![]() |
|
League of Legends - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Gry oraz Konsole (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=70) +--- Wątek: League of Legends (/showthread.php?tid=11140) |
RE: League of Legends - Azbest - 16-08-2013 Co to znaczy "ss" i "ks" ?xD __________________________________- RE: League of Legends - Ziemniiok - 16-08-2013 ss - to, ze przeciwnika nie widzisz na lini ks - kill strike w tlumaczeniu na polski - zajebanie fraga RE: League of Legends - Santex - 16-08-2013 ks to kill steal, nie kill strike XDDD RE: League of Legends - Axorio - 17-08-2013 ss- Przeciwnik np. z twojej linii idzie na topa/bota, tak dajesz znać dla swojej drużyny żeby uważali na wroga, bo przybywa RE: League of Legends - Palladinoo - 17-08-2013 ss to to samo co mia ^^^^^^^^^^^^^^^ RE: League of Legends - Santex - 18-08-2013 Ofc. pokerował z riven ;d
RE: League of Legends - Axorio - 19-08-2013 Urgot jakie itemsy XDDDDD @t W poniedziałek wracam do rankedów, na razie odpoczynek od lola, nie mam już skilsa do rankedów, same feedry i afkery mi się trafiają. @down Amumu strasznie wkurwia w team workach, więc mieliście jedną przewagę. RE: League of Legends - Santex - 19-08-2013 Byś widział, jaka dominacja jest na lini, gdy Urgot ma blue Nie do pobicia, ten spam z tego pocisku naprowadzającego niszczył sivir na początku Potem padliśmy na baronie, jednak udało się wieżyczki przy inhibitorze uratować, potem nie wiem jak, ale Riven miałą quadre i wygraliśmy XD
RE: League of Legends - Grzesiu - 19-08-2013 gram 4 dni na nordicu i juz quadre walnolem XD RE: League of Legends - Azbest - 20-08-2013 co to znaczy gank? czy jakoś tak xD RE: League of Legends - Santex - 20-08-2013 Gank to jak ktoś z innej lini(lub jungler) przychodzi Ci na linie pomóc zabić przeciwnika Zazwyczaj to jest zasadzka ^^ Ale na małym lvl rzadko to widziałem, bo na normalach zazwyczaj junglera nie ma@edit Nowy miszcz XD ![]() 8 wygranych ranków z rzędu XD RE: League of Legends - Ogoras - 21-08-2013 @up nie jestes mistrzem ;d. Ja mam silver 1, wiec gg. :X Juz 5 raz jestem w silver 1 ;d. Poza tym, kata to op scierwo jak master, wiec nie ma sie czym chwalic :/ RE: League of Legends - Santex - 21-08-2013 Why op? Jakoś nigdy nie widziałem, aby ktoś ją banował na silver V, zawsze jest ban: Amumu, Shen,Malp,Kass,Yi(teraz) no i czasem zed albo fizz. Wgl. zauważ, że tam mieli Morgrene, Heca i Garena - mogli mnie bez kłopotu zestunować/uciszyc ;p P.S Dlaczego 5 raz w silver I? :> Poza tym, katą można jeszcze w miare gre wykerować. W 10 minucie dostawaliśmy w dupe 1-5, potem wystarczył jeden AS(miałem triple) i gra odwróciła się ;p RE: League of Legends - Axorio - 22-08-2013 Co za kaleki grają w tym brązie... nigdy z tego bagna nie wyjdę XD przedostatni mecz to totalny fail XD yi w 15 minucie miał 2/12, kha 1/10 i wukong 2/8 feederzy jebani, przez ostatnie takie mecze spadłem do 4 brązu hahah a już byłem prawie w 2. RE: League of Legends - Ziemniiok - 22-08-2013 Niby się w 2 nie da wycarrować gry, ale..
RE: League of Legends - Ulrich von - 22-08-2013 Jestes w brazie = jestes udupiony. Wyjscie z brazu to wyczyn hardkorowy. Lepiej juz expic konto od 0
RE: League of Legends - Gubaa - 22-08-2013 krejzi uciekł ahahahahahahaha jaki to pajac jest nie wierze XD RE: League of Legends - Azbest - 22-08-2013 @up XD _______________________________- RE: League of Legends - Ziemniiok - 22-08-2013 krejzi do nas "mam 30 minut, pozniej wyjde". Poczatek gry player disconnected
RE: League of Legends - Dragon Fire - 23-08-2013 Wyjebane na brązy i goldy! Aramy najlepsze
|