![]() |
|
Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Maraton Expa oraz Licytacja domków. (/showthread.php?tid=14022) |
Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Vinox - 04-09-2012 Witamy, jak wiemy ostatni maraton nie wypalił z pewnych przyczyn, dlatego czas ustalić nową. Maraton odbędzie się 6.09.2012r, TAK TO JUŻ ZA 2 DNI! w godzinach 19:00-20:00, exp będzie x2 zarówno na ROOKU jak i na MAIN. Licytacja domków Licytację planujemy na 16 września około 19:00, oczywiście licytacja dotyczy rook'a, jak i main'a. Wszystkich serdecznie zapraszamy! Ekipa Mazurskiego! RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Varial - 04-09-2012 Zajebiscie maraton w srodku tygodnia... Zrob w sobote lub niedziele. Przynajmniej licytacja wkoncu bedzie. @Rolus Dobrze, ze bedzie maraton bedzie, ale zawsze lepiej jakby byl weekend, wiecej osob pewnie by bylo wtedy. RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Rolus - 04-09-2012 (04-09-2012, 22:28:43)Varial napisał(a): Zajebiscie maraton w srodku tygodnia... Zrob w sobote lub niedziele. Przynajmniej licytacja wkoncu bedzie. Fakt, faktem że zaczął się rok szkolny, ale co z tego? Chyba nikt nie jest w szkole o godzinie 19? ... Jest maraton źle, nie ma maratonu też źle, zastanówcie się co wy w ogóle chcecie. Jak dla mnie pasuje ta data, tylko szkoda że znowu 1h. Bardziej mnie ciekawi ta licytacja.
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Sasha - 04-09-2012 W końcu coś ruszyło ![]() Kiedy Update na Rook :>? + dla Vinoxa. RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Assasins - 05-09-2012 nareszcie TAK DŁUGO CZEKAŁEM na licytacje
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Chester - 05-09-2012 Maraton w srodku tygodnia dobra bania... Ogolnie inicjatywa dobra choc to bylo juz wiadome od jakiegos czasu ze wkoncu obie rzeczy sie odbeda. RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Friertz - 05-09-2012 Srsly ? Ok nikogo nie ma w szkole o 19, ale jest cos takiego jak NAUKA, odrabianie zadań. Przenieście to na pt/sobote ......... Fajnie ze ma to wypalić ale dzień sobie wybraliście po całości. eM PeG moze i Ci pasuje jak jesteś w gimnazjum lub w podstawówce, (No moze jeszcze 1 liceum bo jest lajt)........ RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - eM PeG - 05-09-2012 A mi tam pasuje taka data Tylko bez spóźnień tak jak zwykle ;/
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Pumaz - 05-09-2012 W Czwartek i tak macie max lekcje do 16stej... i do tej godziny do godziny maratonu 19-20 sądzę że odrobicie prace domowe.. dobry dzień wybrany .. teraz tylko czekać na kolejne newsy ) i korzystać z wszystkich Powodzenia wszystkim i będę na maratonie planuje wbić reborna... nie wiem jak wy
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Fatalek - 05-09-2012 Sirek 22 lata i w Tibie gra XDDDDD #t lipne daty maratonu i licki ;d RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Ischiros - 05-09-2012 No to życzę Wam miłego i szybkiego expa. Mi ta godzina w ogóle nie pasuje... 19-20 i to w piątek? No ale cóż, może innym razem
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - rami90 - 05-09-2012 Ehh szkoda ze to o takiej godzinie, niektorzy maja jeszcze treningi Ja dzis od 17:30 do 19 i w piatek od 18 do 20:30 Szkoda, zycze udanego eventu.
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - eM PeG - 05-09-2012 Kalarepek, ty grasz w końcu na mazurku czy nie? [Rolus] 10% - post nie wnosi nic do tematu. RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Freszol - 05-09-2012 no ja to mam pecha, akurat jak mam bana :/ a tak ogólnie to życzę wszystkim jak największego wbitego lvla przez czas maratonu ;p powodzenia
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - dementor - 06-09-2012 przyda nam sie nam takie cos L
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Elevator - 06-09-2012 Eh.. akurat dzisiaj przeczytalem tego newsa ; / szkoda RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Himi123 - 07-09-2012 Maraton chyba tylko dla graczy z podstawówki. Nawet nie patrzyłem dokładnie na date ale byłem pewny, że to będzie w weekend. to pozdrowienia RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Chemik - 07-09-2012 Nie skorzystałem z maratonu, ale mam nadzieję, że coś mi wyjdzie na licytacji
RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Mr Blu - 08-09-2012 Wreszcie jakaś licytacja; > _______________________________ RE: Maraton Expa oraz Licytacja domków. - Chemik - 10-09-2012 Bardzo dobrze, że licytacja nie jest w przeciągu "Dni roboczy", tak jak exp. |