![]() |
|
War System - modernizacja. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: War System - modernizacja. (/showthread.php?tid=12542) Strony:
1
2
|
War System - modernizacja. - Vinox - 26-01-2012 Witam w dniu dzisiejszym postanowiłem zmodernizować War System. Co zmieniłem:
Respy Barion oraz Repex zostaną poprawione prawdopodobnie jeszcze dziś, prosimy o cierpliwość. Zmiany z War-System zostaną wprowadzone przy najbliższym restarcie serwera. RE: War System - modernizacja. - Azbest - 26-01-2012 Nic.Na Boże Narodzenie może dodacie te mape barion,a po 2 po co repex zmieniacie?aa sry niech rp/ek ma lepiej RE: War System - modernizacja. - Inside - 26-01-2012 Ja bym zostawił z tym pz, ze jak sie loguje to jest wlaczony. Ale dodał jeszcze komende /war invite. Majac wojne z jakas gildia, niech nawet bysmy się bili 4 na 4 zawsze coś się bedzie działo. Np /war invite Elita 400 i jeżeli bijemy jakiegoś członka tej gildii to nie odpala nam się pk oraz nie nabijają się fragi. A jak padamy normalnie tracimy sl itp. Moze to chociaż ożywi tą grę, bo jak by była taka wojna i by się kogoś zabiło na respie i nabiło fraga dla całej gildii to podejrzewam, ze ta osoba by przyszla z kims innym zeby tez mnie zabic i jakoś te wary czesciej by byly. A no i jak już wiele razy wspominałem- zrobić Repexy dla każdej profesji. Tam zawsze się najlepiej napierdalaliśmy ganiając po respie w kilku itp RE: War System - modernizacja. - Waco - 26-01-2012 (26-01-2012, 19:11:26)Inside napisał(a): Ja bym zostawił z tym pz, ze jak sie loguje to jest wlaczony.x2 RE: War System - modernizacja. - Vinox - 26-01-2012 Zmiany są po to aby ludzie mogli się pobawić w city a przedziały po to żeby 400k nie wybijał 100 k tylko 400 k będzie mógł maxymalnie 264 k lvl. (jak za duże przedziały będą to po prostu zmienię. Radzę najpierw to sprawdzić a nie z góry już na nie. A co do do postu inside trochę to nie na miejscu tu nie gra 300 osób że jest pełno gildii bo są 2-3 maxymalnie. RE: War System - modernizacja. - Inside - 26-01-2012 Są 4 gildie. I napisałem, że nawet niech będzie 4 na 4 zawsze coś się będzie działo. Bo teraz to nawet nie ma jak wara stworzyć skoro wchodzimy w 3 na war i nie możemy zaatakowac np takiego Apostrofa, bo on nie ma wara włączonego... @down To by było zajebiste ;D Ale tak, że godzinka ;d Bo 24h to w c**j za duzo xD RE: War System - modernizacja. - Vinox - 26-01-2012 To można zrobić na czas jak włączysz war, to nie można go wyłączyć przez 24h xDD
RE: War System - modernizacja. - Novi - 26-01-2012 Juz CI cos powiedzialem na gg, srednio mi sie podoba, ale moje zdanie nie za bardzo sie liczy, bo to twoj serwer i ty decydujesz, a ludzie ci powiedza co i jak. RE: War System - modernizacja. - Ziemniok - 26-01-2012 Nie używam War Systemu _______________________ RE: War System - modernizacja. - Wizard - 26-01-2012 tio zjebane bo noob z 66%lvl mniejszym mnie bije a ja jego nie moge to zal do huja RE: War System - modernizacja. - 13601360 - 26-01-2012 Dobry pomysł Vinox wszystkie 3 opcje są dobre ale ja zaznaczyłem 3 opcje RE: War System - modernizacja. - Vinox - 26-01-2012 zmiany wprowadzone to co w 1 poście, kolejne zmiany z czasem na war itp jeszcze dziś postaram się dodać. Wizard chyba żartujesz, jest to w obie strony zrobione. RE: War System - modernizacja. - Vizierox - 26-01-2012 CO do war systemuu OK Tylko ms 114k nie moge zabic 111k palla pisze ze nie moge go atakowac ... jestem tylko ciekawy co do mapeek
RE: War System - modernizacja. - Bluetooth - 26-01-2012 Moim zdaniem uważam iż ten zgon i nie tracenie sl, aol. Jest do dupy . Ponieważ teraz tak jakby to sie zrobił war-ots . A reszta może być ;] _____________ RE: War System - modernizacja. - Vinox - 26-01-2012 Vizierox zaraz będzie włączone pvp, małą lukę znalazłem którą właśnie poprawiam. Przypominam, jest to dla testu czy wam się spodoba czy też nie nie problem usunąć ![]() edit wszystko to co w 1 poście działa, bez SL. RE: War System - modernizacja. - Ulthar - 30-01-2012 to z sl tez zrob ;d ______________________ RE: War System - modernizacja. - Hipisek - 31-01-2012 all There was an error posting your reply: Wiadomość jest zbyt krótka. Wpisz wiadomość dłuższą niż 30 znaków. RE: War System - modernizacja. - Vinox - 31-01-2012 dodałem opcje ze włączenie war-system nie pozwoli go off przez okres 1h, z SL jeszcze zastanawiam się czy dodać tą opcje. Zmiana zostanie wprowadzona około 20+ RE: War System - modernizacja. - Inside - 31-01-2012 ALE OD RAZU ZRÓB TAK, ŻE Z WAREM MOŻNA WCHODZIĆ DO STREFY PZ I ŻE MOŻNA WŁĄCZAĆ WAR GDY MA SIĘ PK WŁĄCZONE RE: War System - modernizacja. - Salerno - 31-01-2012 Własnie to co pisze inside zeby można było właczyc wara gdy sie ma pz bo to bez sensu jest teraz .. |