![]() |
|
Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Screeny (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! (/showthread.php?tid=10932) Strony:
1
2
|
Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - SniperElit - 03-07-2011 12:12 Coca Colla [130002]: Siemson... Zauważyłem tu w tym dziale temat z ocenianiem domku,
więc ja też wstawię wam moje domki, a wy jak chcecie oceniajcie ;* ![]() ..:: Czytajcie i oglądajcie od początku do końca !!! ::..![]() ![]() Moje Domki Na Main: ********************************************************************** 1. Jest to mój najbardziej wymarzony kiedyś domek.Był to pierwszy domek posiadający Train Monki i był najlepszym domkiem w old Brido. Mam go ok. 1-2 lata. ![]() a) Dół ![]() b) góra ![]() ********************************************************************** 2. Drugi domek mam od niedawna, a dokładniej od czasów kiedy Vinox przerobił dach jako dodatkowe sqm ;> ![]() a) Dół ![]() b) góra ![]() ********************************************************************** 3.Kupiłem go od Spivera, kiedyś ,,Balle" miał depo ;( .a) Dół ![]() b) góra ![]() ********************************************************************** 4. To jedyny domek który kupił kumpel za kase RL... Znalazł kase i kupiliśmy. W zamian ma inva ![]() ![]() a) Dół ![]() b) góra ![]() ********************************************************************** Moje Domki Na RooK:
5. Mam tylko jeden domek na ROOKGAARD kupiony od Comandora za ksc Main xd .![]() Dużo ludzi będzie sobie zadawało pytania *,, Hmm... Skąd on to wszystko ma" *Moją odpowiedzią jest: Nie gram tutaj od dzisiaj... *Komentujcie i Oceniajcie [ 0-10 ] Miłe opinie równie mile widziane. *Oceniajcie każdy domek z osobna. Dodaje ankietę. *Aha, gdyby znów screeny wygasły to na wszelki wypadek dodaje załączniki. *Popełniłem błąd? Poprawie. ![]() ![]() RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Etinus - 03-07-2011 1.Fajny domek 2.Fajny domek 3.Fajny domek 4.Fajny domek 5.Za mały;/ hehe :) RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Juras - 03-07-2011 eleganckie all maniaku ;x xddddddddddddddddddddddddddd RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Abrazi - 03-07-2011 Ile dałeś na allegro? ;||||||||||||||| RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Azbest - 03-07-2011 No spoko masz te domki i troche ich jest ;p nice RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - SniperElit - 03-07-2011 Abrazi - 0 . BYś dużo grał na OTS, to byś sie tego dorobił. RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Witcher - 03-07-2011 Zajebiaszcze domki!!! Chciałbym mieć chociaż taki jeden ;] 10/10. RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Palleq - 03-07-2011 tzw "sie gra, sie ma". No no, gratuluje domków ![]() takiej kasy chyba nikt nie ma na otsie... ciekaw jestem, ile byś zarobił ksc jakbyś wszystko sprzedał oraz ile to by było w przeliczeniu na RL kase RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Krzywousty - 03-07-2011 @up byś się zdziwił @top Domek jak domek. RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Diablo - 03-07-2011 (03-07-2011, 0:11:40)SniperElit napisał(a): 12:12 Coca Colla [130002]: Siemson... Watpie, na pewno go tyle nie masz, poza tym nawet tu tyle nie grasz. Pochwal sie ile zl na to przeznaczyles. RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - SniperElit - 03-07-2011 Mr Diabloo, mam go może nawet więcej. Wojtek270479 to był mój pierwszy here na mazurku. Sordierro, popytaj np. spivera . Nom, strasznie na to duzo NG poszło.
RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Ena - 03-07-2011 Gratulacje dla ciebie ; = ) Nie zle się dorobiłeś ... RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Matt - 03-07-2011 Dobry kloner z Ciebie :d Z tą znalezioną kasą też dobra bajka ;p RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Rapido - 04-07-2011 No Sniper masz czym się chwalić! Nice ;] RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Pustelnik - 05-07-2011 Powtórzę się z innego tematu równie beznadziejnego : (12-06-2011, 13:01:12)Pustelnik napisał(a): No tak.... wszystko fajnie tylko jakbyś mógł to napisz czym umotywowałeś utworzenie tego tematu... istnieje już taki w topce (wątek przyklejony) i mogłeś tam się pochwalić a oto link http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=2211 Nie róbcie idioci nowych tematów bo tylko zaśmiecacie tym forum RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Luno Thay - 05-07-2011 GZ DOMKU zajebiste masz 10/10 kazda oprócz Rooka rook 5/10 Pozdrawiam
RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Bobo Knigh - 06-07-2011 No no fajne te domki, tylko szkoda że żadnego sprzedać nie chcesz .
RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Elade - 07-07-2011 (03-07-2011, 0:11:40)SniperElit napisał(a): Watpie, na pewno go tyle nie masz, poza tym nawet tu tyle nie grasz. ok. 1,5 temu to ja go posiadałem, ;C Fajna bajeczka, z tym 'kolegą który kupił domek za rl kase i ma inva', ehehh #topic ogólnie to syf masz w tych domkach, 'nasrane' itemów. ps. Hotari kolega i szystko jasne ;c RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - Agu$ - 07-07-2011 (03-07-2011, 0:11:40)SniperElit napisał(a): 4. To jedyny domek który kupił kumpel za kase RL... Znalazł kase i kupiliśmy.Dojeb*łeś @ widzę, że zakupy na allegro udane były ;d RE: Domki Main i RooK By Sniper Elite. Komentujcie ! - SniperElit - 08-07-2011 No Elade, Hotari kolega, ale ja domku nie kupowałem, nie był kupiony na alegro, ale był tam wystawiony i chyba cytować nie potrafisz.... Tak właśnie tyle tutaj gram [oczywiście z przerwami ]. Nie wież, nie musisz. |