Forum Mazurski OTS
Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! (/showthread.php?tid=16072)

Strony: 1 2

Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Vinox - 31-05-2013

Witamy,
z okazji dnia dziecka życzmy wszystkim dzieciakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej, bo te czasy są najpiękniejszymi chwilami Smile

Również z tej okazji postanowiliśmy wprowadzić exp razy 2! Exp zostanie podwyższony już dnia 1.06.2013, o godzinie 00:01, i będzie trwał aż do końca tego dnia, czyli do godziny 24:00! Dodatkowo po 3 godzinach zalogowania dla każdego ciekawy prezent. Main Rook.

To nie wszystko! Oprócz tego expa, spośród zalogowanych graczy na serwerze, przez 24 godziny będziemy losowali kandydatów, którzy na koniec dnia, lub w niedzielę otrzymają podarunek. Podarunkiem będą godziny PACC!
Mamy do rozdania ponad 1000 godzin PACC'a, czyli 10 osób, albo i nawet więcej zadowolą się tą nagrodą! Smile

Zapowiedź!

Ostatnio niewiele było słychać na temat Aktualizacji na wyspie początkujących. Więc, już na na dniach ujrzymy taką zmianę, co sprawi, że jeszcze bardziej będziecie mile zaskoczeni!

Na dniach zostaniecie poinformowani o nowym przedmiocie na Rooku, który na pewno ułatwi Wam grę oraz zachęci do zagrania i zdobywania doświadczenia na Rookgardzie. Quest na ten przedmiot będzie dostępny od 9000 poziomu doświadczenia. Autorem oraz twórcą tego Questu jest Sasha - Ja tylko poprawiałem wszystko oraz pisałem dialogi do skryptów (teksty) misji. Będzie na pewno wiele do zwiedzania oraz będzie dużo misji, z którymi będziecie zmagać się na pewno bardzo długo.

Możliwe, że pojawią się nowe tereny na wyspie dla początkujących..
Więcej informacji będziecie mogli się dowiedzieć na dniach, kiedy wprowadzimy Quest w życie.

Przepraszamy Was, drodzy gracze, że musieliście tyle czekać na Aktualizacje na Rookgard.

P.S
Możliwe, że już wkrótce pojawi się coś nowego na Main'ie.

Ekipa Mazurskiego!

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Sasha - 31-05-2013

Ciekawe, ciekawe Big Grin
Duży + dla Ekipy!

@down
O nic się nie staram.

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Palladinoo - 31-05-2013

No fajnie, dobrze że coś się dzieje i + dla Sashy za starania o Tutora hihi ^^

@up. Wszystko dla Ciebie jest spiną? Zjedz sobie lepiej kawałek kiełbasy, bo gwiazdorzysz.

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Althenor - 31-05-2013

I jak tu sie nie wkurwić 2x exp a ja banned zajebiscie ach te szczęście .
Ciekawe na co quest pewnie znów coś z maina zgapione jak zawsze Wink

Mi możecie dać ub na dzień dziecka xDDDDD

@down ale ty nie masz ub 11.07 ;]

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Bobo Knigh - 31-05-2013

@ALTHENOR

JA MAM TO SAMO HAHAHAHAHA XD

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Palldino - 31-05-2013

vinox mysle ze zablokujesz ten item z rooka zeby nie wynosili znowu na main?

@@
mhm exp x2 moze wbije na serwa Big Grin

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Dj Kule - 31-05-2013

Nooo i jest coś wartego uwagi Wink
Noc nie przespana achh...

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Azbest - 31-05-2013

Sasha pomysłodawcą questa? - beznadzieja

Szkoda, że exp x2 jak mam bana ( znów )

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Czesuaf - 31-05-2013

Dokładnie. Exp x2, a tutaj ban. Nawet nie można PACCa na nową postać kupić bo nikt nie sprzedaje :/
Co do aktualizacji? Dobrze, wreszcie będzie mniejszy ból dupy, że nic się nie dzieje.

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Norek - 31-05-2013

A dobu na main dzisiaj też będą dodane?

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Vinox - 31-05-2013

Dobu w przyszłym tygodniu .

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Jaruzelski - 01-06-2013

Sasha wymyślił to zapewne trzeba będzie przynieść dużo jedzenia do NPC XD

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Norek - 01-06-2013

No fajnie, dobu miało być dzisiaj, ale zapewne przez sashe i jego quest jest w przyszłym..

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Sasha - 01-06-2013

(01-06-2013, 0:40:47)Norek napisał(a): No fajnie, dobu miało być dzisiaj, ale zapewne przez sashe i jego quest jest w przyszłym..

Mylisz się... Nic nie jest przeze mnie.
Vinox, napisał, że będą w przyszłym tygodniu to będą.

@down
Wczoraj niektórym dodane zostały dobu..
Nie wiesz, nie pisz... Może Vinox nie ma czasu?

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Norek - 01-06-2013

Dokładnie 2tyg temu też pisał, że dobu będą za 2 dni i nie było. Tak samo piasal 2 dni temu, że będą w ten piątek i nic nie ma. Teraz napisał, że będą w przyszłym tygodniu to pewnie też nie będzie..

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Baster - 01-06-2013

dzień przed dodaniem questa na forum bd już gotowy poradnik jak go wykonać by sasha ^^

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Bezczel - 01-06-2013

Bardzo dobrze, że coś dodałeś. Widzisz? 63 osoby na servie od dawna tak nie było ;s .
PS>
Tylko dlaczego marton lub exp x2 jest wtedy kiedy mam bana ?

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Jaruzelski - 01-06-2013

(01-06-2013, 10:37:37)Bezczel napisał(a): Tylko dlaczego marton lub exp x2 jest wtedy kiedy mam bana ?

Bo takie pierdolone dzieci allegro jak Ty nie mogą korzystać z expa x2 Smile

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - Varion - 01-06-2013

exp x2 ja ban jak zwykle na 30 good .

RE: Dzień dziecka 2013 oraz Update - Rookgard (zapowiedź)! - eM PeG - 01-06-2013

Połowa serwera jest zbanowana ;DD a ja sie cieszze tylko że nie sprzedalem eq na rooku Big Grin