![]() |
|
Gold Ring Full Quest Refresh [NIEAKTUALNE] - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Poradniki (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=24) +--- Wątek: Gold Ring Full Quest Refresh [NIEAKTUALNE] (/showthread.php?tid=14020) |
Gold Ring Full Quest Refresh [NIEAKTUALNE] - stiuart - 04-09-2012 Gold Ring Update
![]() Otóż wiele nowych, poczatkujacych osob, ktore zaczynaja dopiero swoja przygode na Mazurskim szuka questow i osob, ktore beda w stanie im w nich pomoc. Gold Ring quest nie jest jakims kosmicznie trudnym questem, chociaz dla graczy na 25-40k ciezko jest zrobic go samemu, zwlaszcza ze czesto maja poczatkowe itemy. Tworze ten poradnik tylko dlatego, ze w innych wygasly zdjecia i niektorzy nie wiedza co gdzie i jak. Quest rozpoczynamy u NPC Eliza, do ktorej droga pokazana jest w tym temacie Eliza wymaga od nas w pierwszym zadaniu 10 Elephant Tusk. Najczesciej wypadaja z Rasmus oraz Drako.Mozemy je znalezc na arenach pod depo, lub jak kto woli Rasmusy sa w Vernis ![]() Drako na Etero ![]() Po oddaniu zadania Elizie udajemy sie do NPC Tagen, ktory chowa sie tutaj ![]() Ma on dla nas 3 zadania, w ktorych musimy mu przyniesc: 1. Tempest Rod , ktory mozna kupic u kazdego NPC z runami.2. Fire Axe , ktory wypada z Demonow oraz Barbiana Shotorka (gorna lewa arena) 3. Magic Longsword , ktory leci praktycznie z wiekszosci potworow.Tagen odsyla nas do kolezanki NPC Mitche, ktora czeka w Mulero, a dokladnie ![]() Jest ona uzdolniona muzycznie, lecz zgubila gdzies swoje instrumenty, musimy je dla niej przyniesc: 1. Lyre (wypada z Hero oraz OTS King)2. Lute (wypada z OTS Queen)3. Drum (wypada z Wise Man)4. Flute (wypada z Priestess) Kazdy z tych instrumentow mozemy znalezc rowniez po restarcie servera w Vernis w tym miejscu: ![]() Nastepnie udajemy sie do NPC Bozydar, ktory mieszka na wyspie Exp ![]() Wymaga on od nas, bysmy dostarczyli mu Boots of Haste , ktore wypadaja z Necromancer / Black Knight / Hydra, lecz zanim to uczynimy mamy zdobyc ich "magiczna moc". Udajemy sie do Vernis podazajac ta droga:![]() Teraz czekaja nas 2 solo roomy, w ktorych sa Demoniczne Monki , Azerus , Drako oraz Rasmus . Po pokonaniu tych strasznych potworow czeka nas labirynt, ktorego nie bedzie nam latwo przejsc samemu, wiec najlepiej poprosic kogos o kilkuminutowa pomoc, idziemy ta droga: ![]() Wracamy do Bozydara i piszemy Hi > Zadanie. W tym momencie da nam mozliwosc bezposredniego teleportu do dwoch ostatnich solo roomow komenda "tp", gdzie w kazdym pokoju czekaja na nas po: 2 Rasmusy ![]() 2 Azerusy ![]() 1 Drako ![]() Teraz juz ostatni krok do naszego Gold Ringa, lecz musimy uwazac gdzie stapamy, poniewaz niektore miejsca spowoduja ze zginiemy, wiec: Idziemy w prawa strone na koniec mostku i ani kratki dalej ![]() Stojac w zoltym polu, w tym samym miejscu co postac na obrazku klikamy myszka w to drugie zolte zaznaczone pole. Postac pojdzie sama, poszukujac odpowiedniej drogi. Znajdziemy sie tutaj, nastepnie kolejny raz klikamy na zaznaczone miejsca. ![]() ![]() Teraz mozemy cieszyc sie z naszej nagrody, zycze powodzenia w pokonywaniu tego questa. pozdrawiam Chodzacy Kamien RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Rolus - 04-09-2012 Nic dodać nic ująć, kawał dobrej roboty! 