Forum Mazurski OTS
War System - modernizacja. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: War System - modernizacja. (/showthread.php?tid=12542)

Strony: 1 2

War System - modernizacja. - Vinox - 26-01-2012

Witam w dniu dzisiejszym postanowiłem zmodernizować War System.

Co zmieniłem:
  • Przy włączonym war systemie można się wylogować (bez pz),
  • Blokada na zabijanie osób z mniejszym poziomem więcej niż 66% różnicy "levelowej",
  • Zgon na war systemie, nie tracimy Sl, AOL (oczywiście od potworów normalnie spada oraz jak killer i ofiara mają wyłączony war system),
Proszę o głosowanie w ankiecie po testach na serwerze i komentarz dlaczego tak, a nie inaczej.

Respy Barion oraz Repex zostaną poprawione prawdopodobnie jeszcze dziś, prosimy o cierpliwość.

Zmiany z War-System zostaną wprowadzone przy najbliższym restarcie serwera.

RE: War System - modernizacja. - Azbest - 26-01-2012

Nic.Na Boże Narodzenie może dodacie te mape barion,a po 2 po co repex zmieniacie?aa sry niech rp/ek ma lepiej

RE: War System - modernizacja. - Inside - 26-01-2012

Ja bym zostawił z tym pz, ze jak sie loguje to jest wlaczony.

Ale dodał jeszcze komende /war invite.
Majac wojne z jakas gildia, niech nawet bysmy się bili 4 na 4 zawsze coś się bedzie działo.
Np /war invite Elita 400 i jeżeli bijemy jakiegoś członka tej gildii to nie odpala nam się pk oraz nie nabijają się fragi. A jak padamy normalnie tracimy sl itp. Moze to chociaż ożywi tą grę, bo jak by była taka wojna i by się kogoś zabiło na respie i nabiło fraga dla całej gildii to podejrzewam, ze ta osoba by przyszla z kims innym zeby tez mnie zabic i jakoś te wary czesciej by byly.

A no i jak już wiele razy wspominałem- zrobić Repexy dla każdej profesji. Tam zawsze się najlepiej napierdalaliśmy ganiając po respie w kilku itp

RE: War System - modernizacja. - Waco - 26-01-2012

(26-01-2012, 19:11:26)Inside napisał(a): Ja bym zostawił z tym pz, ze jak sie loguje to jest wlaczony.

Ale dodał jeszcze komende /war invite.
Majac wojne z jakas gildia, niech nawet bysmy się bili 4 na 4 zawsze coś się bedzie działo.
Np /war invite Elita 400 i jeżeli bijemy jakiegoś członka tej gildii to nie odpala nam się pk oraz nie nabijają się fragi. A jak padamy normalnie tracimy sl itp. Moze to chociaż ożywi tą grę, bo jak by była taka wojna i by się kogoś zabiło na respie i nabiło fraga dla całej gildii to podejrzewam, ze ta osoba by przyszla z kims innym zeby tez mnie zabic i jakoś te wary czesciej by byly.

A no i jak już wiele razy wspominałem- zrobić Repexy dla każdej profesji. Tam zawsze się najlepiej napierdalaliśmy ganiając po respie w kilku itp
x2

RE: War System - modernizacja. - Vinox - 26-01-2012

Zmiany są po to aby ludzie mogli się pobawić w city a przedziały po to żeby 400k nie wybijał 100 k tylko 400 k będzie mógł maxymalnie 264 k lvl. (jak za duże przedziały będą to po prostu zmienię.

Radzę najpierw to sprawdzić a nie z góry już na nie.

A co do do postu inside trochę to nie na miejscu tu nie gra 300 osób że jest pełno gildii bo są 2-3 maxymalnie.

RE: War System - modernizacja. - Inside - 26-01-2012

Są 4 gildie.
I napisałem, że nawet niech będzie 4 na 4 zawsze coś się będzie działo. Bo teraz to nawet nie ma jak wara stworzyć skoro wchodzimy w 3 na war i nie możemy zaatakowac np takiego Apostrofa, bo on nie ma wara włączonego...

@down
To by było zajebiste ;D
Ale tak, że godzinka ;d Bo 24h to w c**j za duzo xD

To można zrobić na czas jak włączysz war, to nie można go wyłączyć przez 24h Big Grin xDD

RE: War System - modernizacja. - Novi - 26-01-2012

Juz CI cos powiedzialem na gg, srednio mi sie podoba, ale moje zdanie nie za bardzo sie liczy, bo to twoj serwer i ty decydujesz, a ludzie ci powiedza co i jak.

RE: War System - modernizacja. - Ziemniok - 26-01-2012

Nie używam War Systemu

RE: War System - modernizacja. - Wizard - 26-01-2012

tio
zjebane bo noob z 66%lvl mniejszym mnie bije a ja jego nie moge to zal do huja

RE: War System - modernizacja. - 13601360 - 26-01-2012

Dobry pomysł Vinox wszystkie 3 opcje są dobre ale ja zaznaczyłem 3 opcje

zmiany wprowadzone to co w 1 poście, kolejne zmiany z czasem na war itp jeszcze dziś postaram się dodać.

Wizard chyba żartujesz, jest to w obie strony zrobione.

RE: War System - modernizacja. - Vizierox - 26-01-2012

CO do war systemuu OK Tylko ms 114k nie moge zabic 111k palla pisze ze nie moge go atakowac ... jestem tylko ciekawy co do mapeek Wink

RE: War System - modernizacja. - Bluetooth - 26-01-2012

Moim zdaniem uważam iż ten zgon i nie tracenie sl, aol. Jest do dupy . Ponieważ teraz tak jakby to sie zrobił war-ots .
A reszta może być ;]

Vizierox zaraz będzie włączone pvp, małą lukę znalazłem którą właśnie poprawiam.

Przypominam, jest to dla testu czy wam się spodoba czy też nie nie problem usunąć Smile

edit

wszystko to co w 1 poście działa, bez SL.

RE: War System - modernizacja. - Ulthar - 30-01-2012

to z sl tez zrob ;d

RE: War System - modernizacja. - Hipisek - 31-01-2012

all

There was an error posting your reply:

Wiadomość jest zbyt krótka. Wpisz wiadomość dłuższą niż 30 znaków.

RE: War System - modernizacja. - Vinox - 31-01-2012

dodałem opcje ze włączenie war-system nie pozwoli go off przez okres 1h, z SL jeszcze zastanawiam się czy dodać tą opcje.

Zmiana zostanie wprowadzona około 20+

RE: War System - modernizacja. - Inside - 31-01-2012

ALE OD RAZU ZRÓB TAK, ŻE Z WAREM MOŻNA WCHODZIĆ DO STREFY PZ I ŻE MOŻNA WŁĄCZAĆ WAR GDY MA SIĘ PK WŁĄCZONE

RE: War System - modernizacja. - Salerno - 31-01-2012

Własnie to co pisze inside zeby można było właczyc wara gdy sie ma pz bo to bez sensu jest teraz ..