![]() |
|
Backspace Mapuje - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Backspace Mapuje (/showthread.php?tid=16122) |
Backspace Mapuje - Adam - 09-06-2013 Siemka, dziś zacząłem uczyć się robić mapki pod tibie 7.6. Oto pierwsza moja praca w RME ![]() Małe expowisko: RE: Backspace Mapuje - Monsta - 09-06-2013 Wstaw coś lepszego Bo tu to niczego fajnego nie pokazałeś.
RE: Backspace Mapuje - Palladinoo - 09-06-2013 To prawda, brzydko Ci to wyszło, ale wiadomo - każdy ma swoje początki. Polecam przeczytać poradniki dot. mappingu na tnet. Bez tego ani rusz, bo brak trochę wyobraźni na tym ss. RE: Backspace Mapuje - Adam - 09-06-2013 Lecimy z kolejnymi pracami myślę, że za przynajmniej ciut lepsze ![]() 1.: 2. Przerobione temple mapki YurOTS: RE: Backspace Mapuje - Czesuaf - 09-06-2013 Nie przerabiaj żadnych map. Rób swoje od podstaw. Praca pierwsza: brzydko wykonana, natura okropna, brak szczegółów, błędy, autoborder? Praca druga: jest jak dla mnie o wiele lepsza od pracy numer jeden. Brakuje mi tylko szczegółów. Kamyczków, kamieni itp. Praca trzy: jeden wielki kwadrat, dywany, sofy, obrazy.. ogólnie. Elementy źle ze sobą połączone, pomijając to, że to co wcześniej wymieniłem w ogóle nie pasuje do tej koncepcji. Jeżeli zrobisz już coś fajnego - wrzuć zdjęcia in-game. Jeżeli chcesz to zajrzyj do mojej starej galerii. Na późniejszych stronach znajdziesz zdjęcia in-game spod protokołu 7.6 - galeria. Jeżeli wyrazisz zgodę to chętnie bym tutaj zaczął wrzucać moje prace. Powoli zabieram się do ponownego Mappingu, na dniach będę startował w MOTM na Tnecie. Polecam Ci przeglądać galerie zaawansowanych mapperów z Tibia.net.pl oraz czytać poradniki. RE: Backspace Mapuje - Adam - 09-06-2013 Dzięki za komentarz ![]() Tak proszę możesz wrzucać
RE: Backspace Mapuje - Palladinoo - 09-06-2013 @up, to załóżcie jakiś normalny temat, bo Ty nie jesteś Backspace. Załóżcie temat : Wielki początek i wio Nie możesz osobnej galerii otworzyć ziomek? RE: Backspace Mapuje - Azbest - 09-06-2013 Każdy ma swoje początki. Powodzenia w dalszym tworzeniu RE: Backspace Mapuje - Althenor - 09-06-2013 Po c**j to dajesz w jego prace ? RE: Backspace Mapuje - Melvil - 10-06-2013 (09-06-2013, 22:25:44)Althenor napisał(a): Po c**j to dajesz w jego prace ? Pokazuje jak sie powinno mappowac. Nic nad zwyczajnego te prace, autoborderem + troszke wlasnoręcznej edycji i sam zrobie lepsze ekspowiska. Staraj się robić coś oryginalnego, choć na 7.6 o to trudno. #down rme, a do zapisywania map pozniej simone, zeby dp dzialaly ;d RE: Backspace Mapuje - Azbest - 10-06-2013 Spinacie, spinacie a większość z was nie wie jakiego programu używać do tworzenia -.- RE: Backspace Mapuje - Palladinoo - 10-06-2013 Ja np. wiem i odpisuje mu na tnet. Załóż se k***a swoją galerię ziomek... Nie jesteś Backspace!! RE: Backspace Mapuje - Adam - 10-06-2013 Te "Nie jesteś Backspace" to do mnie ? bo nie ogarniam Podziemia ss I: ![]() Podziemia ss II: ![]() Myślę, że jakieś postępy są. RE: Backspace Mapuje - Palladinoo - 10-06-2013 No jakiś progress jest, widzę przejrzałeś poradnik Trawkomana. Trochę u ciebie leży detalizacja, robisz to chaotycznie. Nie, nie do Ciebie. Do Czesuafa RE: Backspace Mapuje - Adam - 10-06-2013 Tak zgadza się Przypomniało mi się tamte forum i wszedłem poszukać poradników i znalazłem .
RE: Backspace Mapuje - Impossible - 10-06-2013 Poradnik Trawkomana, buehehehe. Nie no od 1 pracy do powyższej są postępy. |