Forum Mazurski OTS
Wyniki na młodszego tutora! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Wyniki na młodszego tutora! (/showthread.php?tid=14386)

Strony: 1 2 3

Wyniki na młodszego tutora! - Vinox - 28-10-2012

Po wielogodzinnej naradzie doszliśmy do wniosku, że na 7 dniowy okres próbny przyjmiemy do ekipy pięć osób.
Szansę tą otrzymują:
  • Olga
  • Cristiano
  • Assasin Amidamaru
  • Rolus
  • Asawer
Wygranym gratulujemy i życzymy powodzenia!
Mamy nadzieję, że młodszy tutorzy pomogą małym lvlom odnaleźć się na naszym otsie. Zachęcą nowych graczy do poznania i grania razem z nami. Wink
Pozdrawiamy Ekipa Mazurski OTS

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Orzeszek - 28-10-2012

Gratulacje dla wszystkich wybranych Wink

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Monk - 28-10-2012

Gratulacje i powodzenia abyście całą czwórka się utrzymali SmileSmile

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Palldino - 28-10-2012

(28-10-2012, 21:45:28)Monk napisał(a): Gratulacje i powodzenia abyście całą czwórka się utrzymali SmileSmile

piatka*

Gz ;] aby jak najdluzej zostali ;]

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Freszol - 28-10-2012

(28-10-2012, 21:47:31)Palldino napisał(a):
(28-10-2012, 21:45:28)Monk napisał(a): Gratulacje i powodzenia abyście całą czwórka się utrzymali SmileSmile

piatka*

Gz ;] aby jak najdluzej zostali ;]

Może poprostu kogoś nie lubi? XD

gratulacje Cristiano reszta nie

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Althenor - 28-10-2012

Wgl beka połowa tego ludu zero udzielania sie na Gc pozdro dla Vinoxa ciejawe czy wysalali sami pln funty czy sirek ich opłaca.

RE: Wyniki na młodszego tutora! - xWymiatacz - 28-10-2012

Ehh szkoda że mnie nie wybrali tyle napisałemWinkZaczynam kontynuować nagrywanie was na vt.

Pozdrawiam

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Chemik - 28-10-2012

HAHHAHAHHAA, sora ale wybrałes takich MT jakich się nie spodziewałem. Olga nawet OK, ale reszta?

Pozdro

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Konr@do - 28-10-2012

Gratuluję Zenuś Wink

Według mnie w 100 % zasłużone.

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Wannabe - 28-10-2012

Brawo Roluś ;d to było pewne... no i brawo Olga ;D.
Reszty nie znam/ nigdy nie znałem no i nigdy już nie poznam Big Grin.

RE: Wyniki na młodszego tutora! - eM PeG - 28-10-2012

Dokładnie. Równie dobrze mógłbyś wybrać wafla na mt... ;D
@Wafel
Bez urazy ;D

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Varion - 28-10-2012

BAUHAHAHAHAH BEKA na ten Assasin Amidamaru ma 23k i ostatnio sie pytal mnie czy jest resp onibali czy tylko na arence sa XDDDDDDDDDDDDD

No goście nazmyślali co niektórzy, no ale co tam, będzie co czytać na forum ^^,

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Danysus - 28-10-2012

(28-10-2012, 22:15:34)eM PeG napisał(a): Dokładnie. Równie dobrze mógłbyś wybrać wafla na mt... ;D
@Wafel
Bez urazy ;D

Wafel jest za***isty akurat. Nadawałby się - trochę się luzy przydało do ówczesnego "Teamu serwera".

