|Nowy system NPC + poprawki - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: |Nowy system NPC + poprawki (/showthread.php?tid=1261) Strony:
1
2
|
|Nowy system NPC + poprawki - Vinox - 07-08-2009 Witam, na początku chciał bym dodać ze pisze od dziś każdy news co się dzieje na ots bo były pogłoski ze "ten vinox nic nie robi" wiec teraz każdy byle jakie poprawki będą wypisywane w nowościach na OTS. Teraz do rzeczy poprawiliśmy razem z Matio skrypt na Odpisywanie npc tzn jest on teraz wolniejszy mniej spamu itp. 2 rzecz to taka ze zostali zmieniony komunikat przy restarcie serwera, przy najbliższym restarcie zobaczycie na czym biedzie on polegać, poprawiłem także bugi na stronce + aktualizacja mapki z poprawionymi bugami z mapy OTS(które sa na forum) Zmiany zostania wprowadzone przy najbliższym restarcie. Zapraszamy do gry. RE: |Nowy system NPC + poprawki - Gosia - 07-08-2009 Vinox bardzo dobrze Teraz nikt ci nie powie ze nic nie robisz RE: |Nowy system NPC + poprawki - LuKaSs - 07-08-2009 Vinox zrób coś bo ja niemogę wejść na stronę mazurek.no-ip.biz prawdopodobnie to przez wcześniejszą blokade. @Top No i bardzo dobrze że informujesz o zmianach. RE: |Nowy system NPC + poprawki - Przemix - 07-08-2009 Vinox napisał(a):poprawiłem także bugi na stronce + aktualizacja mapki z poprawionymi bugami z mapy OTS Mapy są stare, i jest na nich ten sam błąd. Tam gdzie Etero, jest mapa Zernis. RE: |Nowy system NPC + poprawki - Virusek - 07-08-2009 Nie lepiej by bylo zeby NPC odpisywal na PRIV? RE: |Nowy system NPC + poprawki - SquA - 07-08-2009 Vinox a mam pytanko.. Kiedy zamierzacie poprawić Skrypt z Klapami ? RE: |Nowy system NPC + poprawki - Vexus - 07-08-2009 @up wystarczy włączyć skrypt -.- @topic 21:31 Uwaga! Restart serwera. Potrwa on okolo 10-15 minut.Serwer zostanie wylaczony za 5 minut. Fajne ;D RE: |Nowy system NPC + poprawki - SquA - 07-08-2009 (07-08-2009, 21:31:52)Sokol napisał(a): @up Właśnie podobno włączenie tego skryptu powoduje Crashe na serwie... RE: |Nowy system NPC + poprawki - osa - 07-08-2009 Vinox właśnie widać że są wolniejsze npc ... żeby wejść na ankaros musiałem napisac dwa razy i do tego dwa razy mi wzięło kaske ale sie nie czepiam bo to małe sumki ;]! RE: |Nowy system NPC + poprawki - Vinox - 07-08-2009 UP jak za szybko napiszesz do npc on nie zdąży zareagować taki system npc teraz nie będzie spamu jak noobek jakiś napisze 10x hi i npc odpisze 10 x tylko npc odpisze 1 może 2. Na pewno pomoże to OTS RE: |Nowy system NPC + poprawki - EdekNedek - 08-08-2009 znow nic nie robisz winoks xDD hehe nie no zartuje; DD jest git starasz sie; p RE: |Nowy system NPC + poprawki - Vinox - 08-08-2009 Dziś poprawiłem tabliczki z 10 domów w city bo źle dawały tp przy komendzie "alana sio" czy mam też pisać news? RE: |Nowy system NPC + poprawki - Gosia - 08-08-2009 nie nie trzeba no nawet wiem kogo to domek Xabexa zaraz kolo city RE: |Nowy system NPC + poprawki - Qip - 08-08-2009 Nom nie muszisz teraz pisać newsa jak coś zrobisz jeszcze , poprawisz to wtedy napisz newsa ogolnie spoko te npc teraz bo nie bedzie spamu RE: |Nowy system NPC + poprawki - Vinox - 08-08-2009 Ok, to będę pisać taki podsumowujący news na którym będzie po myślnikach napisane co dodałem co zmieniłem co wykasowałem np co 1 tydzień ok RE: |Nowy system NPC + poprawki - Gosia - 08-08-2009 ok mi sie podoba nie beda ci zarzucac ze nic nie robisz RE: |Nowy system NPC + poprawki - PaldeCloud - 09-08-2009 Gosia 1 rzecz lizesz dupe 2 rzecz napisalas 2 razy posta dotyczacego 1 sprawy. Btw.Fajnie ze poprawiliscie RE: |Nowy system NPC + poprawki - Fretari - 09-08-2009 Mi się podoba ale jest 1 sprawa - (które sa na forum) Mogłeś to wykasować wrzucając na Forum ale fajno xD RE: |Nowy system NPC + poprawki - EdekNedek - 09-08-2009 nie musis pisac newsow jak sie im cos nie podoba niech zmienia ots; < zawsze robia problemy z niczego; DD RE: |Nowy system NPC + poprawki - emo - 23-08-2009 lepiej zrobic kanał npc czy coś w tym stylu ... |