![]() |
|
Auto najazdy! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Auto najazdy! (/showthread.php?tid=14389) |
Auto najazdy! - Vinox - 29-10-2012 Witamy, w dniu dzisiejszym zrobiliśmy auto najazdy czyli automatyczne tworzenie potworów o danej godzinie. Skrypt automatycznie generuje minuty, a następnie jeżeli wygeneruje już tę minutę to na środku głównej strony poznamy dokładną godzinę i minutę najazdu dodatkowo w grze najazd jest zapowiadany od 15 minut do wykonania najazdu, ale uwaga tylko od momentu wygenerowanej minuty dostaniemy komunikat że taki najazd ma się rozpocząć za 15 minut! Mam nadzieję że taka opcja wam się spodoba, ponieważ cel takich najazdów to nie lvl (może mały), a loot przygotowaliśmy specjalne potwory które będzie można zabić tylko z 1 czaru (jest on w zakładce 'czary') no i zgarnąć lota. Może wymienię kilka co wylocimy z niego: - fern, - cały v set, - magic backpack, - czy też kilka ng, Oczywiście lot przedmiotów jest ustawione tak żeby nie w każdym potworze to wypadało, tylko sporadycznie na pewno mirrow ring tutaj dużo da. Zapraszamy do gry, Ekipa Mazurskiego! RE: Auto najazdy! - Orzeszek - 29-10-2012 Fajne ale czy ROOK też ma autonajazdy czy tylko MAIN, MAIN, MAIN? RE: Auto najazdy! - Wannabe - 29-10-2012 (29-10-2012, 14:18:01)Vinox napisał(a): tą minutętę minutę Mistrzu ;d. Pomysł bardzo dobry ale itemy takie jak mbp to chyba lekka przesada : O // vinox thx RE: Auto najazdy! - Palldino - 29-10-2012 wlasnie moze jakies bsy/misie a nie mbp ;p albo motylki!
RE: Auto najazdy! - Konr@do - 29-10-2012 (29-10-2012, 14:35:25)Wannabe napisał(a):(29-10-2012, 14:18:01)Vinox napisał(a): tą minutętę minutę Mistrzu ;d. x2 ![]() Ciekawa rzecz. Zobaczymy jak to się sprawdza w praktyce
RE: Auto najazdy! - Rusher - 29-10-2012 Pomysł jest za***isty, ale nie wszystko w tym jest kozackie. Moim zdaniem przesada jest ten loot, że są tam najlepsze rzeczy, przecież ludzie mają po kostki tych ng, przedmiotów, stać ich na wszystko, dlatego nie wiem po co potwory na takowy loot lepiej byłoby zrobić nowe respy dla RP/EK - MS/ED od 500k, bo to już ciężko jest, a przy okazji na najazdy zrobić potwory na lvl, bo ludzie bardziej tego oczekiwali, bo chyba tylko tego zaangażowania brakuje niektórym. #Orzeszek. Na chwilę obecną nie ma na rooku, choć możliwe, że będzie, ale x1 raz dziennie z tego co wiem. :-) RE: Auto najazdy! - Freszol - 29-10-2012 Uuu Vinox masz napewno duży plus u graczy jak i u mnie. Ostatnio wiele zrobiłeś nowych przydatnych rzeczy itd. ![]() @co do loota to jest dobry, nie myślcie że jak jest mbp w loocie to z każdego bd leciał RE: Auto najazdy! - Orzeszek - 29-10-2012 Rusher ja to wiem, bo Vinox mi na g-c pisał. Fajnie jak będzie na rooku - przynajmniej będzie można jakoś szybko zarobić xD RE: Auto najazdy! - Rolus - 29-10-2012 Bardzo trafny pomysł! W końcu to zostało dodane, git. Jeżeli mbp leci sporadycznie to motylki też wypadałoby dodać
RE: Auto najazdy! - Luno Thay - 29-10-2012 Wszystko fajnie zawaliscie ALE JA CHCE NA ROKU
RE: Auto najazdy! - adiczek - 29-10-2012 Vinox pomysl jest dobry z tym auto najazdem , ale moglbys dodac nowy rsesp od 500k dla ed i ms bo bic 200k na brionach to troce przesada monotomne se to roobi i strasznie sie odechciewa expic ;/ RE: Auto najazdy! - Palldino - 29-10-2012 (29-10-2012, 15:33:34)adiczek napisał(a): Vinox pomysl jest dobry z tym auto najazdem , ale moglbys dodac nowy rsesp od 500k dla ed i ms bo bic 200k na brionach to troce przesada monotomne se to roobi i strasznie sie odechciewa expic ;/ to nie graj proste. Nie musisz expic na barionach masz jeszcze repexy ;] a od 500k i inferny na mirrow q ;] A co maja powiedziec ci ktorzy bija lvl od 580 do 740/750? ;] lvl leci 10x wolniej i maja podobny wybor jak ty teraz. RE: Auto najazdy! - Axorio - 29-10-2012 (29-10-2012, 15:33:34)adiczek napisał(a): Vinox pomysl jest dobry z tym auto najazdem , ale moglbys dodac nowy rsesp od 500k dla ed i ms bo bic 200k na brionach to troce przesada monotomne se to roobi i strasznie sie odechciewa expic ;/Jestes tepy. od 380k do 500k bijesz bariony, pozniej od 500k masz infernusy XDDDDDDDD Byles kiedys w szkole ? @t + dla ciebie za te najazdy. RE: Auto najazdy! - adiczek - 29-10-2012 tylko tepaku te infernusy z tego co wiem sa od 580k jak masz dzwignie tak? a te od 500k na Quescie tak... RE: Auto najazdy! - Wannabe - 29-10-2012 (29-10-2012, 15:41:18)Axorio napisał(a): Jestes tempy. Ty chyba też do tej szkoły nie uczęszczasz. : OO Tępaku ;d RE: Auto najazdy! - adiczek - 29-10-2012 A ty Adi na c**j tu siedzisz na tym forum jak nie grasz? za nauczyciela robisz jakiegos ze kazdego tak poprawiasz ?jak taki madry jestes to wypierdalaj do szkoly pomagac innym a nie tu... [Rolus] 20% RE: Auto najazdy! - Chemik - 29-10-2012 Pięknie, wielki + dla ciebie Winoks. Dużo osób z tego skorzysta
RE: Auto najazdy! - Sasha - 29-10-2012 Super pomysł z tymi auto najazdami. Pytanie moje brzymi, czy Rooka również to dotyczy? RE: Auto najazdy! - eM PeG - 29-10-2012 Podoba mi się Zajebiście że coś takiego jest nie będzie trzeba stać przed temple i bić ludzi wylatujących na bocie bez sl'a
RE: Auto najazdy! - Danysus - 29-10-2012 Bardzo dobry pomysł. Nie będzie teraz spiny, że coś nie gra, jest źle tylko "automatyka" zadecyduje. |