![]() |
|
Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace (/showthread.php?tid=1556) Strony:
1
2
|
Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Helper - 30-08-2009 Witam ![]() Założyłem ten temat abyście sie mogli pochwalić jakie macie wyglady (skórki) do tibii [ja też się pochwale] Były już takie tematy ale nie mogłem znaleść bo chyba zostały usuniete. Ok no to jedziemy ![]() Screeny prosze robic takie jak Ja zrobilem, tzn. glowne okno i jakiś screen z postaci ![]() 1. ![]() 2. ![]() Te smerfy zrobiłem dla śmiechu, bo obecnie uzywam innej XD Pozdrawiam ![]() [edit] Jak ktoś chce to macie upload. Klik PS. DODAWAĆ SWOJE!!! RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - osa - 30-08-2009 nom fajne ale jak robic takie skorki ? RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Krzywousty - 30-08-2009 Bardzo zabawne ta skórka ja bym sobie jak zassał podasz linka pózniej i jeśli masz to wiecej pokaz. RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - tomesino - 30-08-2009 Ja mam taką jak w downloadzie (wersja 1.5b)
RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Yoshi :) - 30-08-2009 Bardzo beznadziejny ten skinn... RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Znakomita - 30-08-2009 Ja sobie ustawiam ten skin ze smerfami a teraz mój, ale troche coś zwaliłam :<< 1. ![]() 2. Tu zwalone ;D
RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Helper - 30-08-2009 Do All. CZy w tym temacie chodzi o oceny?!?!?!?!?! NIE!! Nie oceniac tylko dodawać swoje tak jak ja i Wysmienita. RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - $olaris - 30-08-2009 O to i moje: ![]() Next:
RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - ManiQ - 30-08-2009 Zrobienie tego jest bardzo proste ;] Sciagamy Tibia Pic Editor Uruchamiamy plik Piceditor.exe. Powinno nam się wyświetlić okno. Klikamy "Browse" i wybieramy plik ktory chce edytowac. gdy wybralismy naciskamy "Extract" powinien pokazac jest folder "images" Możecie dowolnie zmieniać te pliki.Gdy skonczyliscie sie bawic wciskamy "compile" Gdy wszystko się udało w folderze images albo z pic editorem albo z starym Tibia.pic powinien się utworzyć/zastąpić stary plik Tibia.pic. Jesli cos nie jest jasne pisac ![]() Gdy bede mial czas zrobie jakis dla zabawy i zedytuje ten post ;] RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Bavinx - 02-09-2009 Solaris podał byś link do swojego klijenta ?? z ip mazurak ;p RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Sonyk156 - 03-09-2009
RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - baluszek - 05-09-2009 Daj Linka Jak masz Sonyk sorry za off top ale mi sie podoba:d RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Diablu$ - 05-09-2009 #up Ci chodzi o .spr ktore nie jest w 100%jego //sturnus RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Salik - 26-09-2009 Helper uploadnij mi to smerfiaste pic. ale daj an odsiebie ; / bo na speedy fastem aksuja ; / RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Fajny Drut - 29-09-2009 FAJNE skiny sprubuje se tez zrobic jakis : P RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Bobo Knigh - 31-10-2009 ![]()
RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Bobo Knigh - 31-10-2009 (31-10-2009, 22:40:32)Predatorka napisał(a): Zajebiste skorki macie ;DD oby tak dalje ^^ ja też mam fajna ;P To daj swoją
RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Assassinek - 10-11-2009 Sonyk ma najlepszego skina.. ![]() ![]() ![]()
RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Maikeel - 13-12-2009 Fajne skiny Ja gram na orginalnym. Najbardziej mi sie podobaja skiny Bobo knigh i Helpera
RE: Skiny do Tibii. (tibia.pic) Wasze prace - Waflus - 15-12-2009 ma ktos skina takiego z rl? chodzi mi o te outfity itp |