![]() |
|
| Update | Outfit potwora - BONUSY! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: | Update | Outfit potwora - BONUSY! (/showthread.php?tid=14558) Strony:
1
2
|
| Update | Outfit potwora - BONUSY! - Vinox - 19-11-2012 Od dziś na serwerze pojawiła się nowa opcja za poszczególne wyglądy potworów na sobie (czyli posiadając dany outfit) u specjalnego NPC (który znajduje się w city koło sali weselnej), można kupić dodatkowy bonus mamy aż ich 5: - ataki magiczne - lot (szybszy drop) - exp (szybszy exp) - obrona (dodatkowa obrona od każdego rodzaju ataku) - regeneracja (dodatkowe regenerowanie many i hp) Stan możemy sprawdzić komendą -> !stan Zapraszamy do korzystania. Ekipa Mazurskiego! RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Danysus - 19-11-2012 Dobry pomysł jak i wykonanie ale moim zdaniem regeneracja powinna być zależna od lvl, albo też w procentach, np. w stosunku do całej ilości HP, odpowiedni % dajmy na to: 5%. RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Szakal - 19-11-2012 Skoro zrobiliście bonusy na main, to na rook też można zrobić bonusy... RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Avlard - 19-11-2012 (19-11-2012, 1:03:19)Szakal napisał(a): Skoro zrobiliście bonusy na main, to na rook też można zrobić bonusy... Dokładnie ![]() Tylko z innymi mocamI exp, loot, regneracja.I starczy RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Sasha - 19-11-2012 ja p******e Jak zwykle tylko Main, a na Rook nic Vinox? Co z najazdami na Rooku? Co z poprawieniem mobów na Rooku? Co z poprawieniem ogólnie Aktualizacji, która była na dniach? 13:57 Felek: Chwilowo zostal zabrany npc Bones! Napisze kiedy zostanie oddany BEKA! Pytam się Was, droga Administracjo, dlaczego dobrze w 100% nie przetestowaliście czegoś, co miało wejść w życie, tylko od razu wprowadzacie to? Po co na szybkiego coś robicie? No po co? Pytam się! Tak samo jak z mobami na Rooku, wprowadziliście Aktu[/b]alizację, a w 100% nie jest gotowa :< RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Varion - 19-11-2012 najfajniejsze na loot jest ten outfit i mirow razem to masakra co 1 potworek chyba bedzie lotalo RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Rusher - 19-11-2012 Bardzo dobry update, pewnie zachęci sporo osób do kupna bonusu, ale myślę, że 30 minut to trochę krótko jak na taką cenę, może dałoby radę zwiększyć do godziny ? RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Rolus - 19-11-2012 @ up Jeżeli połączysz outfit z bonusem loota + m ringa to dużo sobie zarobisz... I będziesz miał na inne outy (bonusy), jak dla mnie ta cena jest OK. Osobiście nie skorzystam z tych bonusów. EDIT: A jak chcesz mieć na 1h to po prostu kup 2x tą moc i będzie. RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Freszol - 19-11-2012 TYLKO 30 MINUT?! po prostu brak słów. (19-11-2012, 1:38:58)Rolus napisał(a): Osobiście nie skorzystam z tych bonusów.x2 RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - ElderSio - 19-11-2012 gz juz testuje ;d 06:35 Bones: Prosze bardzo! Dostales +225 szczescia na drop z potworów na okres 60 minut! Stan czasu mozna sprawdzic komenda !stan szału ni ma z tym lootem ;d leci normalnie a nie jak +225 ;/ RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Sklejka - 19-11-2012 Zgadzam sie nie czuć roznicy z tym +225 do szczescia RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - by XaniQ - 19-11-2012 jak by to było na stałe to jooo xdd a tak na 30 minut to trochę lipa jak dla mnie , nie dość że trzeba mieć odpowiedni wygląd to jeszcze za 30 minut płacić po 5 ng , nie będę z tego korzystał . RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Palldino - 19-11-2012 (19-11-2012, 13:22:39)by XaniQ napisał(a): jak by to było na stałe to jooo xdd a tak na 30 minut to trochę lipa jak dla mnie , nie dość że trzeba mieć odpowiedni wygląd to jeszcze za 30 minut płacić po 5 ng , nie będę z tego korzystał . nie 30min a 1h ;] @@ bdb opcja i dobrze ze dodales na czas a nie na stale bo co za sens ;p @@ ofc korzystam juz
RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Luno Thay - 19-11-2012 (19-11-2012, 1:06:13)Sasha napisał(a): ja p******e Jak zwykle tylko Main, a na Rook nic Vinox? x2 nie skonczone jedno a juz drugie robione ... RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - by XaniQ - 19-11-2012 nie no jednak zmieniam zdanie ;d sprawdziłem i dosyć przydatne to jest tylko że ja mam na 30 minut a inni mówią że mają na 1h po jednym kupieniu ... to nie wiem jak to jest xd RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Niepozorny - 19-11-2012 OUT do loota , nie dziala . Z mirrowem i ta moca leci tak samo jak bez mocy RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - ElderSio - 19-11-2012 omg czy rook zawsze musi dostawac cos jak main dostaje ? co wy matolki news nie czytacie rook mial up'a macie quest róbcie my dostalismy outfit bonus nie pasuje rook grajcie na main . moze wam jeszcze czary atakujace na rooku zrobic RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Die Young - 19-11-2012 Super. Ale ty Vinox zajepisty jesteś ))). Oby więcej takich pomysłów.
RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - bastianin - 19-11-2012 Tak tak super Ale jak ktos ma 100k+ to moze miec ten bonus gdzie tu sprawiedliwosc ? Pytam sie RE: | Update | Outfit potwora - BONUSY! - Axorio - 19-11-2012 (19-11-2012, 16:39:17)bastianin napisał(a): Tak tak super Bo jest npc outfit od 100k ??? @t Ta "moc" do loota nie dziala, looce tyle samo... cos mi sie zdaje ze to nie dziala |