![]() |
Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Wywiady (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak (/showthread.php?tid=11908) Strony:
1
2
|
Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Maniaczek - 07-10-2011 Ja Bulmaa Maniak Pall: Witam,mógłbym przeprowadzić z tobą wywiad?? Bulmaa: oczywiście Maniak Pall: Opowiedz nam coś o sobie.(Ile masz lat itp.) Bulmaa: Mam na imię Kasia pochodzę z Augustowa i tu obecnie mieszkam. Maniak Pall: a ile lat? Bulmaa: Kobiet nie pyta się o wiek ![]() Maniak Pall: Dobrze ![]() Bulmaa: Teoretycznie od początków chodz miałam wiele przerw. Na Sorku gram 2 rok. Maniak Pall: Grasz tylko na OTS czy interesujesz się również real Tibią? Bulmaa: Kiedyś grałam na RL, lecz teraz gram tylko na Mazurku. Maniak Pall: Co najbardziej Ci się podoba na tym OTS? Bulmaa: Właściwie wszystko, fajni ludzie, mapka i pomijając jakieś nie przyjemne sytuacje jest tu naprawdę ciekawie ![]() Maniak Pall: Ile dziennie siedzisz przed komputerem, a ile przed ta gra? Bulmaa: Właściwie to zależy od dnia. Jeśli mam czas to staram się jakoś dłużej posiedzieć, lecz w tygodniu wychodzi tak, ze wpadam na godzinkę/dwie. Dłużej jestem w weekend Maniak Pall: Lubisz udzielać wywiadów? Bulmaa: Dziwne pytanie ;P Jest to oficjalnie mój pierwszy wywiad, wiec trudno to określić. Maniak Pall: Nasz wywiad dobiega końca więc czas na tradycje wywiadów. Seria krótkich pytań.Czy jesteś gotowa? Bulmaa:Oczywiście Maniak Pall: Real Czy Ots'y? Bulmaa: Ots Maniak Pall: Pizza Czy Hamburger? Bulmaa: Pizza Maniak Pall: Wódka Czy Piwo?(Chyba że pijesz coś innego to napisz co) Bulmaa: Wódka Maniak Pall: Przepita czy Przegryzka? Bulmaa: haha ;D Przegryzka Maniak Pall: Sprite czy Coca Cola Bulmaa: Coca Cola Maniak Pall: Hot Dog czy Zapiekanka? Bulmaa: Zapiekanka Maniak Pall: Ulubiony napój? Bulmaa: Tymbark ![]() Maniak Pall: Ulubiony kolor? Bulmaa: Zielony Maniak Pall: Matematyka czy Polski? Bulmaa: Polski Maniak Pall:Chemia czy Fizyka? Bulmaa: Żadna Maniak Pall: Nasz Wywiad Dobiegł Końca. Dzięki Bulmaa: Dziękuje ![]() Maniak Pall: Możesz jeszcze kogoś pozdrowić Bulmaa: Pozdrawiam Ciebie, wszystkich graczy oraz moich kolegów z ekipy ![]() Ja pozdrawiam: -Shenken -Danysus Z ekipy: -Mortona -Caaz RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Novi - 07-10-2011 Wywiad dosyc slaby, za osobe z ktora jest wywiad 8/10 Caaz w ekipie ciekawe raz na miesiac wejdzie ![]() RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Azbest - 07-10-2011 Wywiad słaby ;/ ale ok ![]() RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Varial - 07-10-2011 Całkiem ładny za to, że wywiad z Kasią dam 10/10 xD RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Centis - 07-10-2011 Ładnie 9/10, dobry wywiad ... _______________ RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Krzywousty - 07-10-2011 Mało się dowiedziałem. 4/10 ________________________ RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Cycek - 07-10-2011 Gdyby nie te krótkie pytania to niczego nowego bym się nie dowiedział. : ( 2/10 RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - KolegaArtu - 08-10-2011 bardzo malo o osobie 6/10 ;] za checi RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Endrju - 08-10-2011 "CHOC* mialam wiele przerw" jak juz... oczywiscie malo sie dowiedzialam, słaba osobowosc, ktora ma malo do przekazania 3/10 ![]() RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Smierc - 09-10-2011 ZJEBANY : ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Akrynoo - 09-10-2011 Jaka osoba taki wywiad -,- 0/10 RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Maniaczek - 09-10-2011 ^^^^ Warna im za wulgaryzm _____________________________ RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Biberuwa? - 11-10-2011 Nie podasz wieku i w dodatku wolisz wódkę niż piwo. W tibii nie ma polskich znaków. Następnym razem zadaj więcej pytaj i będzie dobrze. Daje za chęci 3/10 RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Danysus - 11-10-2011 Bardzo fajny wywiad wg. mnie, ponieważ pojawił się lubiany standardowy schemat, tak więc 9/10 (bo zawsze, może być lepiej ![]() Pozdrawiam RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - deathboy - 17-10-2011 w skali 1-10 to dam -2 za osobe ;] pozdrawiam RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Adam Pall - 22-10-2011 Fajny Wywiadzik Daję 9/10 . ![]() RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Ulthar - 01-11-2011 Fajny, aczkolwiek krótki, 9/10 za to, ze krótki RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Ino Ros - 03-11-2011 Krótki wywiad, lecz treściwy 9/10 ![]() RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Averxes - 12-11-2011 Może być . 9/10 . RE: Wywiad z Sorcerka Chaosu By Maniak - Vansek - 14-02-2012 1/10. ---------------------- |