![]() |
|
Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wyniki rekturacji - nowa osoba! (/showthread.php?tid=15371) |
Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Vinox - 01-03-2013 Witamy, Po 7-dniowej rekrutacji zostają osoby:
Oraz jako nowa osoba która już pełniła służbę na naszym serwerze i dostanie drugą szansę jest Sorcerka Chaosu, dostaję rangę Tutor! Osoby po 7 dniowej rekrutacji mają status "umowa zlecenie". Ekipa Mazurskiego! Zapraszamy do gry! RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Novi - 01-03-2013 Cieszę się ! I witamy Kasiullleee
RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Azbest - 01-03-2013 Gratulacje, nie rozumiem tylko po co deska ale ok xD RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Polkos - 01-03-2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL SASHA. RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Chomus - 01-03-2013 Graty !!! Teraz to muty poleca ;p RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Adervo - 01-03-2013 no to jak mówiłem przetrwali prawie wszyscy i mamy znowu nową osobę a może jej powrót
RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Bulmaa - 01-03-2013 Gratuluję wam chłopaki
RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Varial - 01-03-2013 Bardzo dobrze, że wszyscy MT zostają gratulacje dla Sorcerki. RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Dragon Fire - 01-03-2013 HAHAHAHHAHAAHHAHAAHHAHA niezmierne gratulacje edit. Przywróć Rolusia <3 RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Rolus - 01-03-2013 Mam takie pytanie, czy ja też dostanę 2 szansę? RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Novi - 01-03-2013 (01-03-2013, 22:41:48)Rolus napisał(a): Mam takie pytanie, czy ja też dostanę 2 szansę? Doje *** jak łysy włosami o kant kuli ;o RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Dragon Fire - 01-03-2013 Rolus musisz poczekać kilka msc tak jak Sorceerka i na pewno się uda
RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Sir - 01-03-2013 Ten tutor nowy to ni z gruszki ni z pietruszki .... Nie mam pytań .... A co do MT to git malina RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Dragon Fire - 01-03-2013 Możee komuś cycki urosły i vinox postanowił przywrócić
RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Pretti - 01-03-2013 Wybranie "Katarzyny XDD" to bardzo dobry wybór. Dobrze, że do nas wracasz^^. Ale czemu Lunacz? Jak ja go w grze widzę raz na 2,3 dni, i po co to komu? Jeśli chodzi o resztę panów to dobry wybór. RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Skarpetka - 01-03-2013 VINOX JUZ CI SIE CHYBA COS POPIERDOLIŁO W TEJ GŁOWIE XDD DESKA? SASHA? ja p******e G/C EKIPY XD JESZCZE DO BURDELA NAPISZ I DAJ MU GM'A. PRZYWROCIC ROLUSIA!! P.S. Kaska zażądaj fatala na MT bo jebniesz focha XD RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Dragon Fire - 01-03-2013 dobra dobra już nie obrażajmy poza ich obecnością ![]() Pozdrawiam KATARZYNE i z całego serca gratuluję : * Warn, Publikacja nazwiska osoby z Ekipy! RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Matt - 01-03-2013 co to za drewno w ekipie ? RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Czesuaf - 02-03-2013 No cóż, gratuluję Kiedyś spróbuję trzeci raz
RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Sasha - 02-03-2013 Dzięki Vinox oraz gratuluję reszcie i Sorcerce Chaosu awansowania na tutora
|