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Rusher - 28-10-2012

Dość interesujący wybór, jedynie, kto mi się kojarzy z serwera to Olga, który dość mało grywał w czasach, kiedy ja grałem często. Jednak nie rozumiem tych pozostałych ludzi, nigdy ich na oczy nie widziałem i nie kojarzę nikogo takiego, aby tutaj grał, jednak myliłem się to co myślałem i znowu jakieś dzieci zostały wybrane, które nikomu nie są znane. Za pewne znowu będzie, że przejdzie tylko 1 osoba na wyższą pozycję, a reszta pożegna się. Zastanawia mnie tylko jedno, kiedyś potrafiłeś wybrać odpowiednią osobę i ogarniętą, z którą nie było problemów, a teraz wybierasz, byle kogo, jakby Ci nie zależało na tym, bez urazy, ale muszą pewnie ciekawą sumkę na miesiąc donosić. Smile

Gratulacje:

- Olga
- Roluś

Reszty nie znam kompletnie, mogę ich jedynie pozdrowić środkowym palcem.

@up

to że ktoś nie jest znany nie znaczy że jest kiepski, sam piszesz że nie znasz prawie nikogo to po co osądzasz ich z góry "dziećmi" to i tak jest okres próbny i wszystko się okarze

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Cinasek - 28-10-2012

(28-10-2012, 23:02:04)Rusher napisał(a): Dość interesujący wybór, jedynie, kto mi się kojarzy z serwera to Olga, który dość mało grywał w czasach, kiedy ja grałem często. Jednak nie rozumiem tych pozostałych ludzi, nigdy ich na oczy nie widziałem i nie kojarzę nikogo takiego, aby tutaj grał, jednak myliłem się to co myślałem i znowu jakieś dzieci zostały wybrane, które nikomu nie są znane. Za pewne znowu będzie, że przejdzie tylko 1 osoba na wyższą pozycję, a reszta pożegna się. Zastanawia mnie tylko jedno, kiedyś potrafiłeś wybrać odpowiednią osobę i ogarniętą, z którą nie było problemów, a teraz wybierasz, byle kogo, jakby Ci nie zależało na tym, bez urazy, ale muszą pewnie ciekawą sumkę na miesiąc donosić. Smile

Gratulacje:

- Olga
- Roluś

Reszty nie znam kompletnie, mogę ich jedynie pozdrowić środkowym palcem.

(22-10-2012, 23:47:07)Vinox napisał(a): a co wyjdzie z w praniu to już inna kwestia

Dziękuję za możliwość wykazania się na tej pozycji, postaram się sprowadzić nowych graczy na dobrą drogę Smile

Pozdrawiam i gratuluję także pozostałym, którym udało się dostać na pozycję Młodszego Tutora Smile

(28-10-2012, 22:54:09)Danysus napisał(a):
(28-10-2012, 22:15:34)eM PeG napisał(a): Dokładnie. Równie dobrze mógłbyś wybrać wafla na mt... ;D
@Wafel
Bez urazy ;D

Wafel jest za***isty akurat. Nadawałby się - trochę się luzy przydało do ówczesnego "Teamu serwera".

x2
Też uważam, że Tomuś jest bardzo dobry na to miejsce, ale to już wszystko w rękach Winacza.

@up
Chyba ci się nie uda Tongue

RE: Wyniki na młodszego tutora! - Rusher - 28-10-2012

x3 up.
Napisałem, że nie znam 2 pozostałych wybranych - czytaj ze zrozumieniem, łatwo się domyślić, o co biega, skoro to dotyczy tych oto typów. A to, jeżeli ktoś nie jest znany oznacza, że nie ma pojęcia o tej grze, jeżeli zapytam coś, co wiem, a on powie mi "nie wiem, zapytaj graczy" no to go totalnie wyśmieje, tak samo, jak na poprzedniej rekrutacji też był fajny MT, który nie wiedział co odpowiedzieć i strzelał.
Akurat dla mnie powinien Vinox wybierać osoby znane, grające.

I takie info:
  • Cristiano nie gra tu nawet 2-msc,

I pewnie te osoby zostały wybrane bo:
  • Pisały, że mają 20 lat,
  • Siedzą przy komie 7h dziennie,
  • Poprawna ortografia i poprawna polszczyzna: 10/10.

Ale w krótkim czasie będzie można zobaczyć jak to jest Cool