Forum Mazurski OTS
Loteria MAIN\ROOK. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Loteria MAIN\ROOK. (/showthread.php?tid=10133)

Strony: 1 2

Loteria MAIN\ROOK. - Vinox - 29-03-2011

Witamy od dnia dzisiejszego (tj. 29.03.2011r. godz. :14:00) została otwarta loteria,która jako pierwszy raz zagości u nas na serwerze, będzie trwać ona do (06.04.2011r. 14:00)
Loteria została otwarta zarówno dla graczy na Main'ie, jak i dla graczy Rookgard'u.

Minimalny poziom wymagany do wzięcia udziału w loterii na Main, to 100. Cena jednego losu - 5 nugget coin.

Nagrody Main:

* 1. Magic Emerlad Ring x1 , Magiczny Miś x1 , Black Shield x1 , Ship Model x1 , A Cowl, 1000H PACC.

* 2. Magiczny miś x1 , Magic Valvent Helmet x1 , Valvent Legs x1 , Valvent Armor x1 , Magiczne Kapcie x1 , 500H PACC.

* 3. Death Sword x1 , Mision Shield x1 , Fern x1 , Tribal Mask x1, 250H PACC.

Minimalny poziom wymagany do wzięcia udziału w loterii na Rook, to 30. Cena jednego losu - 10 scrab coin.

Nagrody Rook:

* 1. x100 UH, Eagle Shield x1, x100 Truskawek, Rook Boots x1, 300H PACC.

* 2. Crystal Arrow x1, Egipcian Amuletx1 , Mistic Turban x3, Scarab Amulet, 200H PACC.

* 3. Blue Robe x5, Bruning Heart x10, Truskawki x50 , 100H PACC.

Przypominamy, że im więcej losów kupisz, tym większe szanse na wygraną, co jednak nie oznacza, że kupując tylko jeden los, nie wygrasz.

Przewidziana jest również nagroda pocieszenia dla osoby, która kupi największą ilość losów. Tyczy się to zarówno na Main, jak i na Rook.
Nagrodą pocieszenia jest 150 GODZIN PACC.

Domek Loterii na Rookgardzie znajduje się w mieście FACC, obok Guild Mastera. Domek Loterii na Main'ie znajduje się w mieście Vernis, obok statku.

Wyniki zostaną ogłoszone w dniu zakończenia Loterii, lub w dniu następnym.

Życzymy wszystkim graczom naszego ots powodzenia i namawiamy do wzięcia udziału w Loterii ponieważ naprawdę warto.
Pozdrawia Ekipa Mauzurka !

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Morton - 29-03-2011

Dobrze postąpiles robiąc ta loterię, dużo kasy zejdzie z servera wielki + dla was Smile

RE: Loteria MAIN\ROOK. - TreczerAVE - 29-03-2011

Bardzo fajny pomysł i zachęta do wydania gotówki, której na serwerze jest bardzo dużo, lecz 5nc to trochę za dużo według mnie

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Outlander - 29-03-2011

Juz 2 losy na rook poszly mam nadzieje ze szczesliwe Big Grin

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Predatorka - 29-03-2011

Bardzo dobra oferta Vinox, ale ile trzeba losów kupić żeby coś wygrać. Confused

Dla Vinox'a nastepny + że wprowadza nowość której nie było. Smile

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Prosto - 29-03-2011

Wszystko ładnie pięknie, ale losy trochę za drogie ;/ Gracze z 100 lvl nie mają szansy uczestniczyć w loterii

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Sir Goldi - 29-03-2011

Za drogie te losy lov nie mają szans na udział w loteri która powinna być dla wszystkich....
Następnym razem zrób los na main 1ng aby w miarę każdy mógł w nich uczestniczyć ; ]

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Wannabe - 29-03-2011

Troche drogie losy na 100 lvl.
Pomysł fajny, czekamy na losowanie XD

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Corshi - 29-03-2011

Mnie osobiście pomysł się podoba. Może cena jest trochę wysoka, ale to i dla serwera na plus wyjdzie.

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Pallus - 29-03-2011

Pomysł bardzo fajny ale skąd on Ci się Vinox narodził ? Big Grin +

Vinox
no nieraz mi się zdarza może zaczniecie coś pisać fajnego

No pomysł fajny, ale się aż dziwie jak inny, że wszedłeś w dział "Propozycje". Pozwól bocić i może wrócę i znów 400k : )

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Smierc - 29-03-2011

Dobry pomysł nie jest zły ;D!

GZGZGZGZGZ

RE: Loteria MAIN\ROOK. - casillas - 29-03-2011

to loteria dla osób które maja po 50k lv + jezeli cena jednego losu az 500 sc kto tyle ma z mniejszych lv niz 50k

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Comandor1 - 30-03-2011

no nawet fajnie.Cos nowego.......
Wiadomość jest zbyt krótka. Wpisz wiadomość dłuższą niż 30 znaków.

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Sexi Girll - 30-03-2011

Pomysł jest extra tylko czemu losy takie drogi ;/

RE: Loteria MAIN\ROOK. - marcins023 - 30-03-2011

Mi osobiście pomysł się podoba!!! Wielki plus!

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Vinox - 30-03-2011

Tutaj może nawet 1 los wygrać zależy od szczęścia ;p Cena może lekko duża w kolejnej loterii możliwe że zostanie to zmniejszone planujemy loterie robić co 3-4 tygodnie.

RE: Loteria MAIN\ROOK. - #Hunted - 30-03-2011

I można wygrać tylko jedną rzecz czy jak?

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Morton - 30-03-2011

#up
Człowieku czytaj uwaznie.. za pierwsze miejsce zgarniasz wszystko co nalezy do pierwszego miejsca to samo tyczy się drugiego i trzeciego miejsca...

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Grzes - 30-03-2011

Yyy... mowicie ze dobry pomysl , byl to moj pomysl, (http://mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=10130) zeby wprowadzic na tego serwa loterie Smile i mysle ze trafny POMYSL , moze cos jeszcze wymysle Big Grin

Wiec nie ma za co za pomysl Smile

Joke . . .

Posle kilka losow , moze cos wygram Smile

PS.

Vinox odpisz na e-mail cos Ci napisalem , nie wiem czy zignorowales juz moja wiadomosc czy jej nie przeczytales Smile

Pozdrawiam.

RE: Loteria MAIN\ROOK. - Azbest - 30-03-2011

hehe opłaca sie kupic bo jak sie trafi to oghohoh