego zgłoszenia i skoro piszecie, że niebawem ją dostanę to powinienem dostać razem z napisaniem newsa jak reszta graczy. Mogę zrobić również ss'a tego maila jeżeli mi nie wierzysz, że takiego maila dostałem.