11/10 ![]() EDIT: eM PeG zawsze możesz zrobić poradnik na: * Super manarune * Super manarune NPC * Zordian set * Mirrow ring * DMG 1/2/3 ;] RE: Gold Ring Full Quest Refresh - eM PeG - 04-09-2012 Poradnik przejrzysty, dokładny, przydatny. 10/10!! @Offtopic Myślałem że będę pierwszy! :/ 20 sec różnicy Roluś ;p RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Averxes - 04-09-2012 (04-09-2012, 16:31:25)Rolus napisał(a): Nic dodać nic ująć, kawał dobrej roboty! Wszystko idealnie opisane, nie wiedzialem że przy tym ostatnim jest taki skrót ;p Gratuluje ;p RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Chester - 04-09-2012 (04-09-2012, 16:34:48)Averxes napisał(a): Wszystko idealnie opisane, nie wiedzialem że przy tym ostatnim jest taki skrót ;p x2 Zawsze lazlem od zejsca dolnego V @topic Bardzo ladnie zrobione dobrze ze odswiezone male lvl beda wiedziec co i jak. RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Axorio - 04-09-2012 Poradnik jest czytelny i bardzo ladnie estetycznie wyglada. 10/10 RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Brox - 04-09-2012 (04-09-2012, 19:42:00)Axorio napisał(a): Poradnik jest czytelny i bardzo ladnie estetycznie wyglada. x2 RE: Gold Ring Full Quest Refresh - by XaniQ - 04-09-2012 bardzo ładny poradnik nie ma co 10/10 ![]() ja zawsze chodziłem na dół a tu widzę że jest dużo łatwiejszy sposób ;d RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Varial - 04-09-2012 ![]() 11/10 XD RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Chemik - 10-09-2012 (04-09-2012, 20:30:17)Varial napisał(a): x2 [Rolus] 10% za nabijanie postów. To nie jest nabijanie postów noobku RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Wannabe - 10-09-2012 Bardzo ładny poradnik ![]() 10/10/ Pozdro :{ RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Freszol - 10-09-2012 Bardzo ładnie, na tamtym poradniku wygasły screeny albo ja coś mam z przeglądarką. Bardzo ładny poradnik 10/10 RE: Gold Ring Full Quest Refresh - stiuart - 11-09-2012 (10-09-2012, 22:29:32)Aknaar napisał(a): na tamtym poradniku wygasły screeny albo ja coś mam z przeglądarką. (04-09-2012, 15:50:49)stiuart napisał(a): Tworze ten poradnik tylko dlatego, ze w innych wygasly zdjecia i niektorzy nie wiedza co gdzie i jak.jest dokladnie tak jak mowisz, tamten poradnik ma juz "swoje lata" dlatego postanowilem go odswierzyc, poniewaz na server dolaczaja nowe osoby, ktore nie wiedza dokladnie gdzie co moga znalezc.
RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Sir Goldi - 11-09-2012 To fajnie że odświerzyłeś mój poradnik w którym wygasły ss. Ocena oczywiście 10/10 ![]() ![]()
RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Solder. - 14-09-2012 Bardzo przydatny i przejrzysty poradnik,daje 10/10. RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Adervo - 22-09-2012 Bardzo dobry poradnik 10/10 . Dużo lepszy i bardziej zrozumiały od tego co był do tej pory
RE: Gold Ring Full Quest Refresh - Palldino - 18-10-2012 08:26 Liptonik: komenta 08:26 Liptonik: dawaj ;d masz @@ bdb poradnik rob wiecej ! 10/10 RE: Gold Ring Full Quest Refresh - stiuart - 18-10-2012 08:26 Bambolleo: pf i co te pf ma znaczyc? ![]() toc zrobiles komenta 1:0 for me ! |