![]() |
|
Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! (/showthread.php?tid=16072) Strony:
1
2
|
Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Vinox - 31-05-2013 Witamy, z okazji dnia dziecka życzmy wszystkim dzieciakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej, bo te czasy są najpiękniejszymi chwilami ![]() Również z tej okazji postanowiliśmy wprowadzić exp razy 2! Exp zostanie podwyższony już dnia 1.06.2013, o godzinie 00:01, i będzie trwał aż do końca tego dnia, czyli do godziny 24:00! Dodatkowo po 3 godzinach zalogowania dla każdego ciekawy prezent. Main Rook. To nie wszystko! Oprócz tego expa, spośród zalogowanych graczy na serwerze, przez 24 godziny będziemy losowali kandydatów, którzy na koniec dnia, lub w niedzielę otrzymają podarunek. Podarunkiem będą godziny PACC! Mamy do rozdania ponad 1000 godzin PACC'a, czyli 10 osób, albo i nawet więcej zadowolą się tą nagrodą! ![]() Zapowiedź! Ostatnio niewiele było słychać na temat Aktualizacji na wyspie początkujących. Więc, już na na dniach ujrzymy taką zmianę, co sprawi, że jeszcze bardziej będziecie mile zaskoczeni! Na dniach zostaniecie poinformowani o nowym przedmiocie na Rooku, który na pewno ułatwi Wam grę oraz zachęci do zagrania i zdobywania doświadczenia na Rookgardzie. Quest na ten przedmiot będzie dostępny od 9000 poziomu doświadczenia. Autorem oraz twórcą tego Questu jest Sasha - Ja tylko poprawiałem wszystko oraz pisałem dialogi do skryptów (teksty) misji. Będzie na pewno wiele do zwiedzania oraz będzie dużo misji, z którymi będziecie zmagać się na pewno bardzo długo. Możliwe, że pojawią się nowe tereny na wyspie dla początkujących.. Więcej informacji będziecie mogli się dowiedzieć na dniach, kiedy wprowadzimy Quest w życie. Przepraszamy Was, drodzy gracze, że musieliście tyle czekać na Aktualizacje na Rookgard. P.S Możliwe, że już wkrótce pojawi się coś nowego na Main'ie. Ekipa Mazurskiego! RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Sasha - 31-05-2013 Ciekawe, ciekawe ![]() Duży + dla Ekipy! @down O nic się nie staram. RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Palladinoo - 31-05-2013 No fajnie, dobrze że coś się dzieje i + dla Sashy za starania o Tutora hihi ^^ @up. Wszystko dla Ciebie jest spiną? Zjedz sobie lepiej kawałek kiełbasy, bo gwiazdorzysz. RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Althenor - 31-05-2013 I jak tu sie nie wkurwić 2x exp a ja banned zajebiscie ach te szczęście . Ciekawe na co quest pewnie znów coś z maina zgapione jak zawsze ![]() Mi możecie dać ub na dzień dziecka xDDDDD @down ale ty nie masz ub 11.07 ;] RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Bobo Knigh - 31-05-2013 @ALTHENOR JA MAM TO SAMO HAHAHAHAHA XD RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Palldino - 31-05-2013 vinox mysle ze zablokujesz ten item z rooka zeby nie wynosili znowu na main? @@ mhm exp x2 moze wbije na serwa
RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Dj Kule - 31-05-2013 Nooo i jest coś wartego uwagi ![]() Noc nie przespana achh... RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Azbest - 31-05-2013 Sasha pomysłodawcą questa? - beznadzieja Szkoda, że exp x2 jak mam bana ( znów ) RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Czesuaf - 31-05-2013 Dokładnie. Exp x2, a tutaj ban. Nawet nie można PACCa na nową postać kupić bo nikt nie sprzedaje :/ Co do aktualizacji? Dobrze, wreszcie będzie mniejszy ból dupy, że nic się nie dzieje. RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Norek - 31-05-2013 A dobu na main dzisiaj też będą dodane? RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Vinox - 31-05-2013 Dobu w przyszłym tygodniu . RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Jaruzelski - 01-06-2013 Sasha wymyślił to zapewne trzeba będzie przynieść dużo jedzenia do NPC XD RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Norek - 01-06-2013 No fajnie, dobu miało być dzisiaj, ale zapewne przez sashe i jego quest jest w przyszłym.. RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Sasha - 01-06-2013 (01-06-2013, 0:40:47)Norek napisał(a): No fajnie, dobu miało być dzisiaj, ale zapewne przez sashe i jego quest jest w przyszłym.. Mylisz się... Nic nie jest przeze mnie. Vinox, napisał, że będą w przyszłym tygodniu to będą. @down Wczoraj niektórym dodane zostały dobu.. Nie wiesz, nie pisz... Może Vinox nie ma czasu? RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Norek - 01-06-2013 Dokładnie 2tyg temu też pisał, że dobu będą za 2 dni i nie było. Tak samo piasal 2 dni temu, że będą w ten piątek i nic nie ma. Teraz napisał, że będą w przyszłym tygodniu to pewnie też nie będzie.. RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Baster - 01-06-2013 dzień przed dodaniem questa na forum bd już gotowy poradnik jak go wykonać by sasha ^^ RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Bezczel - 01-06-2013 Bardzo dobrze, że coś dodałeś. Widzisz? 63 osoby na servie od dawna tak nie było ;s . PS> Tylko dlaczego marton lub exp x2 jest wtedy kiedy mam bana ? RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Jaruzelski - 01-06-2013 (01-06-2013, 10:37:37)Bezczel napisał(a): Tylko dlaczego marton lub exp x2 jest wtedy kiedy mam bana ? Bo takie pierdolone dzieci allegro jak Ty nie mogą korzystać z expa x2
RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Varion - 01-06-2013 exp x2 ja ban jak zwykle na 30 good . RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - eM PeG - 01-06-2013 Połowa serwera jest zbanowana ;DD a ja sie cieszze tylko że nie sprzedalem eq na rooku
|