![]() |
|
Misje Online. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Misje Online. (/showthread.php?tid=14790) Strony:
1
2
|
Misje Online. - Vinox - 22-12-2012 Witam, z ogromną przyjemnością ogłaszam, że na naszym serwerze odbędzie się DRUGI konkurs, tzw "Misje ONLINE" Do wygrania będą cenne, aczkolwiek nietypowe nagrody, więc zapraszamy do wzięcia udziału ! KONKURS ODBĘDZIE SIĘ 23.12.2012, o godzinie 20.00 ZASADY KONKURSU: 1. Tym razem w konkursie będą pytania, za które otrzymujemy PKT. 2. Za każda poprawną odpowiedz dostajemy 1 pkt. 3. Przygotowaliśmy ponad 20 pytań z różnych kategorii, na pytania odpowiadamy na : !odp (linia będzie wolna) 4. Na pytania będzie można odpowiadać zarówno na Main jak i Rook NAGRODY: Main I Miejsce: 200h Pacc, Halloween Pumpkin, Magic Backpack, BONUS -30% na zakup dobudówki (możliwosc odsprzedania 2 osobie), Namelock(Bez mozliwosci Odsprzedania), Magiczny Mis II Miejsce: 150h Pacc, Cowl, Emerald Bangle, Bonus -20% na zakup dobudówki (możliwosc odsprzedania 2 osobie) Black Shield, Fern III Miejsce: 100h Pacc, Panda Bear, Motyl, Bonus -10% na zakup dobudówki (możliwosc odsprzedania 2 osobie) Mission Shield, Valvent Set, Do Wyboru: Death Sword, Magic Bolt, Mistic Wand) Rookgard I Miejsce: 200h Pacc, Lady Armor, Rook Bolt, BONUS -30% na zakup dobudówki (możliwosc odsprzedania 2 osobie), Namelock(Bez mozliwosci Odsprzedania), Blue Robe II Miejsce: 150h Pacc, Crystal Arrow, Eagle Shield, Bonus -20% na zakup dobudówki (możliwosc odsprzedania 2 osobie), Mistic Turban III Miejsce: 100h Pacc, 100 Truskawek, Rook Boots, Bonus -10% na zakup dobudówki (możliwosc odsprzedania 2 osobie), Bast Skirt, Amulet of Protection Nagrodzone będą tylko 3 osoby, więc w zależności od postaci która uzyska najwięcej PKT Nagrodę będzie można wybrać na Rook bądź na Main. Mam nadzieje, że wiele osób weźmie udział w konkursie, i postara sie zdobyć te cenne nagrody !! ZAPRASZAMY ! Ekipa Mazurskiego OTS RE: Misje Online. - Palldino - 22-12-2012 mhm namelock musze to wygrac! @@ pewno wezme udzial xdd RE: Misje Online. - Novi - 22-12-2012 UU !! zajebiscie ! Ktos wpadl na dobry pomysl , ciekawee czyj + fajne nagrody xD
RE: Misje Online. - Eliver - 22-12-2012 Kiedy to będzie?;d RE: Misje Online. - Novi - 22-12-2012 (22-12-2012, 17:02:10)Eliver napisał(a): Kiedy to będzie?;dEliver masz napisane 23.12 o godzinie 20
RE: Misje Online. - Vinox - 22-12-2012 up, bez komentarza. RE: Misje Online. - Gethrin - 22-12-2012 (22-12-2012, 17:02:10)Eliver napisał(a): Kiedy to będzie?;d Pozdrawiam XDDDDDDDD W końcu cos fajnego , ciekawe co z tego bedzie ; ]
RE: Misje Online. - Mr Fresh - 22-12-2012 Super że jakiś konkurs ![]() ale z wiedzy o tibii, mazurskim czy ogólnie ? RE: Misje Online. - Novi - 22-12-2012 (22-12-2012, 17:09:01)Mr Fresh napisał(a): Super że jakiś konkurs Rozne pytania.. Kurczaki.. wystarczy dobrze przeczytac newsa. Jest napisane rozne kategorie.@ Edit, skrillex, linia zawsze otwarta, kto 1 ten lepszy ![]() za kazda odpowiedz 1h pacc ale mysle ze nagrody warte tego
RE: Misje Online. - Sorcereq - 22-12-2012 Cytat:III Miejsce: 100h Pacc, Panda Bear, Motyl, Bonus -10% na zakup dobudówki (możliwosc odsprzedania 2 osobie) Mission Shield, Valveny Set, Do Wyboru: Death Sword, Magic Bolt, Mistic Wand) literówka Valvent Set powinno być. Co do konkursu. Jak ktos ma domek na tego chara co wygral i chce w nim dobu zrobic to numelock mu domek skasuje wiec radze uwazac
RE: Misje Online. - Novi - 22-12-2012 (22-12-2012, 17:58:55)Sorcereq napisał(a):Cytat:III Miejsce: 100h Pacc, Panda Bear, Motyl, Bonus -10% na zakup dobudówki (możliwosc odsprzedania 2 osobie) Mission Shield, Valveny Set, Do Wyboru: Death Sword, Magic Bolt, Mistic Wand) No to chyba jest na tyle inteligentny ze jesli bedzie chcial to napisze VInoxowi ze ma domek i Vinox mu pozniej przepisze. Namelock nie jest automatyczny. Vinox pyta czy chce namelocka, jesli chce to dostaje, jesli nie chce namelock przepada )
RE: Misje Online. - Azbest - 22-12-2012 Dobry pomysł, ciekawe nagrody. Zapewne wezmę udział ;] RE: Misje Online. - Axorio - 22-12-2012 Jutro o 16 mam unbana na axorze XDXD takze wezme udzial, musze wygrac namelocka ! RE: Misje Online. - Sorcereq - 22-12-2012 A ja mam pytanie czy te dobudówki 30% to jak bd można sprzedać. że dostajesz jakiś gleit do tego i normalnie na trade możesz to komuś selnąć czy musisz powiedzieć kto dobu bd miał ze zniżką RE: Misje Online. - Novi - 22-12-2012 (22-12-2012, 23:32:10)Sorcereq napisał(a): A ja mam pytanie czy te dobudówki 30% to jak bd można sprzedać. że dostajesz jakiś gleit do tego i normalnie na trade możesz to komuś selnąć czy musisz powiedzieć kto dobu bd miał ze zniżką To bedzie jakis item nazwany " House Prize -30% " I normalnie bedzie mozna na trade odsprzedawac.
RE: Misje Online. - Varion - 23-12-2012 wreszcie fajny pomysl ze strony ekipy szkoda tylko ze przez konfidenta elivera mam baniszera xd RE: Misje Online. - Azbest - 23-12-2012 Jak np. wygram pacc to mogę dodać na inny nick, czy dostaje go na nick który wygrał? RE: Misje Online. - Sorcereq - 23-12-2012 Napewno bd, ze na ten co wygrales. Nigdy nie bylo ze na innego chara mozna bylo. Troche to glupie ale tak vinox wymyslil. Moze na swieta mala zmiana? RE: Misje Online. - Sir Goldi - 23-12-2012 Prawie 1k ng zniżki na zakup arenki po prawej stronie to nawet atrakcyjna nagroda ![]() Jak będę miał czas to wejdę dobrze bynajmniej że nagrody nie są takie jak na loteriach to zachęca do wejśćia na serva ;p RE: Misje Online. - Wyssmi2 - 23-12-2012 tak mozesz pisze ci przeciez. 'Nagrodzone będą tylko 3 osoby, więc w zależności od postaci która uzyska najwięcej PKT Nagrodę będzie można wybrać na Rook bądź na Main.' |